Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zvonki
Vidis ja se ne bi druzio sa tobom,ovaj post je dokazao da si ti osoba koja nema strpljenja za druge a ni razumevanja,pa kada eto tebe neko en zanima ti zumes mobilni da bi videla da li je neko postavio na sliku na fejsbuk,da klasicni tinejdzeri danasnjice eeeh
Korisnikov avatar
By 李香兰
desava mi se, al samo kad nas je vise od 2-3 u drustvu. pogubim se, budem socially awkward, skoci mi anksioznost pa jedino tako mogu da odvucem paznju s cinjenice da sam u razdaljini od metar sa ljudskim bicem. al to su vec neki drugi problemi licne prirode, je li :shrug:
Korisnikov avatar
By Zvonki
Samo sam hteo da ti skrenem paznju koliko u zivotu propustas razne druge nacine da se ispuni vreme a ne da blejis u facebook ili u mobilni,kada vama princezo ne odgovara drustvo
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
to sto sa nekim pricas i taj neko ti se smeska i klima glavom , to ne znaci da te razume / gotivi / zeli bas tebe u svom zivotu.
svako ko je bar malo realan priznace da se pravi drugovi mogu nabrojati na jednoj ruci (if you are lucky), a 99% osoba koje upoznajemo i sa kojima provedemo neko vreme jesu osobe "za bleju" i za ubijanje vremena
Korisnikov avatar
By Zvonki
Pa ja sa tih 99 odsto osoba ne provodim vreme tako sto cu da blejim u fon jer od tih 99 odsto osoba uvek mogu nesto novo da doznam ,vec cu da provedem vreme sa tim osobama,isto onako sa osobama sa kojima se slazem super i sa kojima imam dosat razumevanja.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
izvini, sta ti imas protiv dvanaestgodsnjaka?! ocemo sad da se vredjamo?
smrde ti noge
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
nekada nije bilo mobilnog? :shok:

nadam se da si tada zgrabio dosta drugova, ovde ces ih tesko naci :giggle:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
da cu ti u skorije vreme reci da si majmun i opet posusiti opomenu. bat it vil bi vrf it :sladoled:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
inace skroz mi je ok da ako neko bleblece da se dohvatim mobilnog telefona, ili je tu grupica a ja osetim potrebu da se separatisem. najvise sto sam mrzeo u grupi ljudi su ona vrsta ljudi koja teraju ljude da se provode na njihov nacin - ono, neki vise vole da igraju ne ljuti se covece nego da igraju uz muziku. ili to sto sam separatisan ne mora da znaci da mi je dosadno vec da mi prija ta situacija i da mi je lepo i da separatisanje mi ne bi toliko prijalo u nekoj drugoj prilici. i onda dodje neki smrad sa razmisljanjem na nivou dennija ili zvoncice i krene da drami tu kako ga ne postujem :roll: nista gore od nefluidnih ljudi
Korisnikov avatar
By Zvonki
^
^
^
Mico moja,pa tebe treba jos da zalivamo da porastes,jos si ti zelen da bi ukapirao da postoji nesto kao BON TON PONASANJA U DRUSTVU.I nadam se da ces ga nauciti,jer neprijatno je da kada sedis sa nekim poslovnim ljudima i drndas po mobilnom.
I upravo potvrdjujes tuznu istyinu da su se ljudi otudjili jedni od drugih upravo zahvaljujuci mobilnim telefonima (izmedju ostalog)
Korisnikov avatar
By RetributioN
A ne mogu više usraću se poslovni ljud sastanak T E L E F O N D R N D A M
Korisnikov avatar
By HalfJack
Zvonki napisao:BON TON PONASANJA U DRUSTVU
Yes, dad. Odmah ću te poslušati.

Not.

Seriously dude, get over it.
overload napisao:desava mi se, al samo kad nas je vise od 2-3 u drustvu. pogubim se, budem socially awkward
:hug: Inače takvo nešto ne radim u većim grupama već više naokolo blejim, ali sada si mi dao ideju. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!