Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Simor
Urke, mislim da je tvoja odluka racionalna. S obzirom na relativno pristojnu platu za srpske uslove i činjenicu da je život u malom gradu jeftiniji u odnosu na troškove života u Beogradu ili Novom Sadu, ovo ti je sasvim dobra startna pozicija. I akcenat je upravo na tome da je to startna pozicija sa koje je mnogo lakše dalje donositi odluke - da li ćeš ostati tu gde jesi, da li ćeš se seliti u veći grad, da li ćeš ići u inostranstvo ili šta god. Sigurno da je gej život kvalitetniji u velikom gradu, ali ni manji grad nije prevelika prepreka za to.

U svakom slučaju se slažem da bioskop/pozorište nikako nisu odlučujući faktori za selidbu u Beograd ili Novi Sad - mnogo bolji filmovi se mogu skinuti sa neta nego što se prikazuju u našim vau wall-to-wall-platna-dolby-digital-procesori-zvuka bioskopima, a repertoar malih pozorišta, poput "Deže Kostolanji" u Subotici, znaju da ponude daleko kvalitetniji pozorišni repertoar od nacionalnih pozorišnih kuća.

:D

Kako god, u dilemi mali grad vs. veliki grad, meni se čini ponekada da bih najradije izabrao rešenje onog gospodina iz Bosne koji već godinama živi u nekoj pećini daleko od ljudi (ja bih, ako je to ikako moguće, da bude negde u Finskoj ili na Islandu). Porodica bistrih potoka mi je već previše socijalizacije.
By blueswe
Meni se Beograd vise svidja nego neko malo mesto, nekako sam se snasao u njemu.
Ali placanje kirije za staru olupinu i bg "grejanja" , kao i nemogucnost dolaska do zarade me stvarno odbija.
Nzn , ovde cu mozda dobiti posao,ali sto se tice ljubavnog zivota bice mi nula, ili sigurno daleko teze nego da sam u bg.
Blago vama koji imate svoj stan u bg. To je stvarno velika privilegija.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!