Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By scout_finch
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/409699 ... u-kampanju" target="_blank

Ministar građevine Velimir Ilić tvrdi u izjavi za "Blic" da je Milisav Obradović, otac Boška Obradovića, zamenika predsednika stranke "Dveri", uzimao mito da se ne bi rušili ilegalno sagrađeni objekti.

I sad kad god krenu da kenjaju o bilo cemu, samo im se kaze "vi ste lopovi". kao sto oni ponavljaju jedno isto, tako treba i njima sad. ako nista drugo, bar da im se ide na zivce. :D tipa, vi hocete holandiju, gej brak, droga, pedofilija, nemoral, bolest drustva itd, samo im se kaze, ok ali vi ste lopovi :D

prvi put u zivotu, i verovatno i poslednji, osecam simpatije prema velji ilicu.
Korisnikov avatar
By Srklet
načelno, nema razloga da djeca snose odgovornost zbog djela roditelja. to što je milisav lopov ne znači da i boško jest.

e sad, druga je stvar ako je milisav svoj lopovski novac davao bošku za predizbornu kampanju, a boško je znao otkud taj novac.
Korisnikov avatar
By Mars
Zar Velimir Ilić nije izjavio da je uslov za legalizaciju to da objekat nikome ne smeta, da se na njega niko ne žali, kakav mito sad...
Korisnikov avatar
By scout_finch
ko ih jebe, sto stalno kenjaju porodica, porodicna setnja, prave srbske vrednosti. pa onda eto im je porodica. i to lopovska.
Korisnikov avatar
By IriS
ljudi, pitanje je ko je tu od svih njih veci lopov.
i ko god da je u pitanju sa suprotne strane od velimira, nema veceg lopova od njega... plus, vrlo je moguce da mu se ovaj obradovic nesto zamerio na licnom nivou,

hocu reci, ne bih se ja tu puno radovala, sem sto nikakav demanti ovde ne pomaze, dverasi postase lopovi i ako nisu :lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
upravo tako :D
kao sto smo svi mi pedofili i ako nismo. i bolesni, i moralno posrnuli i stani placenici i domaci izdajnici.
Korisnikov avatar
By Pipin
Uzeo mito Velji ispred nosa. Zato se i buni.
Korisnikov avatar
By scout_finch
a jo su i strani placenici :D

http://www.kurir-info.rs/hit-americki-n ... ak-1017011" target="_blank

Američka organizacija Svetski kongres porodica (SKP) tvrdi da je zaslužna za zabranu gej parade u Beogradu! U saopštenju za javnost ova organizacija tvrdi da je zaslužna što je i ove godine u Srbiji zabranjen Prajd.

- Pobeda u Beogradu! Naši lideri su pomogli pokretu Dveri da ubedi Vladu da ne dozvoli održavanje gej parade - piše u saopštenju u kojem organizacija obaveštava američku javnost da je njihov pritisak na Vladu Srbije doveo do zabrane.

amerikanci, truli zapad...fuj :lol:

http://www.vesti-online.com/Vesti/Svet/ ... aradu-u-BG" target="_blank
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ja ne verujem kakvo je to dno dna ^Američka organizacija Svetski kongres porodica (SKP)???
Sto je od svega najgore nas narod ce da prihvati tu gomilu govanan i da je stavi u glavu mesto mozga,pitam se samo koja je svota novca data da se ismisli ovakva glupost
Korisnikov avatar
By Vel boy
oni tj. zli ne dangube niti troše energiju ni vreme, po njihove ciljeve neproduktivno i uludo, već su ujedinjeni i složni.

a vi?
Korisnikov avatar
By Vel boy
ne vuci me za jezik, novajlijo.
elem, pomagao sam i pomažem i odavde, ali kad vam caruje trash, trach, zezancija, podjebancija.... nema tu ..........
Korisnikov avatar
By Vel boy
mada, post jesam napisao i poslao pre nego što videh da Aktiviraj se!, srećom, nije zamro, da su urađene konačno bitne stvari u solidarnosti a to je na što sam podsticao svo vreme. :D
Korisnikov avatar
By Vel boy
pa ne misliš valjda da trebam ja da skačem u avion da bi tebi doleteo pred noge i da te teglim da nešto uradiš po pitanju poboljšanja svog položaja u društvu.... bolje se upitaj Zvonki - a šta si ti uradio za recimo najnoviju akciju Aktiviraj se!, ima tamo pa uči ili se priključi, Zvonki.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!