Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Shvatila sam da nemam kosmare ukoliko spavam dok su mi slusalice u usima, a sa mp4 plejera ide neka muzika koju volim. :yay:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ah škola... sećam se škole, hodnika, širokih stepenica, učiteljice. vijanje po hodnicima te ogromne škole. i danas svakih cirka 4 godina posećujem učionicu u kojoj sam provela prve 4 godini svog školovanja - uvek me prilikom glasanja rasporede baš u nju... he. i onda slučajno ali svaki put slučajno sretnem profesora književnosti iz gimnazije, i on dođe da glasa u moju školu. jedan od profesora kojeg ću pamtiti.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ :lol:

hej ti, pa zar nije sutra 2. septembar. tj. danas aaaaaaaaaa
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2570249#p2570249]RetributioN napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2570235#p2570235]Kragi napisao:[/url]zapravo privlace me momci koji "izgledaju" pasivno a aktivni su.

Kaze barni.
Vidi, stvarno nesto nije u redu sa njim.
Pa da, to je ono kad misliš da je leš, a realno je zombi. :)
Pa ne znam sta je, i mogu da razumem da neko ima ideal partnera bio on aktivan ili pasivan (ili uni) ali da brate neko izgleda (makar i pod navodnicima) kao aktivan ili pasivan ne mogu.
Plavo je za decake, roze za devojcice :cheer:
Musko nije musko ako je fem ili nije maljav ili nije str8 look next door :awesome:
Idi bre ...
Korisnikov avatar
By RetributioN
^
Ahahahaha :tapse:

@kragi
no comment :D ništa neuobičajeno :)
By Kragi
Jos kad bih mogao da zaspim :sigh:
  • 1
  • 468
  • 469
  • 470
  • 471
  • 472
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!