Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2576634#p2576634]Zvonki napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2576619#p2576619]barni napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2576605#p2576605]acid drop napisao:[/url]....
@zvonki

u sta se ti to pretvaras pobogu
Ne znam ni ja,ali eto smeta mi sva ta nepravda i mrznaj prema razlicitosti
a sta mislis da meni ne smeta?

Lose se ne moze negirati da postoji, moze se promeniti ali nikada neces promeniti nesto lose ako se njemu dodas, to i ne primetis kada se desi, a desi se zato sto tezis da svet posmatras kao crno i belo a to jednostavno nije moguce.

samo bebe vide crno beli svet i to ne zato sto on zaista postoji vec zato sto nisu u stanju da vide stvaran svet, njih to nista ne kosta jer one nista ne ocekuju niti se od njih ista ocekuje.

ja i ti zivimo u stvarnom svetu ocekivanja i tako ga moramo posmatrati, da bi razumeo druge, drugi tebe, resio svoje probleme sa ljudima i resavao probleme izmedju ljudi.

ja cesto znam za sebe u sali reci,

Gori sam od najgorih, bolji sam od najboljih ali nikada ne lazem
Dobrodosao u sareni svet!
:cheer:
Korisnikov avatar
By RetributioN
Ne čudi, samo malo skače po nervima. Al' opušteno.
Korisnikov avatar
By VikiVetar
Dačić je populista, on nema nikakvu ideologiju osim golog populizma. Ne znam zašto su neki iznenađeni (šokirani?!) njegovom izjavom, kad je on i ranije davao izjave sličnog tipa ("Izem ti Evropsku uniju za koju je gej parada ulaznica" i sl.) U ovom slučaju, veliki dio njegovog biračkog tijela će biti ljut i razočaran što prajd nije opet zabranjen, pa Dačić na ovaj način pokušava da im se dodvori. Osim toga, ne treba zaboraviti da je širenje SNS-a izazvalo veliku gužvu na političkom spektru, posebno na lijevom i desnom centru koje ova stranka trenutno suvereno drži. Pretpostavljam da će ostale stranke (SPS, DS) morati da se pomjere ili ulijevo ili udesno, kako bi izbjegle da ih SNS proguta. Dačić će vjerovatno ići udesno, iako vodi stranku koja se zove "Socijalistička", ali on je socijalista isto koliko je Milorad Dodik socijaldemokrata, dakle nimalo.
Korisnikov avatar
By SANŠAJN
A Boris Milićević je i dalje u SPS-u, je li??
Što se Dačića tiče, možda bi mogla da interveniše malo njegova partijska drugarica Slavica, ipak je žena iz struke, jel' te.. :mama:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ ma, boris je beskoristan.

u sustini, ovo nije toliko protiv stranke koliko protiv ovog retarda. omladina sps-a je podrzala prajd.

ja sam znao da je on homofob ali OVOLIKO, jos na toj funkciji... pa to je zeleno svetlo za rusenje prajda od strane samog predsednika vlade. gde ces ista vise od toga. barem se ova barnijeva crkva pokrila usima pa javno ne sere nista, al zato je javna tajna da novcano pomaze obrazu i ostalim ultradesnicarskim organizacijama.

@barni: ja ne mislim da je gej isus losa stvar jer ne mislim da je biti gej lose. a sad odjebi.
Korisnikov avatar
By SANŠAJN
Pa možda je beskoristan, ali kako može da bude u stranci čoveka koji za njega misli da je nenormalan?! Btw, Dačić izgleda nije ni svestan kolika je budala ispao sa tom izjavom. Upravo zbog toga što omladina njegove stranke podržava Paradu, a Ružić je najavio i učešće na istoj. Znači kreten.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne zaboravi i palmu. ma, boris je slucaj za sebe.
Korisnikov avatar
By Laerem
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2576664#p2576664]VikiVetar napisao:[/url]Dačić je populista, on nema nikakvu ideologiju osim golog populizma. Ne znam zašto su neki iznenađeni (šokirani?!) njegovom izjavom, kad je on i ranije davao izjave sličnog tipa ("Izem ti Evropsku uniju za koju je gej parada ulaznica" i sl.) U ovom slučaju, veliki dio njegovog biračkog tijela će biti ljut i razočaran što prajd nije opet zabranjen, pa Dačić na ovaj način pokušava da im se dodvori. Osim toga, ne treba zaboraviti da je širenje SNS-a izazvalo veliku gužvu na političkom spektru, posebno na lijevom i desnom centru koje ova stranka trenutno suvereno drži. Pretpostavljam da će ostale stranke (SPS, DS) morati da se pomjere ili ulijevo ili udesno, kako bi izbjegle da ih SNS proguta. Dačić će vjerovatno ići udesno, iako vodi stranku koja se zove "Socijalistička", ali on je socijalista isto koliko je Milorad Dodik socijaldemokrata, dakle nimalo.
:odlican:

