Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Uzeo moj brat noćas da gleda film koji sam mu preporučio (odmah nakon izlaska i noćnog provoda) i pošto je bio dobrano pod gasom, pusti film, ali zaboravi da ugasi muziku koju je pustio. Zovem ja njega i pitam ga kako mu se sviđa moja preporuka, kad će on: "Super je, samo ne znam odakle u crno belom filmu iz 1965-te muzika grupe 'Nirvana!!!'". :smeh: Trebalo mu je bogami dugo da razmrsi tu misteriju. :smeh:
Korisnikov avatar
By Kadmiel
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2573605#p2573605]Dark Walker napisao:[/url]Uzeo moj brat noćas da gleda film koji sam mu preporučio (odmah nakon izlaska i noćnog provoda) i pošto je bio dobrano pod gasom, pusti film, ali zaboravi da ugasi muziku koju je pustio. Zovem ja njega i pitam ga kako mu se sviđa moja preporuka, kad će on: "Super je, samo ne znam odakle u crno belom filmu iz 1965-te muzika grupe 'Nirvana!!!'". :smeh: Trebalo mu je bogami dugo da razmrsi tu misteriju. :smeh:
xD

Ont: OMG prezivesmo petak 13 erghmagerd lol wtf etc etc...
A sada.... subota, 14!
Korisnikov avatar
By acid drop
Dobar dan, porodica Radojčić?
- Ne. OWDE MI STANUJEMO.+++
Korisnikov avatar
By RetributioN
Hoću heartless mode on. Smesta.

EEEE, je l' upućen neko kakva je to gužva bila danas na glavnoj železničkoj u Beogradu pre podne, oko pol jedanes?
Bila i policija i živi zid i sve kao da je parada navijača. Tako su zvučali u jednom momentu.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
My dear Will, you must be healed by now... on the outside, at least. I hope you're not too ugly. What a collection of scars you have. Never forget who gave you the best of them, and be grateful; our scars have the power to remind us that the past was real. We live in a primitive time, don't we, Will? Neither savage nor wise. Half measures of the curse of it; a rational society would either kill me or put me to some use. Do you dream much, Will? I think of you often. Your old friend, Hannibal Lecter.
Korisnikov avatar
By AuroraDark
kada vidim neke roditelje sa malom decom i tačno znam u šta će ih stoka pretvoriti. - . -
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Upravo sam bacio neke cd-ove jer se ta tehnologija vise ne koristi... Osecam se staro jbt.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
djubre. djubre. makaze. zivim u iseckanom djubretu.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ima jedna tema koje boje biste uredili prostorije u kući

pa sam htela da kažem da će sve biti belo i puno svetlosti da ima, tad su mi oči sive i onda ću se voleti večno
Korisnikov avatar
By gossip
PRDCURELO JEEEEEEEEE!!
KRALJICA SE VRATILA!!!!!!!!!!!!

audiour.com/playlist/4bazt1sd
Korisnikov avatar
By gossip
YOU BETTER WORK BITCH!!!!

QUEEN OF POP HAS RETURNED!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By gossip
^ super je uradjeno...ali tako tuzno :(
Korisnikov avatar
By Kadmiel
^ so true

Ont: Ubio bih sada za jedan sejk od jagode iz Intergalactic Diner-a...
  • 1
  • 475
  • 476
  • 477
  • 478
  • 479
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!