Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Denni85
Kako gledate na upotrebu mobilnog u drustvu? Kada to pitam, ne mislim na to da odgovorite na hitan poziv i slicno, nego na likove (najcesce luzeri) koji sede u drustvu i misle da je najnormalnije da vise na facebooku umesto da ucestvuju u razgovoru u drustvu. Ono, izasao si sa ekipom na pice, pricaj sa ljudima, socijaliziraj se a ne svakih pola sata da ostavljas poruku na facebook gde si, sta radis, ko je sa tobom i sl...a najcesce su to obicni luzeri, za koje je verovatno uspeh da su uopste sa nekim izasli na pice, pa odmah to objave da svi znaju. Tako znam jednog luzera koji je prodavac na benzinskoj pumpi i on minimalno 5 puta na dan ostavlja poruke gde je , sta radi etc...kao da nekoga zanima sta radi jedan obican prodavac sa benzinske pume?

Ja se licno uzasavam tih ljudi, kada preteraju ne uzdrzavam se da im kazem "ej, ili pricaj sa nama ili idi kuci pa tamo kuckaj po tvome mobitelu koliko hoces".
Korisnikov avatar
By Zvonki
Ja od kada imam mobilni ja ga ne koristim dok sam u drustvu,i ne volim kada to rade ljude ,danas smo hteli da igramo jednu drustvenu igru pa smo jednoj devojci uzeli mobilni iz ruke da bi i ona ucestvovala,jer je bas to radila isla na fejsbuk ili vec ne znam na koji sajt.
By Kragi
Jos da nam kazes da je taj luzer sa benzinske pumpe neki forumas pa da ti ispadnes bas cool :roll:

a sta bese tema?
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2568261#p2568261]Kragi napisao:[/url]Jos da nam kazes da je taj luzer sa benzinske pumpe neki forumas pa da ti ispadnes bas cool :roll:

a sta bese tema?
ne uopste nije forumas, nije cak ni sa ovih prostora ;) A on mi pade na pamet, jer covek bukvalno svakih dva sata pise sta radi - evo ustao sam - sad sam dosao na posao, he - vidite ovaj clanak u novine - jos sat vremena pa gotovo sa poslom - zavrsen posao, dosao sam kuci - jedem pileca krilca sa pomfitom - sta budem radio navecer .....
Korisnikov avatar
By emo_haos_
izvini, da li je taj dečko luzer zato što je "samo" prodavac na benzinskoj pumpi? jer iz tvog posta se tako naslućuje.
By avgust
Pusti ljude da na miru slikaju svoje piće, postave na twitter i dokažu da imaju društveni život :roll:
Korisnikov avatar
By gossip
ja sam konstantno na fonu gde god da sam....drugi su se navikli pa ne obracaju paznju...do sada je svaki pokusaj da mi otmu telefon bio bezuspesan...kod mene ti vazi pravilo don't touch my hair,face or phone
Korisnikov avatar
By RetributioN
Mene ne zanima ni šta rade
glumac, fudbaler, pevac ili predsednik
pa ni pumpadžija. Verovatno da krade benzin, pa se oseća bitnim.

Što ga jednostavno ne obrišeš/blokiraš/šta god?

A telefon ću da drndam koliko god mi volja i kad god poželim, iako je obična kanta. I ne, ne praktikujem to u društvu, niti u samoći.
Korisnikov avatar
By Denni85
Vidi, moze se razumeti da neki biznismeni, glumci, predsednici, ministri, dezurne sudije e sl...moraju uvek biti dostupni, da se moraju javiti na svaki poziv, ali mo "obicni" ljudi? Uostalom, ja cesto kada izlazim uvece ostavim telefon doma, sta ce mi telefon u diskoteku npr?
Korisnikov avatar
By RetributioN
Ne znam šta će ti. Da se javiš kad te neko pozove, odgovoriš na poruku. Upotrebi maštu. Ne razumem ljude koji to praktikuju. Ako je dosadno, otići ću.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ne zanimaju me te mreze tipa twiter instagram i sl, gde razni ostavljaju update-ove o svom stanju. A to da li je pumpadzija ili pevac je najmanje bitno, stvarno zvuchi snobovski kako si to napisao...

Kad sam u drustvu s nekim ko prekomerno koristi telefon, ljubazno se izvinem na smetnji, odem i ne kontaktiram doticnu osobu ubuduce.
Korisnikov avatar
By hippo...
Znam takve ljude. Ne skidaju se sa fejsa i kao što reče avgust ladno slikaju šta trenuno jedu i piju i postave na svim mogućim društvenim mrežama, :wtf:
Ne zna da li stvarno pokušavaju da pokažu drugima da imaju društveni život :povez:

Ja to ne radim iz prostog razloga jer se ne bavim društvenim mrežama. :cobanica:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Jednom sam samo bila na fejsu, ali me je to naterao najbolji drug (meni je bilo lakse da oznacim na fejsu) jer smo bas u tom trenutku razgovarali o takvim stvarima i zajebavali smo se.
Ovako - ne volim kada neko non stop koristi telefon kada je u drustvu. Pogotovu ako se izadje 1 na 1 npr. Ok mi je da se javi na poziv, odgovori na poneku poruku, ali da ne ispusta telefon iz ruku - ne volim.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Upotreba mobitela na kraće vrijeme (čisto da se provjeri koliko je sati, netko pošalje poruku itd) mi je još ok, a sad da se mobitel non stop koristi za vrijeme razgovora (koji god razlog) to bi me već živciralo. I tak.
Korisnikov avatar
By Katengl
^
:up:

U principu, nije bitno da li je mobilni u pitanju ili novine, nintendo ds, fudbalska utakmica ili trebnik. Ako hoces da radis nesto drugo za vreme razgovora, onda ti ja ne trebam, a uvek mogu da smislim nesto interesantnije za raditi.
Korisnikov avatar
By RetributioN
Mene zanima gde su oni što drndaju telefon. Zašto se ne oglašava ta strana medalje/prijateljstva/komunikacije?
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2568281#p2568281]Denni85 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2568278#p2568278]gossipboy8989 napisao:[/url]ja sam konstantno na fonu gde god da sam....drugi su se navikli pa ne obracaju paznju...do sada je svaki pokusaj da mi otmu telefon bio bezuspesan...kod mene ti vazi pravilo don't touch my hair,face or phone
ljudi te mogu i prestati pozivati u drustvo, pa na koncu ostanes sam ;) sa svojim mobitelom...

pa ako me neko odjebe samo zbog telefona....onda mi takav "prijatelj" ni ne treba
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
@ovima koji su zgrozeni upotrebom mobilnog u drustvu

a mozda nam je samo malo sa vama dosadno?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
vidis Zvonki opet trcis kao zdrebe pred kobilu (I knew it)

pa mobilni je izmisljen da bi sa ljudima lakse komunicirao, a ne da bi se covek izolovao.
ako mi drustvo odgovara, fon mi je na mute, ako ne odgovara, naravno da me vise interesuje da li je npr. Sara danas postovala neku sliku na fb od toga sta je persona pored mene jutros doruckovala i da li se sef izdrk'o na nju/njega
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!