Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mOwbid
Ako je sada kraj sveta, a ti imaš poslednji usb flash od 1GB, šta bi sigurno stavio na njega, ako znaš da će posle cele ove frke ponovo zaživeti tehnologija i to će biti jedini izvor informacija?

Imaš 10 minuta.
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Sve romane moja 2-3 omiljena pisca, nekoliko pesama i naravno da trollujem ljude film Terminator 1 koji bi onda sluzio kao dokumentarac za buduce generacije.
Korisnikov avatar
By Katengl
Kako ce da rekonstruisu specifikacije za flash memoriju i protokole za usb komunikaciju ako nemaju nikakve informacije o tome? :puzzle:

EDIT:

Da ne bude da samo sitnicarim, ne bih im ostavio nista. Sta ce im.
Korisnikov avatar
By mOwbid
doći će neko i israće komp. kako.
Korisnikov avatar
By mega therion
ama bas nista, da ne zatrovem slucajno nadolazece generacije.
Korisnikov avatar
By Laerem
Ne bi stavio ništa, ali bi to ništa stavio pod visoku enkripciju, tako da bi svi mislili da ima nešto. Iz toga bi sigurno niknuli razni antagonistički religijski pokreti, sekte i karizmatici koji bi tvrdili da znaju što je unutra, ali jednom kada bi napokon slomili šifru, sve što bi dobili je ovo:

Slika
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Sopen je kralj emocija :sunce: mozart i betoven su previse suzdrzani za moj ukus (ne volim klasicizam, bas mi je nja period) a bah previse robotizovan i bez emocija (sta ce drugo na cembalu i da uradi) a sopen mi je uragan emocija koji su raniji periodi potiskivali i bas zbog toga su one izrazajne i u prvom planu. Ma, sopen <3
Korisnikov avatar
By Katengl
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2573502#p2573502]Anhedonie napisao:[/url]Sopen je kralj emocija :sunce: mozart i betoven su previse suzdrzani za moj ukus (ne volim klasicizam, bas mi je nja period) a bah previse robotizovan i bez emocija (sta ce drugo na cembalu i da uradi) a sopen mi je uragan emocija koji su raniji periodi potiskivali i bas zbog toga su one izrazajne i u prvom planu. Ma, sopen <3
:iskolacen:

Razocara me.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa jesu, ili makar ja ne umem da dozivim ni 10ti deo emocija kojima sopen zraci.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Sa wikipedie "The art of classicism typically seeks to be formal and restrained", da, to je to, ja organski ne podnosim formalnost.
Korisnikov avatar
By Katengl
Za lektiru: Glenn Gould - Goldberg varijacije

Izvinjavam se na offtopicovanju, necu vise majke mi.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Kompletan muzički opus Yanna Tiersena i Šekspirove sonete, recimo... :saksofon:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Uz dobru interpretaciju i dobar instrument i gordana arsenijevic moze da bude emotivna :P emocije na cembalu <<<<<<< emocije na klaviru
Korisnikov avatar
By Blady
Muzika.
Za ostalo me boli kurac
By Speculum Columbae
E, super Anahedonie, ti ćeš taman da spasiš Šopena, a ja ću ovu trojicu.
Stavio bih ja i Šopena i još neke, ali ima samo 10 minuta, što je jedva dovoljno.

MISLIM POGLEDAJTE VI NA ŠTA OVO LIČI...KO JE OVO KOMPONOVAO NEKA GA SAM SVIRA

koliko je prelepo
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!