Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Steevy
ja sam imao one X ali nisam imao sreću da radi ispravno. počeo se čudno ponašati, smrzavati, ispuštati čudne zvukove :shrug: odnio ga na servis i zatim prodao. sad sam na iphoneu 5. znam, znam..... :calista:
By Ханс
Da li biste radije kupili novi iPod 5 ili iPhone 5? Sličan je dizajn, iPod je upola jeftiniji i dvoumim se. Imam iPhone 4 trenutno.

Ili možda da sačekam jesen i 5s? :skijanje:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Zavisi za sta ti treba. Ako bi samo muziku, onda uzmi Ipod. Iphone 4 je jos sasvim dobar fon. Na jesen izlazi najverovatnije 5S pa tad razmisljaj o promeni.
Korisnikov avatar
By Torry
jel se razume neko u iphone malo vise? treba mi pomoc jer sam cackala i zeznula nesto, sad nece da se upali
Korisnikov avatar
By Torry
ma, prvo je promenjen softver, sa 5.1 na 6.1.3, i sve je super radilo kad sam, pre par dana, ukljucila itunes i koji me djavo natera da, posto mi je ponudio opciju new phone i restore with backup, ja izaberem ovo drugo umesto da samo ugasim prozor...

onda je sam nesto bekapovao pretpostavljam, i vise se nije palio. stoji jabuka na ekranu ali se ne pali....

kad ga ukljucim na komp da pokusam opet restore, cak ga i ne prepoznaje kao uredjaj

ubicuse
Korisnikov avatar
By Katengl
Link

Probaj da uradis hard reset — drzis home + on/off istovremeno, al' prvo procitaj ovu stranicu gore.
Korisnikov avatar
By Torry
nece ni tako

jedino sto mi prijavljuje je da je baterija prazna, na crvenom je, a kad ga napunim stoji samo jabuka i bela crta dole ispod
Korisnikov avatar
By andjela
i'm currently on iP4 :)

samo da se javim da sam ziva i da pozdravim stare clanove, ako su jos uvek aktivni :)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Zagreva li se kome telefon dok se puni i/ili radi nesto na njemu (pogotovu nesto malo zahtevnije)?
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Imamo dva ajfona u kuci (3gs i 4, ne znam koja mu je oznaka) i oba se zagrevaju. :smirk:
Korisnikov avatar
By Katengl
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2568372#p2568372]Over the rainbow napisao:[/url]Zagreva li se kome telefon dok se puni i/ili radi nesto na njemu (pogotovu nesto malo zahtevnije)?
Normalno je za svaki telefon da se zagreva za vreme punjenja i dok rade zahtevni procesi. U prvom slucaju zbog struje koja se propusta kroz bateriju, a u drugom zbog rada procesora. U oba slucaja ne bi smeo da bude vruc, a u drugim okolnostima ne bi trebalo da se zagreje toliko da se to oseti.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Njaah, tu zastitu nosim samo kad izlazim iz kuce. :D
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2568460#p2568460]Katengl napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2568372#p2568372]Over the rainbow napisao:[/url]Zagreva li se kome telefon dok se puni i/ili radi nesto na njemu (pogotovu nesto malo zahtevnije)?
Normalno je za svaki telefon da se zagreva za vreme punjenja i dok rade zahtevni procesi. U prvom slucaju zbog struje koja se propusta kroz bateriju, a u drugom zbog rada procesora. U oba slucaja ne bi smeo da bude vruc, a u drugim okolnostima ne bi trebalo da se zagreje toliko da se to oseti.
Pa recimo da je toliko topao da meni odgovara da grejem ruke na njemu, jer su obicno hladne.
Korisnikov avatar
By Stripi
Napokon se i suprug riješio svog iPhoena, tako da ih više skoro uopće ne koristimo.
Moj stari iPhone3 koristimo samo tako što je spojen na liniju i preko njega slušamo Gaydar Radio i ništa više.
Suprugova 4 je je već polako odlazila pa je riješio kupiti drugi mobitel i nije htio čuti za ništa drugo osim za iPhone5. Međutim, kad smo došli u dućan, pored petice je stajao Galaxy 4 i kad ih je vidio jedno pored drugog, samo je rekao "ajme, iPhone izgleda kao obično sranje" i kupio Galaxy 4 :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!