Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By RetributioN
Dakle, dosadno mi je i palo mi je na pamet da je brat od strica ležao tamo, koju godinu, da, šok za vamiliju kad je izašao u Dnevniku 2. Drugarica ima neke bliske rođake u Hagu, a pradedauja je odležao svoje, jer je pevao nešto na ulici što, očigledno, nije smeo za vreme Tita valjda.

Ja još nisam bio u zatvoru, pa da čujemo iskustva vas i vaših bližnjih sa tamnicama i presudama. :sudija:
:grin:
Bez stida. :jbg:
Korisnikov avatar
By Pauceti
joj ja procitao buksna pa zato usao u temu :sigh:

ot: Moji nisu bili kriminalni nikad osim jednog izuzetka: sina od tetke tj mog malog brata, ubio coveka nozem. Osudjen na 13 god cini mi se. Znam da je bilo strasno kad smo bili deca. Majka je sestri i meni pre nego sto smo krenuli u skolu saopstila vest, da nas ne iznenade posto su nam rodbina. Danas se kristalno dobro secam tog jutra. Nikad nismo imali problema zbog toga dok nazalost njegova sestra (inace jako dobra devojka) jeste. Stigma drustva, govorkanja iza ledja i ostalo su ostavili trag zbog koga mi je jako zao posto je zaista super devojka. :sigh:
Korisnikov avatar
By blenta
deda je bio otet za vreme povlacenja crvene armije bukvalno iz narucja majci,
proveo detinsjtvo i mladost kao ruski vojnik i bio u sibiru u zatvoru jedno kratko vreme jer ima jezicinu

posle se uspeo vratiti u srbiju

jedan rodjak (ne znam sta mi dodje, on je zapravo od rodjenog brata moje babe sin)
je bio neki hardkor krimos u sloveniji
ali on je od malena bia problematican
Korisnikov avatar
By Taki
Niko mi u familiji nije imao problema sa zakonom. Nadam se da će tako i ostati.

Poznajem samo jednog čoveka (iz komšiluka) koji je bio u zatvoru nekoliko meseci jer nije plaćao struju uopšte, dug je bio poprilično veliki i kako on kaže nije imao drugog izbora. A ima stalno posla jer radi kao automehaničar i to kod kuće nego mnogo je lenj i sve sporo radi, retko šta popravi jer neće, a ima znanje za te stvari. Nekoliko puta su dolazili neki nabildovani da ga tuku, čak policija morala da interveniše.
Žao me samo kad mu vidim roditelje.

Nisam imala problema sa policijom kao što rekoh, ali ništa protiv ne bih imala kad bi me jedna ovakva dama uhapsila. :drama:
Slika

Pišem ovo jer sam mnogo slaba na uniforme. :pop: Kada je u aprilu ove godine povodom Dana Vojske Srbije održana vojna parada u Kruševcu, ja sam sve vreme bila ovako :shocked: Čak sam i probe bila gledala. :psiholog: Garda je bila najlepša, što žene što muškarci.
Korisnikov avatar
By blenta
samo sam cekao ... cela dva posta izdrzaste fetisari stari ...

elem kod mene je obrnuta situacija
svi ti clanovi represivnog aparata od kojih se ocekuje da budu bezumni dronovi
(tipa policajci, vojnici, religijom identifikovani)
su mi seksualno potpuno neprivlacni i nisu ni za pricu, ni seksanje niti ista drugo
mozda da budu cetvoronoske na podu da imam na sta da stavim noge ili kahvu i ratluk
Korisnikov avatar
By *deni*
Buksom se u nekim krajevima naziva i novčanik.
Jedino u tom smislu mogu da ispričam jednu anegdotu vezanu za široko popularnu, ali i zabranjenu dečiju igru sa buksom.
Vežeš novčanik ( buksu ) damilom, staviš je nasred puta i odmotavaš damil koliko treba dok se ne sakriješ iza obližnje ograde, ili žbuna kraj puta. I čekaš žrtvu. Naiđe brzo neka žena na biciklu, pa skoči sa istog, čim uoči buksu nasred puta. Kad se maši da dohvati buksu, a ti povučeš damil i buksa kreće da beži po putu, izazivajući prvo zbunjenost, šok, a zatim i bes žrtve, kad shvati da je prevarena. Hihihihihihihihi
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!