Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2549878#p2549878]Srklet napisao:[/url]u iranu zabranjuju ljudima da šetaju pse. loše je imat kućne ljubimce or something...
da to je loše al ovo se može:

Animal Cruelty in Iran! Help saving innocent animals by sharing this video!
Animal Cruelty in Iran! Very sad story! How somebody can kill an innocent bird because it was painted by the other soccer team?! ... In a soccer match in Tehran one pigeon where painted in red by a fan of Tractorsazi Team and it was released during the match but some cruel fans of the other team took the bird and killed it! Please raise your voice by distributing this video on the web to force the Iranian government to bring those criminal fans to justice.
Iz komentara:
I want to know what did Iran's football federation with this wildly happened.
Unfortunately nothing!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2550035#p2550035]Neutron napisao:[/url]I imamo pobednika: http://www.hristruzica.in.rs/" target="_blank
:radosnice:

Njen zivot i dela bili su inspiracija filmskim scenaristima i rediteljima koji su, u poslednjih petnaest godina, zahvaljujuci njoj, napravili filmska remek dela, poput "Ambisa", "Sfere", "Davincijevog koda", "Petog elementa","Matriksa", i mnogih drugih, o cemu javnost nije obavestena.

Od države Srbije traži da joj vrati novac dobijen prodajom njenog kosmičkog znanja, koji iznosi nekoliko desetina cetiriliona dolara, jer želi svoju kosmičku platu da podeli svim ljudima sveta.

:mazi:

edit:
pisma su joj hit...

pismo us ambasadi :

Podseticu Vas da sam od Vas trazila pomoc u izvrsenju transfera mog novca
(70.KVADRILIONA DOLARA) na moj racun u Komercijalnoj banci, jer
se Srbi koji ga ne zakonito koriste tesko odvajaju od njega i svakodnevno mi
prete da ce me ubiti ako im trazim da mi vrate novac i Sveto kosmicko znanje.
Da li bi ste bili dzentlmeni da taj problem resite u korist dame -Boga Vaseg ?
Kako je meni slatko sto ona misli da je reinkarnacija Isusa. :love:
O Adamu i Evi:
Adam i Eva su nakon ucinjenog greha proterani iz Raja na Zemlju da
bi okajavali greh i svi njihovi potomci bili su u obavezi da postuju Bozji
zakon braka... Tokom vekova ljudu su se vise-manje pridrzavali Bozjih
nacela , sve do druge polovine dvadesetog veka. Tacnije , sve do mog
Drugog rodjenja na Zemlju, kada su masonski crno-magijasi MK-ULTRA
programima i vanzemaljskim oruzjima nametnuli tzv. seksualnu revoluciju,
koja je prerasla u totalni razvrat, koji karakterisu i stravicne seksualne
devijacije koje se nasilno proizvode. Cilj tih demona bio je da Vas prevare
i nateraju da prekrsite Bozji zakon braka, kako bi ste sto tezi sud od mene
dobili.
By Reomir Klon
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2550043#p2550043]blenta napisao:[/url]sledi tema golubovi su zakon :blentavi:
Meni su blentaviji ti navijači što farbaju te jadne ptičice i donose ih na stadion, ne bi se bolje proveo ni crno-bijeli golub među Zvezdašima ili crveno-bijeli među Grobarima, i tamo bi ih išutali ko kartonsku kutiju. Nije niko blentav da ih farba i nosi na utakmicu sve na stadion, šta će im oni tamo? Sami su za to krivi. OMG!
^
komentar- Župnik Jurčević je u PRAVU. I pored želje za totalnom umjetnošću, stoji iznad svega dobar ukus i civilizirano ponašanje. Ne može se u sakralnim objekima izlagati baš svašta. To nažalost ne shvaćaju neki napušeni i drogirani "umjetenici". Ako im je to toliko bitno da izlažu vagine, neka izaberu prostor u nekom svojem stanu i sl.Civilizirano ponašanje ih obvezuje, kao i sve druge građane, makar oni mislili da se bore protiv "zaostalog" načina razmišljnja. U ovom slučaju je pravo na strani većine tradicionalnih građana, a nosioci "napredne umjetnosti" neka se nose tamo gdje će im biti dopušteno izlaganje ženskih stražnjica i vagina u sakralnim objektima.
hah
tek sad videh ovu temu, :pucaodsmeha: zapala mi za oči, celu ju pročitah i neke date linkove, pa, to su religijozistički izlivi onog gasa što u glavi imaju a što se mozgom ne može nazvati

