Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dominion
'nako bilo...a ti sixtella nisi trebala da zderesh pred voznju.
By Sixto
Meni do plakanja, a vama do zajebancije! :oklagija:
Korisnikov avatar
By gorilica
Ne bih rekao.
Tako je uvek kad se menja lokalitet. A i kontam da su ljudi malo zazirali od Egal Porta jer ga je bilo previse u medijima.
Korisnikov avatar
By gorilica
Hibernacija je kod medveda prirodna pojava. :P
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Кад ће опет нека журка... имам друга који жели информацију из прве руке па ми проби главу да сазнам :)
Korisnikov avatar
By nsc
"Bear party" ~ 14. Septembar 2013. Subota ~ 23h
Već uveliko poznata beogradska bear žurka se ponovo održava dobrom starom kafe-klubu Egal; na gornjem nivou mirnija atmosfera oko bara, na donjem podijumi za igru.
EGAL - Obilicev Venac 3a - Ulaz: 300 RSD ~ Rezervacije obavezne ~
SVE INFORMACIJE + REZERVACIJE: +381 62 9611 449 :bearpride: :meda:
Korisnikov avatar
By nsc
"Belgrade Bears party" petak 06.Decembar u 23h
Ulaz na party je 300 din /garderoba uracunata/
club EGAL, Obilicev Venac 3a, rezervacije na +381,62 96 11 449
:bearpride: :meda:
Korisnikov avatar
By ManToy
Dobro hoce li neko biti dovoljno dobar i opisan da nam kaze na sta lice te zurke? Koliko ljudi, koja ekipa (bear ili wannabe bear?), kakva je muzika, jel stvarno party ili je foreplay za dark room koji posle sledi? Mislim organizatori bi mogli i koju fotku da okace cisto da privuku vise ljudi ili je toliko poseceno da za tim nema potrebe?
By Sixto
Isao negde letos u junu, ali na zurku, ne na orgijanje.

Islo nas trojica. Dosli tamo, u onolikom prostoru 20 ljudi. Masa koja je dosla je definitivno potvdila tezu da je 'bear' termin samo izgovor za zapustenost i nemar. DJ je u jednom momentu tako pustao muziku da smo se utripovali da samo u slusalicama cuje sta pusta, a da je zaboravio da utakne dzeksnu zvucnika u miksetu. :lol:

E da, jedan lik se okrenut ledjima saginjao ispred nas satro da zaveze pertlu celih PET puta tako da nam je okrenuo zadnjicu, valjda misleci da ce nam to biti neki signal ili st.

Mi smo se zajebavali, kenjali do mile volje, popili jedno 3-4 ture i rekli 'hajmo na put'.
Seli u kola, krenuli kuci. Ja na Banstolu zaspo za volanom i slupao kola. I eto to je to.

Sve u svemu, u zivotu vise na tu zurku otici necu. :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa, time bi se izgubila draž zavođenja i raspaljivanja mašte. To je očigledno bila neka namiguša - medvedica, željna da bude osvojena.
Korisnikov avatar
By Dominion
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2593480#p2593480]Sixto napisao:[/url]Isao negde letos u junu, ali na zurku, ne na orgijanje.

Islo nas trojica. Dosli tamo, u onolikom prostoru 20 ljudi. Masa koja je dosla je definitivno potvdila tezu da je 'bear' termin samo izgovor za zapustenost i nemar. DJ je u jednom momentu tako pustao muziku da smo se utripovali da samo u slusalicama cuje sta pusta, a da je zaboravio da utakne dzeksnu zvucnika u miksetu. :lol:

E da, jedan lik se okrenut ledjima saginjao ispred nas satro da zaveze pertlu celih PET puta tako da nam je okrenuo zadnjicu, valjda misleci da ce nam to biti neki signal ili st.

Mi smo se zajebavali, kenjali do mile volje, popili jedno 3-4 ture i rekli 'hajmo na put'.
Seli u kola, krenuli kuci. Ja na Banstolu zaspo za volanom i slupao kola. I eto to je to.

i sis cevap - to je bio hajlajt veceri :giggle:
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2593504#p2593504]Dominion napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2593480#p2593480]Sixto napisao:[/url]Isao negde letos u junu, ali na zurku, ne na orgijanje.

i sis cevap - to je bio hajlajt veceri :giggle:
E to! Sto se najedoh vala, najedoh!
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2593538#p2593538]Coryn Cral napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2593480#p2593480]Sixto napisao:[/url]

:smeh:
E taj rad!

Mada, kad bolje razmislim on je mucenik bio jedini to vece u prostoriji koji ne pripada bear populaciji! :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
ko zna ste ste vi radili da ga izazovete

ja se secam da sam jednom davno (mozda sam cak i malodoban bio tad)
bukvalno pentrao po dominionu i dragonajtu jer su mi pokazivali koliko imaju dugacke jezike
ali sam bio previse kratak da odozdo dohvatim :blush:
Korisnikov avatar
By Dominion
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2593579#p2593579]blenta napisao:[/url]ko zna ste ste vi radili da ga izazovete

bukvalno pentrao po dominionu i dragonajtu jer su mi pokazivali koliko imaju dugacke jezike
hmmmm i mi smo bili mladji i bezobzirni :giggle:

trebalo je mozda da pustimo jezike dole da se uzveresh a la tangled :kiss:

Slika

:bigsmile:
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2593579#p2593579]blenta napisao:[/url]ko zna ste ste vi radili da ga izazovete

Ja koliko znam ova ispod tebe je ofajla na kub. Vrlo moguce da su jezicarili na ocigled svih... video sam ja od nje i gore! :potapsava:
Korisnikov avatar
By blenta
uspeo sam se uzverati i bez :)
nemam vise fotke, riknuo stari hdd
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!