Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
Ništa spektakularno i sve već viđeno. :neznam:

Probaj, kad već jesi, jebiga. :lol:
Korisnikov avatar
By Katengl
^
I can confirm this. Dva puta sam pokusao da ga gledam i oba puta zaspao.
Korisnikov avatar
By badu
prosto sam uzbuđena sada :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
The Wolverine 3D - 0/10, ma u minusu... golo govno.

Ne pamtim kada sam gledao gluplji film, i to u bioskopu - brat me nagovorio, da naglasim to odmah! Plašio sam se da će biti sranje, jer me ni poslednji X men film nije oduševio (First Class). Ako je prethodni Wolverin film donekle imao smisla, i bio makar simpatičan, ovo je apsolutno besmisleno.

Zgadiše mi serijal jbt, i sad strahujem da će naredni X men filmovi biti katastrofa bez izuzetka... a baš se radujem sledećem u nizu (Days of Future Past)!

:rida:
By Enchanted
Amber Heard...I'd go straight for her :love: Film je ok,inace.

Slika
Korisnikov avatar
By No_Stress
The Big Wedding...klasicna romanticna komedija ali sa vrhunskom postavom :)
Korisnikov avatar
By constantine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2562482#p2562482]Dirrty napisao:[/url]The Wolverine 3D - 0/10, ma u minusu... golo govno.

Ne pamtim kada sam gledao gluplji film, i to u bioskopu - brat me nagovorio, da naglasim to odmah! Plašio sam se da će biti sranje, jer me ni poslednji X men film nije oduševio (First Class). Ako je prethodni Wolverin film donekle imao smisla, i bio makar simpatičan, ovo je apsolutno besmisleno.

Zgadiše mi serijal jbt, i sad strahujem da će naredni X men filmovi biti katastrofa bez izuzetka... a baš se radujem sledećem u nizu (Days of Future Past)!

surovo ali istinito
Korisnikov avatar
By Vespertine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2563361#p2563361]constantine napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2562482#p2562482]Dirrty napisao:[/url]The Wolverine 3D - 0/10, ma u minusu... golo govno.

surovo ali istinito
Apsolutno tachno... nekako mnogo praznog hoda ima u filmu, nikad mi se do sad nije zapravo prispavalo u bioskopu.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
^ako sam dobro izbrojao, odgledao sam 27 filmova sa te liste. Ima dobrih filmova. Nije mi jasno zasto je tu Blue Velvet. Satyricon ne treba da bude na listi.. ali , dobro, sve je to subjektivno.
Korisnikov avatar
By bothways
Odgledah u avionima:
Epic (slatko, pozitivno, dečje)
i
17 Again (Zak Efron hothot)
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Marina Abramovic: The Artist Is Present (2012)

Divan. 10/10
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Persona (1966), po ko zna koji put.

Suvišno je napominjati da je fantastičan.
  • 1
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!