Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Drugarica Melita Sandić - Mileta. O, siiiii .
Korisnikov avatar
By antibiotic
Dačić: Ružić je ozračen u Briselu, tražili su da gej brakove stavimo u udžbenike!

- Zato sam ja i rekao da nije prirodno, jer iza ovoga ide sledeći korak, a to su gej brakovi. Tražili su da to stavimo i u udžbenike. Da naša deca sutra o tome uče - naglasio je Dačić.

- Svako ko ode u Brisel dobije malo pomračenje pod uticajem tih ideja. I Ružić je bio ozračen - zaključio je Dačić.
On je napomenuo da nije protiv LGBT poipulacije i podsetio da je lično on stavio gej aktivistu Borisa Milićevića u Glavni odbor SPS-a.
- Ovde je reč da nametnemo nešto nekome bez posledica. Znate, moje ljudsko pravo i pravo svake lepotice je da pokaže svoju lepotu. Ali u Saudijskoj Arabiji ili Iranu teško će moći da pokaže svoju lepotu, jer su tamo takva pravila. Takođe, ljubitelji njeguške prušute će teško uživati u njoj u arapskim zemljama. I svako drvo može rasti do neba, al` ne raste jer nema uslova - rekao je slikovito premijer Srbije.

http://www.pressonline.rs/info/politika ... enike.html" target="_blank
Korisnikov avatar
By Mars
Nema granica koliko je tom čoveku dozvoljeno da nas sve zajebava. Apsolutna sloboda.
By blueswe
To je groktace govno sa crkveno-navijackim pomracenjem
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2580302#p2580302]antibiotic napisao:[/url]Dačić: Ružić je ozračen u Briselu, tražili su da gej brakove stavimo u udžbenike!

- Zato sam ja i rekao da nije prirodno, jer iza ovoga ide sledeći korak, a to su gej brakovi. Tražili su da to stavimo i u udžbenike. Da naša deca sutra o tome uče - naglasio je Dačić.

- Svako ko ode u Brisel dobije malo pomračenje pod uticajem tih ideja. I Ružić je bio ozračen - zaključio je Dačić.
On je napomenuo da nije protiv LGBT poipulacije i podsetio da je lično on stavio gej aktivistu Borisa Milićevića u Glavni odbor SPS-a.
- Ovde je reč da nametnemo nešto nekome bez posledica. Znate, moje ljudsko pravo i pravo svake lepotice je da pokaže svoju lepotu. Ali u Saudijskoj Arabiji ili Iranu teško će moći da pokaže svoju lepotu, jer su tamo takva pravila. Takođe, ljubitelji njeguške prušute će teško uživati u njoj u arapskim zemljama. I svako drvo može rasti do neba, al` ne raste jer nema uslova - rekao je slikovito premijer Srbije.

http://www.pressonline.rs/info/politika ... enike.html" target="_blank
Press....

C'mon people.... lepeza1
Korisnikov avatar
By antibiotic
he? hoces da kazes da su izmislili celu izjavu?
By Sixto
Pa nesto je ne nalazim na ostalim 'ozbiljnim' medijima...

Sta su sve mediji znali da iskonstruisu u poslednjih 20godina, ihaaaj
Ne bi ja padao tako lako u dacicevsko-mrziteljsku ekstazu.

:Velboj mode off:
Korisnikov avatar
By antibiotic
nemam pojma kakav je press, ovo je neko postovao na fejsu.

video sam i ja da mediji izvrcu, konstruisu, 'misinterpretiraju.itd. ali da izmisle celu izjavu od reci do reci, a da to nije neka starleta, vec visoki drzavni funkcioner, to sam vidjao samo na njuz.netu.
By Sixto
Nase novine... reslovi 'novinara' zabranjivanih listova tipa Nacionala i sl...
Osnovano 21 februara 2013. hahahaha, ma cao....

Cekam da objavi neko ozbiljan... ako takav uopste postoji al ajd.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!