Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Brushalter - za i protiv

Za nosenje brusa
41
72%
Protiv nosenja brusa
16
28%
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2369705#p2369705]Markiza_DeSad napisao:[/url]I nosim i ne nosim-nekad mi smeta i ne mogu da ga podnesem na sebi pa skinem.Volim bez onih korpi ,umetaka ,čega već -da mi grudi 'dišu'. :)
Znao sam da si u fazonu Zivele sise. Hehehehe.
Zezam se.
Glasao sam protiv jer sise nemam :sunce:
Sad bez zezanja. Postoji studija da su zene koje ucestalo nose bruseve podloznije kanceru dojke i koze u tom regionu.
Kad vidim sestru kako se muci sa onim jastucicima ili kako se vec zovu, kad je cujem kad je nesto ubode, neka zica valjda, i kad me tera da joj zakopcam brus kada zuri u grad ili na posao, a nije se sredila na vreme, a zali se kako je nekad bole grudi i smeta joj kad joj se taj region oznoji, pa joj je neprijatno.
Svako ima pravo na izbor, ali starija sekica mi kaze da je brus nekad nuzno zlo, a nekad tesko zlo. Tako da-slusam sekicu. Zivela sloboda. :sunce:
Korisnikov avatar
By acid drop
Kako ono ide..

A - Almost boobs
B - Barely there
C - Can't complain
D - DAMN
DD - Double damn

etc.

:lol:

OT: Nosim skoro uvek, mada mi se više sviđa bez njega. PRAVDA ZA SISE! :protest:
Korisnikov avatar
By V25
Mislim, brusevi su moćna stvar, da se razumemo, ali kada Dželajza Rouz nosi isti, nekako ti dođe da ga pokudaš, i oslobodiš tu moć koja se tako sputana vrpolji i vapi da izleti međ' svet.
By MarijaNs
ja moram da ga nosim..ali bih volela da ga devojka ne nosi :D
Korisnikov avatar
By Azdaja
protiv...pustiti bliznakinje da dishuuuuu :yay:
Lepo mi je vidEti masivne grudi sputane u sexy crni ili purpurni grudnjak (nije problem i ukoliko se samo nazire jedan dEo ispod odEće :D ), a sad koliko vam je to osobno prijatno za nositi, ne bih znao. :D
Korisnikov avatar
By Blady
Nosim ga kada moram.
Najsrecnija sam kada ga ne nosim :)
Korisnikov avatar
By Madonna
PROTIV :neto:
što se mene tiče, dovoljno je nalepiti onaj kružni flaster na bradaju (blady :*)
Korisnikov avatar
By el jaguar
nosim,moram..doma ne...jbga..imam sise a ne trebaju mi djaolju kap!pih!
Korisnikov avatar
By bas bleu
mislim da sam ovo vec negde napisala - there isn't a thing more beautiful in the world than butch tits :love:
nista licno, el jaguar :)
Korisnikov avatar
By Chutzpah
Ne nosim brus, tj. nosim ga jako retko.. Smeta mi, osecam ga, imam neki trip sa njim.. Tako da ga imam na sebi samo kada ga se uzelim, iz nekog bzvz razloga.
Korisnikov avatar
By gnossienne
Ja sam za i na sebi i na njoj, bez obzira na veličinu grudi. Ima nešto posebno privlačno u skidanju, naročito kad mi se dopada izbor modela. Privlačno mi je i kad joj se slučajno otkrije bretela... To baš zna da me navede na razmišljanje o tome kako da dođem do skidanja (i ne samo razmišljanje). Ne volim kad nose majice na bretele pa se vide i one od grudnjaka. Turn off kao i predubok dekolte.
Korisnikov avatar
By Lejla88
Ne vidim zasto bi neko bio protiv nosenja brusa, cak ni ``ideoloski`` smisao toga ne vidim. Naime stvar je i prakticnosti i estetike. Ako govorimo o manjim grudima, nije bog zna koliko drugacije bez brusa, a kada govorimo o vecim grudima, brushalter je zaista neophodan. Osim toga zaista mi je nezamislivo da neka devojka fura na ulici tako bez brusa, mislim malo je bzv, ne znam koja bi svrha toga bila. A u kucnoj varijanti, pa ko hoce i go nek ide :)
Korisnikov avatar
By Taki
Ne nosim ga kad spavam i obično kad sam kući - kad sam u opuštenoj atmosferi i kombinaciji kao sada dok kuckam ovo. A u svim drugim slučajevima nosim.

Strašno mi je sexy kad vidim devojku bez brusa u wet t-shirt. :drkanje:
Korisnikov avatar
By Waldorf
dole sise! moje, jel.. kad ne bih nosila brus. čak i kad spavam (imam poseban za tu priliku). ne vredi, smetaju devojke, pa smetaju. naročito na ovu vrućinu..
no kontam da bih 'ladno mogla da švercujem olovke. :sise:
Korisnikov avatar
By MicroLurker
Nosim bruseve, ali ne stalno. Uglavnom zavisi od toga sta treba da radim i kakva majica ide od gore.

Npr. kad treba neka fizicka aktivnost, obavezan mi je redovan brus plus sportski preko njega;
ukoliko imam vise slojeva majica, nemam potrebe za brusom;
ukoliko nosim samo jedan sloj, koji je ili sirok ili svilenkast, nosim brus.
ako je neka svecana prilika, pa se sredim, obavezan je brus da ih 'podigne'.
ako nosim majice bez ledja ili na bretele - nema brusa.

Uopste ne volim kada vidim devojke da im vire brushalter i/ili bretele -.-
Korisnikov avatar
By badu
zavisi od odevng predmeta i godišnjeg doba. koji će mi ljeti?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!