Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Markiza
Sms-ujem,ne volim razgovore,retko zovem a i kad zovem to traje cca 1 minut.Na fiksni se odavno ne javljam pa makar mi zivot od toga zavisio.
Korisnikov avatar
By Blady
Nemam pojma.
Variram.
Pre sam kidala sms poruke, sada ne toliko.
Smanjila sam dosta racun za telefon.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Telefon imam nekih... 8 meseci. Sabiram odokativno, po konverzacijama... 1400 + 2983 + 2006 + 1132 + 488 + .... way too much.
Korisnikov avatar
By mikeli
Telefon mi zbori: sent text msgs, 3784, od 2008-me, nema dr.
I nije nesto puno, koliko je zvanja bilo: 115:35:43 ...
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Od proslog maja, kada sam uzela tel do sada poslala: 17 480, primila 18 060.

OMG. :lol:

Volim poruke. :) Sto se da zakljuciti. :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Da se ja pitam, samo bi sms koristila. Sa par ljudi volim telefonom da pricam, i to su sve ljudi koje znam pre nego sto su se koristili mob telefoni.
Korisnikov avatar
By Taki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=559669#p559669]Delete napisao:[/url]Koliko često vi pišete poruke, volite li više da čujete glas onoga sa kim komunicirate, ili ste, pak pristalica SMS-a?
Pa nekad se desi da po ceo dan kuckam sms-ove, a nekad prođu dve nedelje a ja poslala 2-3... Kako kad. I više volim da čujem glas osobe sa kojom komuniciram. Zato što sam više pristalica ovoga, možda je to i jedan od razloga zašto nemam Fejs na primer. Više volim da se ljubim, grlim, razgovaram, šarmiram, zasmejavam, kradem srca uživo nego u virtuelnom svetu gde se u većini slučajeva samo piše, bez fizičkog kontakta. Nego ima slučajeva kada moraš to i tada da radiš jer je takva situacija nažalost.
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Retko saljem SMS-ove ovih dana uz whatsapp, viber, facebook, gmail i tako to.
Mozda 1-2 dnevno, ako i toliko.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ovaj mesec:
sms 1071 JE BO TEEEE :iskolacen: :iskolacen: :iskolacen: :iskolacen: :iskolacen: :iskolacen: :iskolacen:
stvarno ne znam gde je to otišlo. ne znam ni 71 gde je otišlo a ne 1071.
minuti 436 MA ŠTA :iskolacen: :iskolacen: :iskolacen: :iskolacen: :iskolacen:

no dobro, imam neki brutalan paket, pa me i zabole. ali jebote kad i sa kime sam to stigla ne znam
Korisnikov avatar
By No Doubt
Ne smijem prebrojati. Obzirom da nisam na pretplati račun dopunjavam doslovno svaki dan. Kada saberem tim iznosom mjesečno mogu platiti pravo jaku tarifu na pretplati pa razmišljam da pređem.
Korisnikov avatar
By scout_finch
posaljem mozda 30ak poruka mesecno. zovem kad mi nesto treba. tako da napravim jedno 600,700 minuta razgovora. to samo ono sto ja zovem. za dolazne pozive nemam pojma.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!