Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
realno, rat (i sve sto ide uz njega). sve ostalo sto bih naveo je psychobabble.

ljudi koji nisu dozivjeli rat ne mogu uopce pojmiti sta ti rat sve ucini i kako ga je tesko prezivjeti.
Korisnikov avatar
By zguba_91
sve sto mi je bilo najgore, postalo mi je :moralojetakobiti: .
ali ako bas moram izdvojio bih to sto brat i sestra zive u jednoj porodici, a ja drugoj.

:)
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
juče kad sam stajala ispred lika i zadržavala ga da bukvalno ne ubije drugog

nije situacija bila toliko strašna koliko to kako sam mu osetila otkucaje srca dok sam mu držala ruku na grudima i taj pogled da je potpuno spreman na to. još uvek mi odzvanja taj ritam u glavi. uf.. jebena jeza. jebena.

ma jebeni ljudi.
Korisnikov avatar
By Laerem
Izmrcvareno djetinjstvo, izostanak odgoja, neuravnoteženi roditelji, višestruki sudar s homofobijom (fizički i psihički) od najranije adolescencije, bježanje od kuće, totalna neimaština, ljubav spram jednog kliničkog sociopata dok sam još bio tinejdžer i podmuklo iznuđivanje seksa od strane najbližih ljudi, i to emotivnom manipulacijom. Plus što je moja izvitoperena psiha našla zaista kreativne načine kako da sve te incidente okrene protiv mene.

Bilo je još tu beskonačno mnogo fizičkih obračuna, smrti bliskih ljudi, romantičnih groteski, narkomanskih implozija, ali to je u osnovi ništa naspram ovih ključnih stvari.

Ali zato već duže vrijeme osjećam kako po prvi puta proživljavam svoju mladost, izboji egzistencijalne klaustrofobije notwithstanding. Čovjek zaista ima priliku biti zdrav, ali samo ako beskrupulozno odstrani sve tumore iz svog života.

Inače, koristan thread. Ljudima makar minimalno pomaže kada nađu nekakav registar za svoje traume, pod uslovom da to nitko ne zloupotrebi protiv njih ili da ih ne ide ismijavati.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
prekjuce, kad sam kupio cevape u maxiju u 10 uvece kad sklanjaju meso i dodjem kuci i isprzim kad ono meso pokvareno a ja bio samo doruckovao neku kiflu tog dana :drama:

ozbiljno, nije mi se nista strasno dogodilo u zivotu. desavala su mi se sranja tipa sestra popila 80ak raznih lekova uvece posle autovanja i psihicko maltretiranje od strane porodice itd ali nista od toga ne ostavlja na mene nikakav trag, ono, ruzno je dok se desava al kad je proslo ko da ga nije ni bilo. ne znam, mozda sam navikao na sranja od malena (rodjen sam '92. u srbiji) pa sam oguglao na njega.
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Hm. Sleep fucking paralysis. Tri puta za jedan mesec, what the actual fuck.
Korisnikov avatar
By AuroraDark
sad sa neke distance, sve što mi se u nekom trenutku činilo kao najgore, popirimilo je suprotnu dimenziju. valjda imam sreće što su moje najgore stvari bile dovoljno teške da nakon njih sazrim, a dovoljno zanemarljive jer ono što mi je najbitnije (živa i zdrava, kao i svi meni bliski) nije ugroženo.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2572084#p2572084]Kadmiel napisao:[/url]Hm. Sleep fucking paralysis. Tri puta za jedan mesec, what the actual fuck.
ee da i to. ne znam da li sam ikada bila više raspad nego tih mesec/dva kad mi se to dešavalo

samo se meni mnogo češće dešavalo i toliko je bilo jezivo da kad sam se budila u pola noći nisam davala sebi da zaspim opet, užasno neispavana sam bila.
tipa samo odjednom krene neki jak zvuk i neko preko njega šapuće nešto na nekom neprepoznatljivom jeziku i priča i priča a ništa ne razumem i ja već kontam da sanjam i hoću da se probudim a ne mogu i drži me ta paraliza i gubitak glasa baš dugo i samo odjednom mi neka senka ušeta u sobu i nacrta mi se ispred lica a ne vidim konturu, nego samo siluetu a osetim da me gleda tačno u oči :S

zju koliko je jezivo bilo naježim se i sad. baš sam se tripovala jako kao šta koji kurac vanzemaljci reptili duhovi demoni đavo bog anđeli šta. uf dobro da je prošlo
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Moja iskustva su bila veoma slicna, par puta kao da mi je neko upao u sobu i jednom, totally freaky, cudan osecaj kao da je jos neko u mom umu. Mislim, sta da kazem. :P