I love LK post iz 2009e! :yes: kao i Totove postove.

oni religijozisti bez mozga su primer psihopatskih debila koji kroz kao neke samoanalize kvazikajanja raznoraznih stvari od kojih su mnoge sastavni deo ljudske prirode i generalne ekstremizme misle da znaju maskirati i kompenzovati njihovo elementarno neshvatanje vere ljudskog bića u Boga a koji je ljude obdario razumom i savešću prema sebi samima i prema drugima gde nema tj. ne bi smelo biti zadrtih idiotluka kojih su puni izneti primeri. stoga, nije ni čudo što u iznetim primerima nijedan od njih se nije pozvao na Ne radi drugome ni samom sebi ono što ne bi želeo da ti rade drugi..... so, all I can say is - ah, please God save me from so many of your "believers", first and foremost! pa, ako sam jeretik i humanistički krivoverac zbog tog, neka sam, drugačije ne mogu!
Korisnikov avatar
By spliff
Moskva -- Patrijarh srpski Irinej izjavio na kraju svoje posete Rusiji da Srbija ne beži od Evrope, ali da ne može da uđe "u takvu Evropu" pod uslovima koje joj nameću.

“"Nemamo pravo da se odričemo svoje duhovnosti, svoje kulture, svega onoga što nas čini narodom. Zato se nadam da će se narod svesno vezati uz svoju crkvu i blagodariti Bogu što mu daje mogućnost da sačuva apostolsku veru"”, rekao je patrijarh u intervjuu za “"Glas Rusije"”.

Irinej je, takođe, izrazio nadu da će Srbija vremenom biti još jača, kako na duhovnom tako i na političkom planu.

Upitan da li je moguće sačuvati pravoslavne korene u Srbiji posle ulaska u EU, patrijarh je ocenio da je "duhovno stanje Evrope sada veoma jadno".

“Tamo je, kao što je rekao Fridrih Niče, 'Bog umro'. Istina, postoje još neka ostrvca crkvenog života. I ne može se bez dijaspore: srpske, ruske, grčke. Zato se sećam reči koje je rekao jedan od rimokatoličkih episkopa: 'Nismo mi vama potrebni, već vi nama'".

To u principu i nije toliko čudno, ocenio je patrijarh.

"Bilo je vremena kada su jedni bili za crkvu, a drugi protiv nje. Sve se razvija po spirali. Prvo se događa greh, a onda obnova. Tako se u istoriji više puta ponavljalo”, naveo je poglavar SPC.

Patrijarh, koji je u Rusiji boravio u 13-todnevnoj poseti, kaže da mu je posebno bilo drago što je učestvovao u svetoj liturgiji u čast 1025 godina od krštenja Rusije.

"Srećan sam što sam bio ovde i video to što sam video. Nadam se da ovo nije bio moj poslednji put u Rusiju i da ćemo posetiti mesta gde, na žalost, nismo mogli da budemo ovoga puta. Ali vam mogu reći jedno: s hrišćanskog aspekta dobili smo veoma pozitivnu predstavu o Rusiji", rekao je on.

Prema njegovim rečima, Rusija se mnogo promenila od kada je kao episkop Niški bio na sahrani patrijarha Moskovskog i cele Rusije Pimena 1990. godine .

"Sada je to sasvim druga zemlja. Ona je vaskrsla, u njoj je mnogo crkava i manastira. A narod je sada sa svojom crkvom”, rekao je Irinej.

