Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Koje su godine po vama najbolje za prvu vezu sa istopolnom osobom?Da li trebaju da budu osobe slicnih godina ili uopste godine nisu vazne? Da li vise preferirate licno upoznavanje ili preko interneta? Da li mora biti ljubav vodic ili samo da bismo imali decka i bili oni kojima svi zavide? :cuddle: :sweet:
Korisnikov avatar
By zguba_91
za svaku vezu, bilo sa osobom istog ili suprotnog pola, potrebna je zrelost. godine ne igraju uvek ulogu u tome ko je koliko zreo. a biti u vezi samo reda radi je najvece sranje i gubjenje vremena.
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Pa za prvu vezu godine nisu bitne, ne. Mislim zavisi od ljudi, neko sa 16 godina je vec u vezi a neko nije do 25.
Sto se razlike u godinama tice, to je od osobe do osobe... Ja ne bih mogao da budem sa nekim ko je stariji od mene vise od recimo 5-6 godina (kao ni sa nekim ko je mladji vise od 1-2 godine).
A sto se same veze tice... pa, kao sto je Zguba_91 rekao, biti u vezi samo da bi bio u vezi je glupo, u najmanju ruku.
Korisnikov avatar
By RetributioN
Je li mali, što si toliko usilio taj ''istopolna veza/istopolni partner'' fazon? Šta je sa hetero vezama? Gej forum je podrazumeva se da je primarna gej veza, ne moraš to stalno pisati, shvatili smo da si peder.
Najbolje godine su onda kada prihvatiš sebe kao pedera, mada, moguće je i pre toga, pa ti onda partner bude podrška, rame za plakanje oko nezrelosti etc. Ne postoji fixna granica i to zavisi od čoveka do čoveka, dakle, individualno je. I n d i v i d u a l n o . Ono, uđeš u pubertet, interesuješ se za ljubav, seks etc. A za ostvarenje prave ljubavi je potrebna i neka stabilnost ličnosti i ulaganje vremena i napora, tako da smatram da nije baš za jako male ljude.
Nisam za neku preveliku razliku u godinama, jer me odmah asocira na pedofiliju (ispešli kad je u pitanju dete od petnaest, šesnaest godina). Slične godine i interesovanja su bolje po mom mišljnju. Posle kako oš.
Upoznavanje, pa bilo kako bilo, na kraju ću se morati upoznati uživo kako god okreneš.
I ne lupetaj, šta će ti to da imaš dečka da bi ti neko zavideo? To je gubljenje vremena, glupo je i licemerno. Koje su to nebuloze i plitkosti. Iskrenost je primarna. I guess.
Ljubav od mene. Ne mrzim te. Možda delujem malo nabrijano, ali ok je to. Sasvim.
Korisnikov avatar
By RetributioN
Tnx. Da vidiš sad čitam svoj post i nekako se divim umeću. :lol: A bUdala sam. :yes: :love:
Ljudi volite se uvek i svugde.
Korisnikov avatar
By Delete
Na osnovu licnog iskustva mogu da kazem da je bolje sto pre, da se kasnije ne biste kajali sto niste, tj. sto ste odlagali ono sto ce se svakako desiti.
Razlike u godinama su mi zanemarljive, ma kolike su, ako dve osobe imaju zajednicke teme i interesovanja, a u toj zajednici nijedno ne ispasta niti ima osecaj da je ostecen.
Ne vidim razlog da oni koji nisu u vezi zavide onima koji jesu. Smatram da su u podjednako dobrom polozaju i oni koji su single, pa mogu birati i raditi sta im volja, bez odgovornosti i obaveze prema nekom drugom kao i oni koji su u vezi i osecaju stabilnost i sigurnost zbog toga.
Korisnikov avatar
By IT'S D BITCH
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2576747#p2576747]RetributioN napisao:[/url]Je li mali, što si toliko usilio taj ''istopolna veza/istopolni partner'' fazon? Šta je sa hetero vezama? Gej forum je podrazumeva se da je primarna gej veza, ne moraš to stalno pisati, shvatili smo da si peder.
Najbolje godine su onda kada prihvatiš sebe kao pedera, mada, moguće je i pre toga, pa ti onda partner bude podrška, rame za plakanje oko nezrelosti etc. Ne postoji fixna granica i to zavisi od čoveka do čoveka, dakle, individualno je. I n d i v i d u a l n o . Ono, uđeš u pubertet, interesuješ se za ljubav, seks etc. A za ostvarenje prave ljubavi je potrebna i neka stabilnost ličnosti i ulaganje vremena i napora, tako da smatram da nije baš za jako male ljude.
Nisam za neku preveliku razliku u godinama, jer me odmah asocira na pedofiliju (ispešli kad je u pitanju dete od petnaest, šesnaest godina). Slične godine i interesovanja su bolje po mom mišljnju. Posle kako oš.
Upoznavanje, pa bilo kako bilo, na kraju ću se morati upoznati uživo kako god okreneš.
I ne lupetaj, šta će ti to da imaš dečka da bi ti neko zavideo? To je gubljenje vremena, glupo je i licemerno. Koje su to nebuloze i plitkosti. Iskrenost je primarna. I guess.
Ljubav od mene. Ne mrzim te. Možda delujem malo nabrijano, ali ok je to. Sasvim.
Ne ljutim se uopste. Nzalost, zivim u ruralnom podrucju, a kao i sto pretpostavljate, tu i nema mnogo gay osoba iliti bilo koga ko bi se sa mnom druzio posto sam ja onaj za koga skoro svi cekaju samo da kazem da sam gay. Samo zelim da prosirim vidike i da cujem tudje dozivljaje i dogadjaje. #spread_the_love :procitajpravilnik:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
zavisi koga pitas. ako pitas pahomija on ce ti reci da je jedno 3-4 godina sasvim dovoljno, ako ne i previse.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
OD SUTRA

ĆE DA SE STAVIM U VEZU OD SUTRA OD SUTRA OBAVEZNO ĆE DA IDE OVA NE OVA ONA DRUGA
Najbolje vrijeme je ono kada ti se neko svidi i shvatiš da želiš sa tom osobom biti. Nema tu pravila i nema osoba sa strane. Bitni su samo oni koji su u vezi.

Faktor godina ovisi. Ako je razlika prevelika vrlo vjerovatno se potrebe baš neće poklopiti, ali to ne mora biti pravilo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!