Mislim da je najstrasnija stvar to sto je osoba koliko-toliko svesna sta se dogadja ali su halucinacije tako realne da zaista moze biti strasno.
Korisnikov avatar
By gossip
trudim se da ne pamtim takve stvari
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Imao i ja taj "sleep paralysis", Prestalo je kada sam počeo da psujem šta god da mi je "dolazilo" u posetu.
Korisnikov avatar
By Hys.
U bre slip paralisis bas skeri zvuči :-/
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ da, ona je horor uzivo, ali bukvalno. jednom sam osecao da mi neko dahce nad vratom i vidim na zidu prema kom sam okrenut neku veliku senku necega sto se nalazilo iza mene i pomeralo se i nesto mi je radilo po glavi i kicmi. i ne moz da se pomeris a apsolutno je realno sve, jezivo je cak i kad skontas da je paraliza u pitanju.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
^
Slika
za to su krivi incubusi ili neki drugi demoni sna..bolovi u rektumu, silovanje u snu, nocne emisije itd. :-l

i meni se par puta desilo da se probudim i cujem kao da neko dise u sobi i onda skontam da sam to ja. ali u pocetku ne mogu da to povezem sa sobom.. kad da sam se podelio na dve osobe..

desavalo mi se cak i ovo i bas je neprijatno > http://en.wikipedia.org/wiki/Exploding_head_syndrome" target="_blank
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
^ e upravo to. ovo što sam opisivala za zvuk. znači ko iz glave da se čuje, ali toliko preglasno, da ja nisam mogla da povežem da je to moguće, jer nikad ne bih mogla da mislim u sebi tako glasno sve i da vrištim, niti mi se ikada ranije dešavalo da u snu osetim nešto toliko jako.

samo je kod mene išao i taj neki glas preko zvuka, još gore.

čist horor jebemti
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Evo par slika macica i kucica da ljudi mogu spavati posle ove teme

Slika

Slika

Slika
kada su muz mamine sestre i muz mamine tetke dosli pijani u moju kucu. Nakon kratkog razgovora, prvi je potegao noz na drugog.. Ja sam bio jedini muskarac u kuci koji je mogao da ih spreci tog momenta. Onaj prvi me je udario nogom u grudi, pao sam preko stola. Ustao sam i izbacio drugog napolje a prvom oteo noz. Nakon toga sam ga naterao da sedne na stolicu i dao malom bratu telefon da zove policiju ako se samo pomeri, a ja sam pozvao tatu da se sto brze vrati kuci.

Sledeceg dana se onaj prvi nije secao nicega i dan danas pokusava da mi se iskupi..

Sve se zbilo na dan sahrane mog dede, a dan pre mog rodjendana
Korisnikov avatar
By gossip
cekanje 48ice na stanici na miljakovcu bez svetla,ljudi i prekoputa sume :S
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Ljudi u crnom. xD
''Svetlost koju niste videli vam nije obrisala memoriju.''
Korisnikov avatar
By gossip
i suma koja je prekoputa :D

a pritom sam pre toga slusao pricu od ortakinje kako neki njen ortak ima sleep paralysis...i kakve je sve halucinacije imao...i onda krenem kuci i zateknem ovo :D
Korisnikov avatar
By Zvonki
I onda iz sume cujes krckanje,koje ti se cini sve blize,nesto se pomera nesto se priblizava,krcaknje je sve blize i blize,i onda dok ti se jeza penje uz kicmu vidis ruke koje se pruzaju ka vama,prvo dve,pa cetiri,osam,deset...lica se pojavljuju,lica koza im se raspada,crvi gmizu po ranama,neka lica nemaju oko,neka nemaju vilicu,shvatas...oni su se vratili
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2574812#p2574812]Zvonki napisao:[/url]I onda iz sume cujes krckanje,koje ti se cini sve blize,nesto se pomera nesto se priblizava,krcaknje je sve blize i blize,i onda dok ti se jeza penje uz kicmu vidis ruke koje se pruzaju ka vama,prvo dve,pa cetiri,osam,deset...lica se pojavljuju,lica koza im se raspada,crvi gmizu po ranama,neka lica nemaju oko,neka nemaju vilicu,shvatas...oni su se vratili
Zvuci kao normalan dan za mene. :kragi:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!