Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2566217#p2566217]*deni* napisao:[/url]Joj, barni, ja ću stvarno morati na neki sajt da uploadujem prekjučerašnji snimak na kojem se vidi kako me jedan delija razbija od kurca tako da sam se presavio, izvrnuo, okrenuo se prema njemu i izustio - '' Životinjo jedna ''. ( ali sa ipak zadovoljnim osmehom na licu. :D ) Da utuvite u svoje blesave glave da NIJE SRAMOTA NABIJATI SE NA KURAC. Apsolutno nikakva sramota to nije. To je fino i lepo. :yes:
i to vrlo fino, moram da dodam!
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2566298#p2566298]Dirrty napisao:[/url]A tvoja Barni, pizdo neopevana?

Iza baldahina, 15 km od objektiva i sa strelicom po sred face se ne računa.
neka on postavi i takvu, meni je dovoljno
zna MDNA vrlo dobro zasto ga to pitam
uostalom sta se ti mesas ovo je razgovor izmedju nas dvojice

imao sam iskustvo ovde i da mi stigne pvt poruka nicim izazvana od momka koji ima 45 kila u kojoj mi kaze da ne bi bio u mojoj kozi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2566217#p2566217]*deni* napisao:[/url]Joj, barni, ja ću stvarno morati na neki sajt da uploadujem prekjučerašnji snimak na kojem se vidi kako me jedan delija razbija od kurca tako da sam se presavio, izvrnuo, okrenuo se prema njemu i izustio - '' Životinjo jedna ''. ( ali sa ipak zadovoljnim osmehom na licu. :D ) Da utuvite u svoje blesave glave da NIJE SRAMOTA NABIJATI SE NA KURAC. Apsolutno nikakva sramota to nije. To je fino i lepo. :yes:
Nije sramota ni kakiti pa ipak ne kakis na sred kuce.

ili kakis?
Korisnikov avatar
By Madonna
nemam pojma zašto me to pitaš... :lol:
Gleda me ko mafija,
Moja losa kopija,
A nije mi ni do kolena,
A kamuli do ramena,
A ti bi me ko votku popio,
Da nisi je ovde doveo,
Jer ja,jer ja,,
Ref:Bolja sam od seksa,
Jaca sam od metka,
Hrabrija od mraka,
Ja sam takva kakva sam,
A ona je nikakva,
A ona je nikakva,
Ta mala plava krava,
Priznaj joj u oci da te od nje boli glava,
I vodimtee da vidis kako ljubi zena bez kopije..

Korisnikov avatar
By spliff
deni je kralj i car univerzuma
toliko!
Korisnikov avatar
By *deni*
Baršunast glas, još ako su oke crne kao abonos, a kosa gusta, čekinjasta i kovrčava, uf, pa nema boljeg od takvog za blud. :deni:
Uopće tražiti vezu tako eksplicitno, po raznim dejting sajtovima, meni je krajnje degutantno, jer valjda bi trebao tražiti neku konkretnu osobu, a ne puko vezivno tkivo. A osobe se ne traže tako što baciš mamac veze i onda gledaš koji će prvi jadnik da zagrize, već se držiš oči širom otvorene i osvrćeš se oko sebe, pristupaš ljudima, pokazuješ interes, tražiš one sa sličnim duhovnim i profanim sklonostima, šarmiraš, zbližavaš se, budeš odbijen, malo patiš, malo vrludaš, mnogo učiš i mnogo se daješ. Potreba za vezom mora biti sekundarna nekakvom jebenom karakteru, inače se zaista radi o ispraznim očajnicima koji misle da je njihova želja da budu voljeni tako unikatna i zlata vrijedna da zaslužuje hitru erotsko-sentimentalnu satisfakciju.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2575967#p2575967]Laerem napisao:[/url]Uopće tražiti vezu tako eksplicitno, po raznim dejting sajtovima, meni je krajnje degutantno, jer valjda bi trebao tražiti neku konkretnu osobu, a ne puko vezivno tkivo. A osobe se ne traže tako što baciš mamac veze i onda gledaš koji će prvi jadnik da zagrize, već se držiš oči širom otvorene i osvrćeš se oko sebe, pristupaš ljudima, pokazuješ interes, tražiš one sa sličnim duhovnim i profanim sklonostima, šarmiraš, zbližavaš se, budeš odbijen, malo patiš, malo vrludaš, mnogo učiš i mnogo se daješ. Potreba za vezom mora biti sekundarna nekakvom jebenom karakteru, inače se zaista radi o ispraznim očajnicima koji misle da je njihova želja da budu voljeni tako unikatna i zlata vrijedna da zaslužuje hitru erotsko-sentimentalnu satisfakciju.
Ovakav sam ja bio nekada,jbt...
Korisnikov avatar
By *deni*
A kakav si sada, Zvonki ? Hoćeš da kažeš da si se prinudno promenio na gore u psihološko -duševno-emotivnom smislu, jer si prošao školu života ?

'' Hej, živote, moja muko i po pički si me tuk'o ! '' :nazalost:
Korisnikov avatar
By mrle
Nesto vise od seksa je biti spreman i na aseksualni odnos. Kad strasti splasnu, a to se uvek neminovno desi...
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2576006#p2576006]*deni* napisao:[/url]A kakav si sada, Zvonki ? Hoćeš da kažeš da si se prinudno promenio na gore u psihološko -duševno-emotivnom smislu, jer si prošao školu života ?

'' Hej, živote, moja muko i po pički si me tuk'o ! '' :nazalost:
Na gore???? Zasto bih se promenio na gore?
Kakav sam sada?? Ne postoje reci koje bi mogle da me sada opisu,i nisam rekao da sam ja prosao skolu zivota,vec sada imam drugaciji pogled na veze i "trazenje" veze,samo to
Korisnikov avatar
By scout_finch
post-coital cuddling :D

kapiram sve sto nije iskljucivo fizicka privlacnost i iskljucivo seksualna veza. ono, emocije i ti fazoni.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!