Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Kuda i s kim, kako, kada...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Sedma
Zivela sam u Rusiji od 92-95 u malom gradicu pored St.Peterburga. Moskva me nije nesto posebno odusevila sem velicinom.... sve veliko....zgrade.....ulice.... puuuunnnnoooo ljudi....Istina je da je jako skupa! Ali Peterburg...zovu ga severna venecija....Bele noci.... otvaranje Nevskih mostova uhhhh ! Lepoteee! Ako se odlucite za Rusiju... obavezno svratite u Peterburg i racunajte da vam treba minimum dve nedelje da makar nesto vidite u Peterburgu zato sto ima jako jako puno toga da se vidi i idite na izlet u selo Puskinovo!
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Ja bi hteo putovati sibirskom zeleznicom, i svaki gradi obici na relaciji Moskva-Peking (preko Mongolije) i do Vladivostoka ... takodje mi je zelja obici Republike oko planine Urala (Komi, Udmutrija, Tatarstan, Mordvinija, ...), Republiku Kaleliju, Murmansk i pokrajnu Kalningrad.
By Бреее!!!
Originally posted by goranD
Ja bi hteo putovati sibirskom zeleznicom, i svaki gradi obici na relaciji Moskva-Peking (preko Mongolije) i do Vladivostoka ... takodje mi je zelja obici Republike oko planine Urala (Komi, Udmutrija, Tatarstan, Mordvinija, ...), Republiku Kaleliju, Murmansk i pokrajnu Kalningrad.
joj, gogi sto ti je marsruta dobra !!! :lol: :tos: :putnik:
i ja bi rado ... inace, prag je mnogo lepsi od varsave ... bar, meni ! :)
ranije sam bio i u Moskvi i ondasnjem Lenjingradu ... divne su bile lenjingradske bele noci ... tada smo se tamo bas zatekli ... dan je bio takoreci 24 sata !!! to, ipak, treba doziveti ! :)

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Ako vam trebaju dobri internet linkovi za Rusiju, Moskvu i zemlje bivseg SSSR-a, ja vam mogu tu da pomognem. Inace, slazem se s goranD-om, i ja sam fasciniran svim onim prostranstvima Rusije, Sibira, a pogotovo svim onim mnostvom raznih naroda, jezika, rasa (da, samo ne belo-crna kao u Americi) vec belo-zuta te Turanidska rasa naroda Srednje Azije (Kazaha, Kirgiza, Tatara, Altajaca). Inace nakon ruskog i ostalih istocnoslavenskih jezika, altajski jezici me zanimaju, a isto tako ugro-finski i ta vecita dilema da li su donekle srodne te dve grupe jezika ili ne.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by goranD
Ja bi hteo putovati sibirskom zeleznicom, i svaki gradi obici na relaciji Moskva-Peking (preko Mongolije) i do Vladivostoka ...
I ja! I ja!

Mnostvo kilometara, mnostvo stanica. Divota.
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Originally posted by Vel boy
Inace nakon ruskog i ostalih istocnoslavenskih jezika, altajski jezici me zanimaju, a isto tako ugro-finski i ta vecita dilema da li su donekle srodne te dve grupe jezika ili ne.
Mene baš fasciniraju republike gde zive finski narode, regija zapadni ural i Kazahstan

... da imadem para išao bi sutra :( :auto:
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Jaoj Rusija i ex CCCP su so cool. :D

Ja sam imao neku varijantu za Lenjingrad u oktobru prosle godine, ali je to otpalo. Voleo bih da vidim vec spomenuti grad, Moskvu i Novosibirsk eventualno Vladivostok, tako da Gorane, ovaj tvoj predlog transibirskom zeleznicom, pa malo i kroz Dzingis Kanovu zemlju sve do Zabranjenog grada uopste ne zvuci lose - cak naprotiv.

Od bivseg CCCP jako me privlaci Uzbekistan i pre svega Tashkent. Nesto neverovatno u pustinji... grad je fantastican, Uzbeki fin narod, naseg sveta ima tamo i tako... Plus tamo je i Samarkand. Vredi. :)
Korisnikov avatar
By Savitar
Mmmm... Samarkand, daaaa!
Moskva je inache, jedna od mojih prioritetnih destinacija u buducnosti, pored Londona i becha. Taman da obidjem celu familiju :D
Medjutim, kao shto reche Dushica, Moskva je extra skupa, jedan od najskupljih gradova, al opet, tamo ima i relativno manje stvari na koje mozesh da potroshish pare u odnosu na zapad.
osim ako neko misli da su idealni suveniri iz rusije kavijar i krzno.
takodje, i gej scena je dosta slabija u donosu na neprevazidjeni Prag, da ne idem dalje...
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by BlueUnion

Od bivseg CCCP jako me privlaci Uzbekistan i pre svega Tashkent. Nesto neverovatno u pustinji... grad je fantastican, Uzbeki fin narod, naseg sveta ima tamo i tako... Plus tamo je i Samarkand. Vredi. :)
ja odkako bejah u jermeniji imam želju da obiðem ceo kavkaz i sve te zemlje na 'putu svile' i to kaspijsko more/jezero itd...
p.s. onaj gore 'kazamat' iz mog prvog posta se odnosi samo na moskovski aerodrom :pljuje:
Korisnikov avatar
By Loni
Niko da pomene rusku obalu crnog mora, na kojoj je najveci grad So?i. Tamo su mi matorci bili kad su me pravili, a obišli su i obalu Gruzije.
Korisnikov avatar
By Sunce
Sankt-Peterburg je divan grad! Secam se muzeja Ermitaza, reke Neve, pozorista, muzeja, letnjikovaca, knjizara, lutkica babuski...i jezera na granici sa Finskom...Bas kao u ruskoj bajci.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja bih bas volela da vidim Rusiju, nisam bila... Videla sam divan aranzman, putuje se brodom, pa se svraca u vise gradova, organizovani su neki izleti, pa veceri, svasta nesto. Planirala sam da odem mozda sledece godine...
Korisnikov avatar
By Ombeliko Brunner
Jako bih voleo da posetim Rusiju. Moskvu, Sankt Petersburg.
Ko zna, mozda jednog dana...
Korisnikov avatar
By Rei
Voleo bih Norilsk da posetim, other than that, Rusija mi se gadi otprilike koliko i Srbistan. :dvaprsta:
Korisnikov avatar
By bgg
nisam bio.strpljenja malo,jos da se otarase komunizma,jer tamo je policija na ulici sa punom ratnom opremom i ako neces da stanes ubiju te,a maltretiraju beskrajno,mito,traze pare...
Korisnikov avatar
By M M and I
ne privlaci me nimalo Rusija...bio u S:t Petersburg-u i o.k. je za videti...ali me nije na dupe oborio, pa ni te tzv. "bele noci" jer toga imam i kod kuce od maja do avgusa svake godine...

...Moskva...ne, ne dopada mi se. :nope:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!