Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Upitan sam od jedne poznanice,renomirane novinarke renomiranog magazina, bih li sa svojim momkom govorio o nasoj vezi za taj magazin. Blizi se Prajd, pa i novinari hoce ucestalo da pisu o ovoj egzoticnoj temi. On nece,a ja bih ipak da pricam za stampu,pa mi palo na pamet da pitam da li je neko raspolozen od vas da se zajedno slikamo i pricamo za taj tirazni list.Dovoljno smo svi bliski da sam ubedjen da bismo super ubedljivo to odradili.
:deni:
Korisnikov avatar
By *deni*
joj,vela,ti i ja ne znam koliko bismo ubedljivo delovali citalackom auditorijumu. jedino da slozimo pricu kako nas je rat razdvojio,ali je nasa ljubav bila jaca od svih nedaca i iskusenja.
Korisnikov avatar
By afraid
nisu mogli traziti nekog ljepseg,pametnijeg ? :P zez se
samo naprijed ,sa kim god ;)
prikazite nas kako treba ! :zastava:
Korisnikov avatar
By Sunce
deni i Ulix...

ili deni i Shoplifter

ili deni i Duda Maljkovic.

ili deni i ja...bila bi jedinstvena prilika da imam decka. :opatica:

Bilo bi nadrealno stvarno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Bilo ko,samo brze malo i samo ozbiljne prijave. Cak i ne moram biti ja,ako je neko spreman sa svojim deckom da se slika i prica za magazin,spojicu ga sa tom novinarkom.Rec je o magazinu BLIC ZENA.
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa bezveze sto moras da lazes tj. da pozajmis decka umesto da izajdes pred blic sa svojim rodjenim.
Korisnikov avatar
By *deni*
Svi junaci nikom ponikose i u crnu zemlju pogledase,a neke tetkice i svojim labrnjicama pljucnuse. Dobro, nemoj posle da vidim neku od vas da se zalila da nema priliku javno da progovori o svojim mukama.Nemoj slucajno to da vidim.
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo,ovde oglaseni korisnik nsc me je zamlacivao jedno 45 minuta jalovo. Prvo se javio da hoce da prica za stampu. Ja javim novinarki da sam nasao jednog ugladjenog pedesetsedmogodisnjeg geja da otvori dusu za BLIC ZENU, a onda mi nsc javi da ne moze, jer njegovi roditelji citaju BLIC ZENU,pa da se ne sokiraju kad ga vide.
Korisnikov avatar
By *deni*
I na kraju sam shvatio da je citavo to bespotrebno trosenje vremena bilo zato da bi nsc izvukao od mene informacije o izvesnom tipu za koga se zainteresovao.porazavajuce.
Korisnikov avatar
By acid drop
Ja bih se javila, ali nisam ok dečko. :(

Došla sam da kažem da mi je Severina u glavi kad vidim naslov. :zid:
Korisnikov avatar
By acid drop
Možda bih i mogla, ali imam trip da su mi crte lica izrazito ženstvene. :lol:

Nedavno sam došla do zaključka da sam biseksualni muškarac zarobljen u telu lezbejke. :elvis:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!