[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2572161#p2572161]Laerem napisao:[/url][url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2572144#p2572144]barni napisao:
idi vidi sta si pisao u postovima godinu dana unazad pre nego das nekome dijagnozu psihopatije
Ja ti nisam dao dijagnozu, iako, sa svojim stavovima, trebao bi biti sretan da je imaš, jer bi barem djelomično bio aboliran. Ti si kolokvijalno psihopat, što u tvom konkretnom slučaju znači da si jedno ogavno ljudsko biće koje je svoj kukavičluk shematiziralo u moralni kod, jer imaš malograđansku potrebu da te zajednica afirmira. Međutim, shvati da u očima emancipiranih ljudi izgledaš još više patetično sa tom konstantnom i mučnom i nespretnom reinterpretacijom vlastitih riječi, kako bi se izvukao iz bedastoća koje su doslovce svi registrirali. Taj tvoj "nemir" je zaista jedan od najvećih autohomofobnih ideoloških prosera na koje sam ikada naletio. Doslovce jedina funkcija tvojih rečenica, a pogotovo tvog "nemira", je da dezavuiraju tvoju vlastitu sramotu što se nisi outao. Toliko si psihološki proziran da te dosadno čitati.
Međutim taj psihološki pritisak koji osjećaš je u osnovi dobar znak, jer on upućuje da kolektivna savjest koja dominira na ovom forumu jest ona emancipacije i outanja, i da si je ti bar djelomično internalizirao - zato i osjećaš pritisak da se braniš, muljaš, tvrdiš da su svi krivo shvatili ono što si napisao, iako zapravo jedini ti odbijaš shvatiti ono što si napisao.
-pisao sam ovde o svom autovanju, za mene znaju svi moji prijatelji i otac..Nisam imao ni jednu neprijatnu situaciju ili neprihvatanju u godinama autovanja i smatram da sam merodavan da dam savet drugome.Ja zivim zivot, i proziveo sam dosta da mi je neko rekao kada sam bio mali da cu toliko toga proci i toliko toga saznati, videti i moci ne bih poverovao u to, sada verujem da mogu skoro pa sve.
-sto se tice foruma u pravu si, ja nisam prihvacen ovde, ispocetka to me nerviralo ali kada sam kroz pisanje upoznao forumase ne dotice me to vise.Van ovoga foruma ja sam prihvacen od razlicitih ljudi, bez imalo preterivanja ja sam lik koga ljudi bas gotive i raduju mu se.
Ja sam svestan toga, ponosan sam sto sam izrastao u ovo sto jesam i ne bih se menjao ni za jedno zivo bice, i to nije doslo samo od sebe, ja sam radio na tome dugo i radim i dalje.
Tvoj sud o meni koji stalno ponavljas ne moze dopreti do mene.
procitao sam ovaj tvoj post pa ti zato pisem sve ovo
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2571602#p2571602]Laerem napisao:[/url]Izmrcvareno djetinjstvo, izostanak odgoja, neuravnoteženi roditelji, višestruki sudar s homofobijom (fizički i psihički) od najranije adolescencije, bježanje od kuće, totalna neimaština, ljubav spram jednog kliničkog sociopata dok sam još bio tinejdžer i podmuklo iznuđivanje seksa od strane najbližih ljudi, i to emotivnom manipulacijom. Plus što je moja izvitoperena psiha našla zaista kreativne načine kako da sve te incidente okrene protiv mene.
Bilo je još tu beskonačno mnogo fizičkih obračuna, smrti bliskih ljudi, romantičnih groteski, narkomanskih implozija, ali to je u osnovi ništa naspram ovih ključnih stvari.
Ali zato već duže vrijeme osjećam kako po prvi puta proživljavam svoju mladost, izboji egzistencijalne klaustrofobije notwithstanding. Čovjek zaista ima priliku biti zdrav, ali samo ako beskrupulozno odstrani sve tumore iz svog života.
Inače, koristan thread. Ljudima makar minimalno pomaže kada nađu nekakav registar za svoje traume, pod uslovom da to nitko ne zloupotrebi protiv njih ili da ih ne ide ismijavati.
to je pogonsko gorivo za tvoj odbrambeni mehanizam koji je deo svakog tvog posta
voleo bih te videti kakav si kad taj mehanizam ne radi