Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
sve sto kaze "poput zene" ili "poput muskarca" a da se ne misli na picku/kurac (tipa drkas poput zene, trljas se i ostalo kako vec one rade :sveca: ) je problematicno.
Korisnikov avatar
By gossip
ali...ja volim da se negujem poput zene :sigh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako da nije problematično. Problematično je i to što je kozmetika ove firme po parfimerijama razvrstana po polu kojem je namenjena, a ne po dejstvu i nameni preparata. Neki dan sam išao da kupim Niveinu Cellular anti age kremu sa hijaluronom, a prodavaljka mi odmah rekla da to imaju samo na ženskom odeljenju, nema takva ' muška ' krema. Daj mi onda ' žensku ' kremu i odem na žensko odeljenje da kupim anti age kremu za LJUDSKU kožu lica. Sramno ! :protest:
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
A razlika u kremama za žene i muškarce nema, osim što je krema za muškarce siromašnija u bitnim sastojcima.
Što reče jedan twit, jel te to što na labelu piše for men manje čini da se osećaš kao peder!
Korisnikov avatar
By 2kune
firma koja poznaje ovdašnje tržište... :sigh:
Korisnikov avatar
By Pauceti
ne kupujem Nivea proizvode, testiraju na zivotinjama
Korisnikov avatar
By Hys.
@emakov

lepa krepa je jednom priliko stavila listu kuca koje to ne rade, je l ima neko (azuriranu) listu?
By Sixto
Onog dana kad im profit pocnu donositi reklame koje su politicki korektne onda ce ih promeniti.
Dotle ce stajati ovaj bilbord i tu nema dileme.
Pare pravi vecina, vecina ne zeli da se neguje ko zena.

Veljkam to Balkan! :kolo:
Korisnikov avatar
By Mars
druga neka nivea aktivistkinja po tim radnjama startovala pitanjem HOCES DA RESIS TEST DA VIDIS DA LI SI PRAVI MUSKARAC, on reko DA, HOCEMO KOD TEBE ILI KOD MENE

meni taj akcenat u kampanji ne smeta nista vise od onog uobicajenog kad je nesto glupo i jadno
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Meni vise smetaju gramaticke greske u tekstu.
Korisnikov avatar
By antibiotic
ah, mizoginija i (auto)homofobija uvek idu rame uz rame.

strah od pedera je strah od sopstvenog tela kao objekta, sto je mizoginija, jer su objekti zene, a biti zena je nesto najgore.
Korisnikov avatar
By antibiotic
ha! na austrijskom sajtu naravno ne stoji ovo "zasto bi se njegovao kao zena?"

jako debilan nacin da se kozmetika priblizi sto vecem broju muskaraca.
Korisnikov avatar
By Laerem
Meni je najstrašnije zamisliti da doista postoje muškarci koje ovakve reklame motiviraju da kupe spomenuti proizvod. Iako, čini mi se da je to marketinški promašaj. Imam dojam da se urbani frajeri usude pretplatiti na maskulinizam samo ako je kamufliran u kemp estetiku, poput one za Axe body spray ili Old Spice reklame. Kao - kužim da je zajebancija, ali mi ipak imponira.

Ovaj direktan pristup je previše staromodan.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!