Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
E, je l skroz ok da gledam treću a ne i prethodne?
Korisnikov avatar
By gossip
jeste,sve 3 sezone su totalno nepovezane po pricama :)
Korisnikov avatar
By badu
nevrmajnd, ima, našla. kekekeke *drk*
Korisnikov avatar
By Waldorf
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2582186#p2582186]Tungi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2582156#p2582156]Hys. napisao:[/url]E, je l skroz ok da gledam treću a ne i prethodne?
Ne propustaj nikako 2. sezonu.
^This. Jbno je fenomenalna.
A ja ću sad uz ručeru da gledam ponovo prvu epizodu treće. :lepeza: Jaojaojao koliko će ovo sve fun i campy i tripozno da bude. :dance:
I ako smem da primetim, Angela Bassett kao kraljica zmajeva izgleda. :drama:
Korisnikov avatar
By Tungi
Meni se ova prva epizoda treće nije nešto svidela. Ja bih malo više brutalnosti i krvi. :awesome:
I sve se nekako prebrzo izdešavalo. Videćemo kako će se nadalje odvijati.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne sviđa mi se početak kako je sve eksplicitno.

"Ja sam veštica, kao moja baba, i upravo krećem u specijalnu školu za veštice".

Kao fckn Hari Poter kombinovan sa nekom glupom serijom za tinejdzerke sto je isla pre 15 godina na Pinku.

Al aj da vidimo dalje.
Korisnikov avatar
By Mars
Ali evo je Jessica i to sa CIGAROM! :love:

SPOILER

"Don't make me drop the house on you" :love:

Već počeo da patim što su Jessica i Kathy razdvojene epohama KAD ono rešili oni to, i to onako elegantno :D
Korisnikov avatar
By V25
Meni je početak ove sezone bio zanimljiviji nego cela druga, koja mi je bila kao neki neverending MTV spot. Zapravo, gledajući poslednje dve epizode druge sezone shvatio sam da nikakva "veća" priča nije ni postojala, nego da su zblebali kako su stigli a onda je trebalo svi da se oduševimo i kažemo: "Kakva ideja!". Cela sezona je bila suštinski isprazna sa gomilom prividno zanimljivih priča.

Ovo sada takođe nije 100% po mom ukusu, jer se ne ložim na veštice. I kao što Mars reče - deluje malo kao HP. Ali eto, Evi Ras će se dopasti pošto i mala Taisa Farmiga ubija partnera pičkom, na sličan način na koji je ona pre 40 godina usmrtila svog muža.

Opet, nekako mi se više dopalo. Can't put a finger on it, no hajde da sačekam drugu, treću epizodu...
By filipkum
Odgledao prvu epizodu, mada mi vise lici na supernatural triler sada nego na horor, mada pitanje je koliko su i prethodne dve sezone bile strasne...zanimljivije mi je od prosle sezone, druga mi je bila mnogo gadna za gledanje, da je bar usput bila i jeziva al nije; jedino je Jessica car u svakoj sezoni
Korisnikov avatar
By antibiotic
Tungio je u pravu kada kaze da su mnogo stvari nabili u jednu epizodu, ne bih imao nista protiv da su malko razvukli pricu, mada je jasno da zele da namame sto vise gledalaca da prizeljkuju sledecu - u cemu su i uspeli, barem sto se mene tice :D

Mislim da ce ova sezona biti slicnija prvoj jer je fokus vise na jednom horor fenomenu,a ne skup spojenih random prica iz amercke horor mitologije, sto je bio slucaj sa drugom sezonom (ona ana frank im nije bas bila prepotrebna, a vala ni vanzemaljci).
Korisnikov avatar
By Mars
Madison, glumica? Ni meni. Liči mi na Britni Spirs.

Ali zato ADI, obozavam je, kad je rekla Zoi da se ne sekira, kako ce da pronadje svoju ljubav, iznenada i neocekivano, awww!!!

Edit: ne razumem vas kako to mislite da se puno desilo u epizodi, da su mnogo smestili u jednu i sl.
Korisnikov avatar
By Katengl
Je l' moze da se prati treca sezona bez gledanja prve dve? Gleda mi se samo zbog Kathy Bates pa ne bih da gledam prethodne sezone ako bas ne moram. :D
Korisnikov avatar
By Mars
Jao, jedva čekam scenu kad Madame LaLaurie sazna da je Mr. Obama prezident

:love:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa jebemu mater... mislim: American Horror Story - nije ono da ANANDI u prvoj epizodi ČISTI pirinač, u celoj drugoj ga PERE, u trećoj slučajno PROSPE, u četvrtoj opet PERE a u petoj tek KUVA...ILI da Aranđel i Ristana 15 minuta razmenjuju udarce sa osnovne linije DAJ MI MOTKU KAKVU MOTKU DEBELU MOTKU ZAŠTO ĆE TI MOTKA HOĆU DA BIJEM KOGA BRE DA BIJEŠ KUKU SIMO JEL GA ČUJEŠ IDI ZOVI VUKAŠINA LEELEE itd itd.

Mora da bude ovako koncentrovano, preskupa je to produkcija da bi bilo praznog hoda.
Korisnikov avatar
By antibiotic
de de smanji dozivljaj, aj andrstend ju :lol:

pa razumem ja da je sve to jako skupo, na koliko li kvadrata vise moraju Keti i Djesika da glume ultra kucke nego li obicno da bi se te pare isplatile ih!

no kazem da bi u nekom idealnom smislu prva epizoda bila razvucena na dve - tri, ali bez praznog hoda, vec sa vise 'supstance' :mucka:
Korisnikov avatar
By Mars
jao, izedem li ti tu supstancu tu tvoju

:kiss:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Jeste da sezone nisu povezane ali ja sam morao opet da odgledam prve dve sezone pre nego sto pocne Coven. A gledati seriju u HD-u na mom novom 42" tv-u je skoro pa orgazmicno :D

Nego, Kathy i Jessica su ocekivano savrsene ali mene je najvise obradovao povratak Taisse Farmige. Sarah Paulson je ovog puta trebala da dobije ulogu nekog zlotvora ali jbg... Uvodna scena sa minoturom je prilicno creepy i nadam se da to nije najstrasnije sto cemo videti u ovoj sezoni. U prvoj i drugoj sezoni ubedljivo najjezivije scene su bile u uvodnoj spici i uopste se nisu pojavljivale u epizodama, sto je totalni bedak.. Nadam se da ce ova sezona imati vishe rated-r materijala i opravdati svoj naziv...
Korisnikov avatar
By partyb3
Nema rated-R, basic cable je. To je što je.
Sezona je OK počela, nemam posebnih argumenata. Konačno su doveli konkurenciju Jessici Lange, ništa protiv nje.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!