Da bude jasno, moj stav je da su DS i SPS, pa i LDP daleko veće političko zlo od jednog SNS-a.
Korisnikov avatar
By Pipin
On je zamolio političare da prestanu da se više ulaguju i da na tom pitanju skupljaju političke poene, jer je reč o "problemu koji apsolutno ne donosi ništa dobro".
Dačić je zapitao zašto organizatori parade to rade u septembru i oktobru, praktično pred zaključenje izveštaja o napretku Srbije u EU.

On je rekao da je i sam pitao u EU da li je održavanje parade dovoljno da Srbija dobije u januaru datum početka pregovora. "E, ako je dovoljno, učinićemo sve da to bude obezbeđeno", kazao je Dačić, ali i podsetio da smo Paradu ponosa imali pre tri godine, da smo imali haos i da je to za Srbiju bila velika sramota.

"Zašto se insistira na tome da to mora da bude u Srbiji, a nema u drugim nekim zemljama - to je stvar odnosa prema Srbiji generalno" ocenio je Dačić.
Dačić (a i ne samo on) očigledno Paradu ponosa vidi kao vid političke ucene iz Brisela za neke svoje interese, a ne kao pitanje ljudskih prava, jer kako kaže, parade nema u nekim njihovim zemljama i to je za njega samo vid nepravednog odnosa prema našoj zemlji. Mada, kada se malo bolje pogleda, naš jedini aktivista i jeste Brisel, a ne neko iz Beograda. Da nema Brisela, ovde bi bio apsolutni mrak, tako da i nije nerealno da to političari iz Brisela malo i naplaćuju politički. Nažalost, posledice toga na intenzitet homofobije u našem društvu su iz godine u godinu katastrofalnije.
Korisnikov avatar
By Pipin
Zašto si to pomislila? Dačić je možda na momenat utihnuo svoju homofobiju, ali to je bilo samo iz političkih razloga dok se sastaje sa Evropljanima. Sad ga evo opet.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
da ne vređaju osećaj većine :lol:
ma jasno, čmarić i jeftini poeni
Korisnikov avatar
By hippo...
Zato što je on fenomenalan "glumac" .
Ali sad bar znam da njima ( političarima ) stvarno ne treba veorvati.
Kad bi mogli, živeli bi u dupetu cele EU.
Taman pomisli čovek, " ej pa možda i urade nešto", oni ga useru.
Korisnikov avatar
By mikeli
A omladina SPS-a podrzava paradu ...
Joj 'bem ti ovu demokratiju i drzavu, Vucic hapsi i ovo malo gazda sto je*u radnike u pamet, pa ce tek sada, kada priprete zatvaranjem firmi i iznosenjem mukom i jadom stecenog kapitala iz SRB, pa ih onda kao dogovorom pusta na slobodu iz apsa.
Dacic, prase, vrh vrhova ... gay u dusi, boem u srcu. sa svima i sa svakim. Zalosno ,,,,
Korisnikov avatar
By Vel boy
well, onaj koji menja ploču i u ovoj temi je rekao, citiram " I gde su sada DSovi "bojovnici" na ovom forumu koji su tvrdokorno i neargumentovano napadali SNS-SPS vladu da je navodno homofobna, da nista ne bude ucinila da se odrzi Pride, a kao sto vidimo ne samo da se Pride bude odrzao , nego i ministri budu licno ucestvovali! Zasto to nije uradio DS, nego je u dva navrata zabranio Pride a u ucescu njihovih ministra u setnji ni govora?" (zatvoren citat)

pa sam ja bio isprozvan kao DS bojovnik, stranački zaslepljen i imam, reklo bi se, prirođenu, sad već ad hoc omrazu prema sps-u ........................

