Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By AuroraDark
da sad recimo sretnem sebe iz tog perioda, nalupala bih si tri šamara i rekla: alo mala wtf
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Povucen, manje-vise nisam izlazio iz kuce osim u skolu i tako to, konstantno citao knjige i igrao MMORPGs...
By Ding_Dong
Hm.. pocele su da mi rastu dlake po nogama (a nisam imao predstavu da tako treba) a i znojio se k'o stoka i osecao... pa sam se osecao kao neko cudoviste
povucen, nepoverljiv, s povremenim suicidnim mislima, u to vreme sam nekako prestao da verujem ljudima, stalno u svadji s roditeljima, imao jednu blisku drugaricu, pricali o svemu (sem o tome da sam gay), napaljen :drkanje: , zaljubljen u najboljeg druga i to sam prihvatio kao nesto potpuno prirodno i bio srecan zbog toga, iako nikad nije bilo nista bili smo bliski i nisam mogao ni da zamislim nekog drugog pored sebe (on mi je zapravo najsvetlija tacka iz tog perioda)
neko vreme sa dugom (divnom, gustom :mirnatetko: ) kosom, u nekom post grunge/metal fazonu, citao sve sto mi padne pod ruku (a najvise Tolkina-bas sam bio navucen na taj njegov svet), slusao metal/alternativu i sl (sto otprilike i sad slusam), zanimao me i sport, izlasci, putovanja, ali nije se imalo para za to.
Malo pio, probao cigare i vutru i nije imalo nikakvog uticaja na mene :neznam:
svadjao se s profesorima i s drugovima, pa me slali kod psihologa zbog toga, par puta se potukao :nunchake: ( iako sam se pre toga uzasavao bilo kakvog fizickog obracuna jer me je brat stalno tukao)
agresivan, secam se da sam stalno imao neke tripove, tipa-ove nedelje imam trip da se tucem non stop, sledece nedelje sam u u tripu kako hocu da ubijem nekog, pa sledece hocu da ubijem sebe, pa u kleptomanskom tripu itd.
bio sam mnogo veci sanjar i mnogo optimisticniji za svoju buducnost nego sada
kada sam prolazio kroz taj period mislio sam da mi je to najbolji period u zivotu. A kada sam napunio 18 i kada su se smirili malo hormoni pomislio sam: Thank God it's over!
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Kao da nisam bila u pubertetu, nista posebno, streberisala i igrala klikere :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2286016#p2286016]IriS napisao:[/url]
IriS napisao:bila sam ista kao i sad. nadrkana :indijanac:
mada, kad malo razmislim, nadrkana sam na drugačiji način.
tad sam bila nadrkana iz inata...i sve što sam radila, radila sam iz inata.
baksuz dete :indijanac:
hm, vise nisam nadrkana :lol:
leleee al mi je trebalo vremena :vijaca:

bila sam jako radoznala, sve zivo me je zanimalo, svasta sam citala i izucavala, sve morala da pipnem, pomerim, otvorim...uopste nisam pila alkohol, jbt ja sam bila waldorfica kad sam bila mala :smeh:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
bila sam bučica.. posle se nešto tu poremetilo
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!