Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Laerem
Jos jedna stvar - pretjerana muzevnost. Sve one buff siledjije, drvosjece-look-a-likes, impozantni i "markantni" tipovi dubokog glasa, samouvjereni i asertivni, oni koji micu ramenima dok hodaju kao da je svijet njihov. Mene to ni malo ne pali. Ta cista fizicka snaga mi djeluje djeluje tako beskorisno u modernom svijetu. Misici su atavizam predhistorijskog doba.

Doduse, i meni se nekad omakne pa ispadnem skoro kao pravi muskarac, ali srecom dovoljno rijetko da nitko ne primjeti.
Korisnikov avatar
By nsc
sta je to nives celzijus? :nerd:
Korisnikov avatar
By IriS
ako mislis na Beyonce, evo ti :shamar:
:mirth: :cigareta: :joint:

Ne mogu sebe da zamislim pijanom - da ne znam gde se nalazim ni šta radim, niti želim da znam šta je to mamurluk.
Isto tako ne bih podnela da mi se prsti ili kosa osećaju na cigare, kao i da imam žute zube zbog toga. Što kaže moj profa: ŠTAEEEE, krizirate a?! Ajde m'rš napolje, imate 10 min da plaknete pluća. :smeh:
A drogu uopšte neću da komentarišem.

Nisam ni ja svetica naravno. :pervert: Ali sam ipak dama i sportista. :sladoled:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ne volim glasnu muziku. i mnogo me nervira kad neko cim udje u kola krece da mi pojacava zvuk. znaci tiho je s razlogom.
to sto ne dozvoljavam da bilo ko osim mene bira radio stanicu dok ja vozim je za neku drugu temu.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!