Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By emo_haos_
pekla crvene paprike :njami: i uz to govedina, krompir, šargarepe, brukselki, jabuke
Korisnikov avatar
By Pauceti
^ Crvene pecene paprike njam njam :vegi:

danas sam prvi put pravio strudle sa makom i rogacem (posebno ne zajedno)
evo kako je ispalo, ukus je bio odlican

Slika
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Pastu sa tunjevinom, rusku salatu, švarcvald tortu...
Nedeljni ručak, par excellence... :lol:
Korisnikov avatar
By Katengl
Marokanski batbout. Jednostavan i nije lose ispao. Super za sendvice i za filovanje.
Korisnikov avatar
By Pauceti
^ Cime si ih punio? Koje brasno si koristio?

Takodje mi danas bio dan za testo. Lepinje uz pecenu papriku sa graskom :vegi:
Pojeli sa deckom za sekund :D

Slika
Korisnikov avatar
By Katengl
^
mljac

Po ovom receptu sam pravio: http://www.youtube.com/watch?v=gRldGQMGbGI" target="_blank

A brasno – obicno (tip 500, meko) + griz. Punio nekim dinstanim povrcem koje mi je preostalo od juce, jer nisam bio ni siguran da l' će da mi uspe, pa nisam hteo da pravim nov fil. Ali možeš šta hoćeš u njih, i slano i slatko. Zapravo jako liče na pita hleb, samo što su lakši za pripremu.
Korisnikov avatar
By Pauceti
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2574692#p2574692]Katengl napisao:[/url]^
mljac

Po ovom receptu sam pravio: http://www.youtube.com/watch?v=gRldGQMGbGI" target="_blank

A brasno – obicno (tip 500, meko) + griz. Punio nekim dinstanim povrcem koje mi je preostalo od juce, jer nisam bio ni siguran da l' će da mi uspe, pa nisam hteo da pravim nov fil. Ali možeš šta hoćeš u njih, i slano i slatko. Zapravo jako liče na pita hleb, samo što su lakši za pripremu.
Bas mi se svideo recept, napravicu cim se vratim kuci ^^
Korisnikov avatar
By Katengl
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2575758#p2575758]Emakov napisao:[/url]
Bas mi se svideo recept, napravicu cim se vratim kuci ^^
:tapse:

Ovo sam naucio iz drugog pokusaja:
1. izvaljati ih oklagijom na debljinu od oko 2mm, ovako kad se gnjece prstima se ne naduvaju bas ravnomerno ili uopste
2. kad se naduvaju, sacekati malo, a onda ih bocnuti sa strane nozem da vazduh izadje iz dzepa kako bi splasnuli i ravnomerno se ispekli
3. ovo je najzabavniji lebac za pecenje ikada
Korisnikov avatar
By Pauceti
^ Oh my, PREDOBRE su. Jako se lako prave i mese zbog griza. Evo vec sam 3 puta pravio i nisam uslikao posto se RAZ GRAB ILO!
Dobra fora to sa bockanjem, uradicu sledeci put. Probao sam jednom da stavim jako malo ulja, tek da podmazem i ispalo je cool skroz, dobili su blago narandzastu boju...

Posto mi je prosli put uspela strudla od maka i rogaca - danas sam pokusao od oraha. Evo rezultata:

Slika

nailed it
Korisnikov avatar
By Pauceti
krompirusu

Slika

i tufahije prvi put, jedna jabuka mi se raspala a usput mi pukla tuba za filovanje, tako da sam uspeo samo jednu da nafilujem, nju sam slikao ^^

Slika
Korisnikov avatar
By Hys.
joj sunce vam vaše pa ovo sve izgleda divno a ja sam trenutno prinuđena samo neka govanca da jedem što mi utiče na psihu :ozbiljan:

jedva čekam da se uvatim šporeta!
Korisnikov avatar
By Mars
Prošle nedelje sam pravila punjene paprike, ove ne znam šta ću

:sigh:

Drugari, sve vam divno izgleda, spliffu posebno i oni hlepčići gore nekom.
Korisnikov avatar
By elizevin
Pileci file sa brokolijem, prazilukom i celerom, belim lukom i djumbirom, u sosu od pavlake i kurkume (nestalo mi karija :( ali i ovo je dobro). Ja bi na ovome mogla opusteno da zivim.

Plus sam bila prase, i opet smuckala najbrzi paleo dezert u istoriji dezerta: cokoladni krem sa bananom. Sto zvuci kao fensi pre nego sto se spomene da je to banana umucena za minut sa slatkom pavlakom i kakaom. Ali je bozanstveno. Pa sam ga pravila danas. Dvaput :no:
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 78
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!