- 07 Sep 2013, 19:56
Izmrcvareno djetinjstvo, izostanak odgoja, neuravnoteženi roditelji, višestruki sudar s homofobijom (fizički i psihički) od najranije adolescencije, bježanje od kuće, totalna neimaština, ljubav spram jednog kliničkog sociopata dok sam još bio tinejdžer i podmuklo iznuđivanje seksa od strane najbližih ljudi, i to emotivnom manipulacijom. Plus što je moja izvitoperena psiha našla zaista kreativne načine kako da sve te incidente okrene protiv mene.
Bilo je još tu beskonačno mnogo fizičkih obračuna, smrti bliskih ljudi, romantičnih groteski, narkomanskih implozija, ali to je u osnovi ništa naspram ovih ključnih stvari.
Ali zato već duže vrijeme osjećam kako po prvi puta proživljavam svoju mladost, izboji egzistencijalne klaustrofobije notwithstanding. Čovjek zaista ima priliku biti zdrav, ali samo ako beskrupulozno odstrani sve tumore iz svog života.
Inače, koristan thread. Ljudima makar minimalno pomaže kada nađu nekakav registar za svoje traume, pod uslovom da to nitko ne zloupotrebi protiv njih ili da ih ne ide ismijavati.