- 16 Avg 2013, 13:07
dotle sam ti procitao post
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2566557#p2566557]2kune napisao:[/url]mene samo zanima da cujem tvoje veliko iskustvo[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2566544#p2566544]barni napisao:[/url]Jasno ti je da te zemlje koje si naveo su u gradjanskom ratu i bedi?Nema veze u čemu su navedene zemlje, to samo pokazuje ograničenja argumenata kojima se služiš i analiza koje citiraš da bi ustvrdio ono što oni/one ne sugeriraju. Tvoji zaključci su pogrešni, mješaš babe i žabe.
Nisam rekao da nema kriminala u glavnim gradovima naseg regiona, ali ga ima daleko manje nego u onim razvijenim zemljama koje sam pobrojao.
Stopa kriminaliteta ne ovisi o onome o čemu ti želiš reći da ovisi već o sasvim drugim faktorima a svoje neveliko iskustvo pokušavaš poopćiti. Stopa kriminaliteta ne prati se u Beogradu ili Prištini pa ona iz Pariza mora biti veća samim tim što se prati. Sigurnost na ulicama većeg grada uvijek je lošija nego na ulicamam manjeg grada. Ali koliki je kriminalitet? Da li bi Pariz dopustio pod normalno ono što je u Prištini normalno? Da li trgovina organima ulazi u statistiku kriminaliteta na Kosovu? Znamo da u Francuskoj ulazi. A eto, na Kosovu je nema.
Favele latinoameričkih višemilijunskih velegradova sigurno su nesigurnije od Pariza ili New Yorka. Favele afričkih višemilijunskih velegradova sigurno su nesigurnije od latinoameričkih. Ali Pariz i New York imaju podatke. Somalija i Libanon nisu više građanski rat, nisu više incidenti, oni su način kako se danas u Africi živi. Mnoge države afrike nominalno nisu u građanskom ratu ali je svakodnevni život isti kao u Somaliji. Ne može se uspoređivati sigurnost višemilijunskog grada u kojem je prosječna zarada 4 dolara dnevno i nema nikakve vlasti i policije sa Parizom i New Yorkom. To je jednostavno glupo.
Ili one možda nisu uopće zemlje jer su u bijedi? Koja je to točno razina bijede nakon koje prestaju djelovati tvoje generalizacije?
dotle sam ti procitao post