mislim da nisam pisala ovde, i evo, malo o sebi
godine: 21
pol: ž
visina:175
kosa: tamno braon, duža. ne mnogo duža
oci: nedovoljno tamne braon
region: bg
status: u neozbiljnoj potrazi
muzika: ne opterećujem se žanrom, slušam ono što mi se sviđa od bilo koje vrste.. al ugl. pop, pop-rock, rock, neku alternativu, nešto od mekšeg metala, dzeza, bluza, elektronsku, klasičnu, narodnu - nikakve grand tra la la, domaću. mnogo volim npr. balaševića, selin dion, haustor, placebo, stinga, čajkovskog..
knjige: poa čitam u zadnje vreme, hesea takođe.. čitala mnogo više kad sam bila mlađa, al jurim neki bolji prosek
film: film.. film. od trilera i horora ceo život, već imam psihičke posledice. komedije volim, ali me u zadnje vreme retko nasmeju, nek bude favorit neki psihološki triler.. volim pametne filmove i inteligentno urađene likove u filmovima bilo kog žanra
smejem se: svojim i tuđim glupostima, stendapu luija
placem: a plač ko plač, prazni me, al bih radije otišla na trening
pijem/duvanim: pušim od ove godine.. pijem od.....ljubavi prema pivu i špriceru. medovači eventualno
droga: jok
volim: kišu, slobodu, originalnost, putovanja, avanturističke sportove, neobične i nenormalne ljude, ideje, stvari
prezirem: uštogljenost, poslove od 9 do 5. koncept života - faks, posao, porodica, deca, smrt.
bojim se: sebe i ograničenih ljudi
omiljene zemlje: nemam omiljenu, valjda jer sam osoba nestalnog duha. danas će mi odgovarati ogromne njujorške zgrade, sutra stare ulice u parizu, prekosutra neka brvnara u planini pored reke. šta znam
boje: ma kakve boje
nick: pokušaj kombinacije suprotnosti, a bolje da je bio merlin menson
horoskop: uverljivija mi je numerologija. da se ne lažemo