Hm.. pocele su da mi rastu dlake po nogama (a nisam imao predstavu da tako treba) a i znojio se k'o stoka i osecao... pa sam se osecao kao neko cudoviste
povucen, nepoverljiv, s povremenim suicidnim mislima, u to vreme sam nekako prestao da verujem ljudima, stalno u svadji s roditeljima, imao jednu blisku drugaricu, pricali o svemu (sem o tome da sam gay), napaljen
![:drkanje:](./images/smilies/jerkoff.gif)
, zaljubljen u najboljeg druga i to sam prihvatio kao nesto potpuno prirodno i bio srecan zbog toga, iako nikad nije bilo nista bili smo bliski i nisam mogao ni da zamislim nekog drugog pored sebe (on mi je zapravo najsvetlija tacka iz tog perioda)
neko vreme sa dugom (divnom, gustom
![:mirnatetko:](./images/smilies/mirnatetko.gif)
) kosom, u nekom post grunge/metal fazonu, citao sve sto mi padne pod ruku (a najvise Tolkina-bas sam bio navucen na taj njegov svet), slusao metal/alternativu i sl (sto otprilike i sad slusam), zanimao me i sport, izlasci, putovanja, ali nije se imalo para za to.
Malo pio, probao cigare i vutru i nije imalo nikakvog uticaja na mene
svadjao se s profesorima i s drugovima, pa me slali kod psihologa zbog toga, par puta se potukao
![:nunchake:](./images/smilies/nunchake.gif)
( iako sam se pre toga uzasavao bilo kakvog fizickog obracuna jer me je brat stalno tukao)
agresivan, secam se da sam stalno imao neke tripove, tipa-ove nedelje imam trip da se tucem non stop, sledece nedelje sam u u tripu kako hocu da ubijem nekog, pa sledece hocu da ubijem sebe, pa u kleptomanskom tripu itd.
bio sam mnogo veci sanjar i mnogo optimisticniji za svoju buducnost nego sada
kada sam prolazio kroz taj period mislio sam da mi je to najbolji period u zivotu. A kada sam napunio 18 i kada su se smirili malo hormoni pomislio sam: Thank God it's over!