- 24 Avg 2013, 18:44
Kako gledate na upotrebu mobilnog u drustvu? Kada to pitam, ne mislim na to da odgovorite na hitan poziv i slicno, nego na likove (najcesce luzeri) koji sede u drustvu i misle da je najnormalnije da vise na facebooku umesto da ucestvuju u razgovoru u drustvu. Ono, izasao si sa ekipom na pice, pricaj sa ljudima, socijaliziraj se a ne svakih pola sata da ostavljas poruku na facebook gde si, sta radis, ko je sa tobom i sl...a najcesce su to obicni luzeri, za koje je verovatno uspeh da su uopste sa nekim izasli na pice, pa odmah to objave da svi znaju. Tako znam jednog luzera koji je prodavac na benzinskoj pumpi i on minimalno 5 puta na dan ostavlja poruke gde je , sta radi etc...kao da nekoga zanima sta radi jedan obican prodavac sa benzinske pume?
Ja se licno uzasavam tih ljudi, kada preteraju ne uzdrzavam se da im kazem "ej, ili pricaj sa nama ili idi kuci pa tamo kuckaj po tvome mobitelu koliko hoces".
Ja se licno uzasavam tih ljudi, kada preteraju ne uzdrzavam se da im kazem "ej, ili pricaj sa nama ili idi kuci pa tamo kuckaj po tvome mobitelu koliko hoces".