Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sunce
hajde ne pokusavaj da smirujes situaciju da ti bude lakse. ostani djubre do kraja, mesijo.

sa tobom lepo - nikako. onda ti je dosadno, tj. ti postajes dosadan.

zasto si toliko slab, a predstavljas se da si jak?
Korisnikov avatar
By Sunce
hajde, dozvoli tom decaku da bude decak, sto se kurcis gde ti nije mesto.
Korisnikov avatar
By bern
zamislite vaš seks pomirenja? awwwwwww. :sweet:
Korisnikov avatar
By bern
bacajte novčić. bacajte ruke. bacajte se. jebacajte se. or something like that.
Korisnikov avatar
By Sunce
bern, klekni i lizi stopala! Lepse to malo!
Kad nemam ama baš ništa da radim (kao sada) volim da zasednem i istražujem razne stvari po netu, tako sam i našla ovaj forum. Nemam fejs, nemam skajp, nemam tviter, nemam ask, ni ostale slične stvari. Kad sam ovde volim da čitam o čemu ljudi diskutuju jer imam jako mali broj osoba oko sebe sa kojima mogu da pričam o stvarima koje prati biseksualnost. Ovde ladno mogu da pišem šta me to uzbuđuje i kod devojke a da ne budem :seronjo:
Biće perioda kad me neće biti na sajtu ni po mesec dana a možda i više (vi nemojte da plačete zbog toga :lol: ), naročito sad od oktobra kad počne nova godina na fakultetu.
Ali naći ću valjda vremena pošto mi se nikako ne ide odavde. :nono:
Sviđa mi se što ovde ima jako duhovitih osoba. :) Ma čak sam oko "bacila" i na jednu devojku. :D Ono jeste da je ovo net, al' jbg šta ću kad je jako slatka i mnogo blesava. :D Paše mi u svemu... O tebi pričam da, da... znam da čitaš moje postove... :D i ajde sad skini taj osmeh sa lica... :lol:
Sliku svoju ipak ne bih da okačim javno, zato što sam jelte, javna ličnost. :pokazuje: Zezam se... ma ne znam ni sama što. Ako nekog baš toliko interesuje (mada ne verujem :D ) neka mi se javi u PM, ali pre toga mora da prođe test kod gore navedene devojke (da je ne imenujem sad da se ne uobrazi :lol: ) pa ako ona odobri, onda ok. :D
Korisnikov avatar
By Laerem
Jako malo, što je opet mnogo previše.
Korisnikov avatar
By Madonna
lepo zemlju da prodaš duzmeš konpac i da se obesiš
drugo ti ništa ne znači!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2569403#p2569403]Jheronim van Aken napisao:[/url]Pristalica sam one blentine teorije o konstantnosti prostote i gluposti na forumima, ali barem barni i vel prestaju da budu aktuelni.
ja se recimo prepoznao. ne znam koliko je glupost u startu primetna, sigurno ce biti, prostakluk svakako. neko je naci pre mene bio najslabija karika.
Korisnikov avatar
By gossip
vise nego ranije
ali nije kao da ne mogu bez njega

met some great people here :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2569502#p2569502]bgboyyy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2569403#p2569403]Jheronim van Aken napisao:[/url]Pristalica sam one blentine teorije o konstantnosti prostote i gluposti na forumima, ali barem barni i vel prestaju da budu aktuelni.
ja se recimo prepoznao. ne znam koliko je glupost u startu primetna, sigurno ce biti, prostakluk svakako. neko je naci pre mene bio najslabija karika.
???
kako ovo može da se odnosi na tebe kad ja i ne znam šta si pisao do sada?
Korisnikov avatar
By Madonna
na svoj račun. pity party i to
has nothing to do with you
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!