Poglavar SPC odnose Ruske i Srpske pravoslavne crkve, opisuje kao “odnose rođene braće ili sestara”.

"Oni su bili predivni i u prošlosti, a to su i u savremenom dobu. Svi se sećamo kako su mnogi građani Rusije bežeći od Oktobarske revolucije došli u Srbiju gde su ih primili kao braću. Nisu to bili samo oni koji su služili crkvi, već i naučnici i filozofi. Bili su to svetovni ljudi, ali veoma bliski Crkvi”, rekao je patrijarh Irinej.

On je ispričao i da je njegov učitelj ruskog jezika bio Mihail Borovski koji je završio Duhovnu akademiju u Rusiji.

"“I sada naši studenti studiraju u Rusiji, a ruski studenti kod nas u Srbiji. Na taj način, oni nam pomažu da ojačamo naše veze. Njegova svetost patrijarh Kiril dobro poznaje našu crkvu i što je za nas još važnije - situaciju na Kosovu i Metohiji”", zaključio je patrijarh.
Korisnikov avatar
By 2kune
eto, pravo veli patrijarh srpski, od kada ruski narod ubija i muči pedere Rusija se obnovila i narod je opet sa svojom crkvom...
Korisnikov avatar
By Katengl
Pukovnik Milan Aksić istakao je da, posle više od sedam decenija, Vojska Srbije dobija oficire verske službe, ostvarujući tako ustavno pravo pripadnika naše vojske na slobodu veroispovesti.
:facepalm:
Amfilohije: Evropski gej lobi nam nameće nemoral

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije izrazio je danas nadu da se u Crnoj Gori više neće organizovati gej povorke, dodajući da niko, pa ni zvaničnici EU, nemaju pravo da, pod uticajem gej lobija, čitavim narodima nameću nešto što je nezdravo i moralno nedopustivo.

http://www.novimagazin.rs/vesti/amfiloh ... -nemoralno" target="_blank
i dok rimokatoličanstvo od pre par dana pokazuje malko malčice, stidljivo i predockano, ali ipak pokazuje, značkice kakva takva razuma i prohrišćanske smernosti, srpsko-rusko pravoslavlje eskalira u punom jeku antigejnog džihada..... gotta love it.....
Korisnikov avatar
By antibiotic
100 000 POTPISA ZA UKIDANJE ASTRONOMIJE U ŠKOLAMA (Rusija)

Grupa pravoslavnih aktivista namerava da prikupi 100.000 potpisa kako bi se u ruskim školama i univerzitetima zabranila nastava iz astronomije. Po njihovom mišljenju, aktuelni podaci prikupljeni od strane nauke, mogu naškoditi jačanju pravoslavne vere, kao i inih tradicionalnih religija u Rusiji. Najradikalniji potpisnici traže zatvaranje opservatorija i planetarijumah, kao i zabranu prodaje teleskopa sa uvećanjem od 40 puta u Rusiji.

http://www.astronomija.co.rs/vesti/7986 ... olama.html" target="_blank
Grupa meštana sela Poljanice kod Ljiga najavila je da će pozvati crkveni sud da presudi da li je pravoslavna crkva u tom mestu izgrađena po propisima, tvrdeći da je njihova bogomolja napravljena "mimo Božijih i pravoslavnih kanona" i da se oltar, umesto na istoku, nalazi na zapadu.

Umesto da je oltar na istoku, kako je Bog rekao, a da se u crkvu ulazi sa zapada, u Poljanicama je sve obrnuto - objasnio je Milovan Marković, koji predvodi nezadovoljne meštane. On je dodao da svako u Poljanicama zna "gde sunce izlazi", ali da je predsednik Mesne zajednice Radoje Petrović "zažmurio na oko" i uz pomoć sponzora iz inostranstva namerno crkvu okrenuo u kontrasmeru.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/398200 ... -na-zapadu" target="_blank
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 24
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!