Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Laerem
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2573531#p2573531]Jheronim van Aken napisao:[/url]E, super Anahedonie, ti ćeš taman da spasiš Šopena, a ja ću ovu trojicu.
Stavio bih ja i Šopena i još neke, ali ima samo 10 minuta, što je jedva dovoljno.

MISLIM POGLEDAJTE VI NA ŠTA OVO LIČI...KO JE OVO KOMPONOVAO NEKA GA SAM SVIRA

koliko je prelepo
Ovo je moj omiljeni Chopin piece. Ljubav u malim kapljicama.

Korisnikov avatar
By Katengl
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2573513#p2573513]Anhedonie napisao:[/url]Uz dobru interpretaciju i dobar instrument i gordana arsenijevic moze da bude emotivna :P emocije na cembalu <<<<<<< emocije na klaviru
Sta si se uhvatio za cembalo? :lol: Pa nije Bah komponovao samo za cembalo. :P
A interesantno mi je ovo sto si rekao, jer je tacno da izrazajnost dela ne zavisi samo od kompozitora, nego i od interpretatora, a u ogromnoj meri i od slusaoca, tj. njegovih ocekivanja. Generalno vise volim muziku koja je suptilna (sto ne znaci da nije emotivna) i od koje me prolaze zmarci nego kad kompozitor koristi munje i gromove.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
odrastanje uz cembalo i orgulje ga sigurno nije podsticalo da pise emotivnu muziku. cembalo :sudija: dobro, i violinu je svirao, ali je to bilo takvo doba gde je na najvecoj ceni bila nenormalna (u smislu ekstremno jaka) tehnika i bah je u tome kralj, njegova dela za cembalo su vrlo kratka ali su zato mnogo zahtevnija, u domenu tehnike, od sopenovih npr.

i, da, slazem se da zavisi i od slusaoca, al kao sto rekoh formalnost je nesto sto ne podnosim a klasicizam i barok su prozeti formalnostima u kojoj je sadrzana sva lepota (al u mojim usima je dzaba lepo ako je formalno) tako da to sto ih ne volim nesto puno nije "objektivno". naravno, postoje dela koja mi se svidjaju, uvek postoje izuzeci.

a i ja ne volim munje i gromove (orgulje npr) ali takodje ne volim kada se kompozitor suzdrzava od istih. suzdrzavanje je u sustini ono sto meni smeta.
Korisnikov avatar
By acid drop
koji fleš crni od 1gb, stavila bih sve na jedan eksterni hard disk i ćao, ko da ništa nije ni bilo.
Korisnikov avatar
By bern
a samo se vi nadajte da vanzemaljci mogu da proćitju taj zapis :drama:

od toga da li koriste binarni sistem za memoriju, do toga da li čuju frekvencije muzike.
Korisnikov avatar
By Katengl
@Anhe

Ne znam, ja umem da se rascmizdrim na Baha i stvarno mi je neshvatljivo kad neko kaze da njegova muzika nije emotivna, prosto se to kosi sa mojim dozivljajem. Ne bih cak ni rekao da je manje emotivna od Sopena, nego da je emotivna na drugi nacin. A pobogu, kakve veze ima cembalo sa tim kakvu je muziku stvarao? Pa pisao je i za violinu i za violoncelo i za glas, sto su sve instrumenti koji nisu dinamicki i koloraturno ograniceni kao cembalo.
A i nije potrebna neka tehnika za sviranje Baha (po danasnjim standardima). Sopen je djavolski razvio klavirsku tehniku a Paganini i Isai violinsku mnogo posle njega. Izazov kod Baha je da se motoricnost ne pretvori u monotoniju, i to je vise pitanje interpretacije nego tehnike.
Al' dobro, to each their own.
Korisnikov avatar
By Galadriel
uzmem plajvajz, zapišem tikka masala recept, fleš frknem u more
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
napisala bih neke nebuloze ko vojnićev rukopis i smejala se mrtva vekovima dok se jadni bakću da protumače to misleći da je nešto od značaja za čovečanstvo a ja bila pijana i nadrogirana jer mi je to poslednji dan u životu i žvrljala tako razne gluposti i halucinacije
Korisnikov avatar
By Pauceti
Codex Seraphinianus + vegan recepti i muzika
Korisnikov avatar
By Blady
^ Pa to, sta mi vise treba
Korisnikov avatar
By Srklet
sve banalne tehničke informacije, poput kako se proizvodi električna struja, zida kuća and stuff.

ako sam ja prezivio, za intelektualni, umjetnicki i drustveno-politicki opstanak svijeta ne brinem. ^^
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2575319#p2575319]EnMademoiselle napisao:[/url]napisala bih neke nebuloze ko vojnićev rukopis i smejala se mrtva vekovima dok se jadni bakću da protumače to misleći da je nešto od značaja za čovečanstvo a ja bila pijana i nadrogirana jer mi je to poslednji dan u životu i žvrljala tako razne gluposti i halucinacije
:pucaodsmeha:

Ont:
Muz'ka. Mada 1gb je zaista malo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!