i, opet ste deniji polizali što ste posrali..........

el(a)e(re)m, da, sns možda doista i ne bi bio zlo kada bi se približili onim kojim su ih i stvorili - što znaju da moraju a sada proganjaju - i kada bi se kurtarisali sps-d(ss)-palma-selja gamadi. ali, preduslov toga je totalno izlečenje od smradikalitisa.
ali kom kurcu ja išta objašnjavam.......... to je isto kao barniju objašnjavati dostojanstvo....
Korisnikov avatar
By antibiotic
Dacic je oduvek bio bahat i neodmeren u svojim izjavama, ali ipak seljacki proracunat, kao sto je u ovoj izjavi, jer se lepo ogradio od cele price, ostavljajuci drugima (SNS) da 'podrze prajd' jer ce neko morati (zbog Brisela), sve za sakicu podrske njegovoj stranci koja nikad nije ni bila preterano popularna.

Mene ne interesuje njegov licni stav (koji bi trebao biti skandalozan za jednog premijera, mada je on vise puta davao neprimerne izjave iz premijeske fotelje, kao sto su np. licni napadi na stranacke nestranacke licnosti), niko nije zasta poverovao da se od milosevicevog potrcka pretvorio u evropejca, ali je u najboljem slucaju mogao barem da zacepi svoju populisticku gubicu pred jedan ovako rizican dogadjaj.
Korisnikov avatar
By *deni*
Deo tih neodmerenih izjava sigurno ide i na račun njegove sklonosti ka dobroj kapljici. Često mu se dešavalo da nakvašen daje izjave, čak i prima delegacije. :pivce:
Korisnikov avatar
By 2kune
znači ima i od Jelcina, ne samo od Putina... :giggle:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Neodmereno je blaga rec, cak i oni palma i velja su naucili da se kulturnije ponasaju od njega kada nesto izjavljuju za javnost, on je jos gori. Svaki put kada ga gledam meni se zgadi bilo o cemu da govori.
Korisnikov avatar
By scout_finch
Slika

on je populista, kao uostalom i svi srpski politicari, pa se sad unapred pere zbog parade. nista sto od njega vec nismo culi i videli. e sad, sto nam je to premijer, jbg, imamo politicku elitu kakvu zasluzujemo verovatno.
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2576658#p2576658]barni napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2576634#p2576634]Zvonki napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2576619#p2576619]barni napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2576605#p2576605]acid drop napisao:[/url]....
@zvonki

u sta se ti to pretvaras pobogu
Ne znam ni ja,ali eto smeta mi sva ta nepravda i mrznaj prema razlicitosti
a sta mislis da meni ne smeta?

Lose se ne moze negirati da postoji, moze se promeniti ali nikada neces promeniti nesto lose ako se njemu dodas, to i ne primetis kada se desi, a desi se zato sto tezis da svet posmatras kao crno i belo a to jednostavno nije moguce.

samo bebe vide crno beli svet i to ne zato sto on zaista postoji vec zato sto nisu u stanju da vide stvaran svet, njih to nista ne kosta jer one nista ne ocekuju niti se od njih ista ocekuje.

ja i ti zivimo u stvarnom svetu ocekivanja i tako ga moramo posmatrati, da bi razumeo druge, drugi tebe, resio svoje probleme sa ljudima i resavao probleme izmedju ljudi.

ja cesto znam za sebe u sali reci,

Gori sam od najgorih, bolji sam od najboljih ali nikada ne lazem
Dobrodosao u sareni svet!
:cheer:

Osim kad ne bi da unosis nemir.
I skroz mi zabavna ta teza pedera u Srbiji kroz koju na ovaj ili onaj nacin potenciraju kako nikada ne lazu.
Aman ljudi, da bar kazete uglavnom ne lazem pa da vas covek i razume. ;)
Bice da si jedini koji veruje u sve svoje lazi.
Korisnikov avatar
By *deni*
Đeco, Dačić je preko pet poslednjih godina u samim vrhovima vlasti, a sad i u samom vrhu, nije čudo što se probahatio do kraja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!