Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
terms and conditions may apply
very interesting
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2556138#p2556138]Jheronim van Aken napisao:[/url]Grey Gardens, ovaj put sa engleskim subtitlovima, definitivno ostaje moj omiljeni dokumentarac:

Slika

We better check on mother and the cats. She's a lot of fun, I hope she doesn't die. I hate to spend another winter here though. Oh God, another winter.
Hoću da snimim srpsku verziju "Grey gardens" sa Jovankom Broz.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Silver Linings Playbook - simpatičan, ali bolno predvidiv. Nije mi jasno čemu sve nagrade i pohvale, ništa spektakularno. 7/10 zbog Jennifer Lawerence koju obožavam, inače bliže šestici.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Django - 6/10. Mrzim Tarantinovu estetiku preterivanja i ne palim se na westerne, ali je u granici podnošljivog... mada je mogao da skrati film! Najviše mi se dopada soundtrack, par vrlo zanimljivih pesama (ne mislim na cowboy fazon).
Korisnikov avatar
By bothways
The Descendants (2011)
OK, malo dosadnjikav.
Korisnikov avatar
By mOwbid
despicable me 2

joj pa sjajno!! mnogo bolji od prvog dela.
Korisnikov avatar
By Mars
Slika

SPOILER ALERT

Ono što smo mogli da naučimo iz ovog filma je sledeće: ako vam se iz nekog razloga vaša svemirska stanica raspadne u param-parčad, ne očajavajte - u neposrednoj blizini se nalazi DRUGA svemirska stanica neke druge zemlje! Nije li to zgodno?! Naravno, pošto je boravak u svemiru pre svega DOSADAN, vi ćete tu havariju da iskoristite i unesete malo drame i neizvesnosti, PA KAD vam to dosadi, vi se lepo raketnim motorčićima i jednom prijatnom vožnjicom prebacite u tu DRUGU. Međutim to nije sve. Ako se, opet, kojim slučajem i ta DRUGA svemirska stanica raspadne...šta mislite, šta je u njenoj neposrednoj blizini?? DA, tu je TREĆA svemirska stanica - nije li to JOŠ zgodnije?!? (naravno, I OVOM PRILIKOM nabijete malo tenzije, petljate sa gvožđurijom, gubite vezu sa Hjustonom...ali ipak krenete do te trece bas u vreme kad vam zaliha kiseonika padne na nulu).

I to bi bukvalno bilo sve. Obzirom da pored trece stanice NE POSTOJI cetvrta, vi jednostavno tu morate da prekinete svoje svemirske zajebancije i spustite se na Zemlju.

Fanovi Titanika voleće scenu u kojooj Sandra pušta Dzordza da otplovi, a donekle film podseća i na "127 hours", obzirom da najveći deo vremena ona priča sama sa sobom i jednom halucinacujom.

The End

Dzorz Kluni i Sandra Bulok ISTI, kao što su oduvek bili isti, kao što će i ZAUVEK biti isti, dok ne umru. Osim što se vidi da se ona malo zategla za ulogu.

(Da, onaj suspense iz trejlera: nije u tome zaplet filma, to je na samom početku i posle dva minuta ona šibne svoje koordinate GC i on dođe po nju tim portabl raketicama na skafanderu i vrati nazad).

3D odličan, možda najbolji koji sam gledao.
http://www.imdb.com/title/tt1663662/" target="_blank
Film je dobar,ali zaista je dobar kao akcija,i nije indles action fil,ne ia pricu.Najvise i se svidja uvod fila,lepo sve objasnio covek na pocetku,da ne bude zabune,mislio sa da ce film teci po scenariu a la majkl bej,ali eto i to me iznenadilo.Doduse karakterizacija likova je nula,ni za jednog lika nisam mario,ali najvise mi se svidelo sto me film podsetio na stare anime SajberRajder,Robotech,Granzort...Film je dobar i ima odlicnu akciju,3d animaciju,i odlicne efekte
Markiza napisao:Vudijevski, što znači, već viđeno i predvidljivo. Nekad mi se i dopadao njegov humor-sad mi je predosadan.
Meni je bio ok film, dapače jedan od rijetkih filmova gdje mi se ne bljuje od Owen Wilsona.

OT: American Psycho (2000) :sleep:

Poprilično bla, nekako mi se čini da uglavnom karijera Chrisitan Balea se uglavnom svodi na fizičke transformacije. And that would be it, acting not so much.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2580662#p2580662]HalfJack napisao:[/url]
Markiza napisao:Vudijevski, što znači, već viđeno i predvidljivo. Nekad mi se i dopadao njegov humor-sad mi je predosadan.
Meni je bio ok film, dapače jedan od rijetkih filmova gdje mi se ne bljuje od Owen Wilsona.

Vilson je pljunuti Vudi ovde - kao da je sam Vudi hteo da glumi ali ,konta valjda, mator je za ulogu pa našao sebi zamenu. A, inače, i meni se dopao Pariz u filmu.

Slika

Ne sećam se baš nijednog lez filma da me se ovako dojmio.
Korisnikov avatar
By Waldorf
^Gledaj Cloudburst ako nisi. Nas 6-7 izašlo s kezovima oko glave iz bioskopa.

Gledala konačno Pacific Rim. I sad se tek lupam po glavi što nisam otšla u bioskop da gledam. Mislim Kaiju vs. Roboti + Charlie Hunnam, Rinko Kikuchi i Idris Elba - what's not to effing like!

Jedva čekam to da gledam na nekom 40"+ 3D tvu! :hyper:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2580662#p2580662]HalfJack napisao:[/url]

OT: American Psycho (2000) :sleep:

Poprilično bla, nekako mi se čini da uglavnom karijera Chrisitan Balea se uglavnom svodi na fizičke transformacije. And that would be it, acting not so much.
americki psiho i jeste bio toliko popualran zbog kristijan bejla,cak i ne verujem da bi neko drugi mogao da igra Patricka Beatman-a(ako taj lik uopste i posotji u tom filmu),u svakom slucaju ja sam odusevljen filmom kada sam shvatio posle gledanja koliko sama prica ide usiroko.A Bejl mislim da ume da igra karakterne uloge,Prestige pogledaj ako nisi vec
  • 1
  • 319
  • 320
  • 321
  • 322
  • 323
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!