Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By hipsterche
za par dana novi skins! can't wait.
a ok mi je i novi true blood,
ali omiljena serija svih vremena mi je six feet under, ko nije nek gleda.
Korisnikov avatar
By Katengl
SFU maratone pravim svake godine. Secam se da su je pustali subotom na pinku kad sam bio u srednjoj skoli i da sam pizdeo jer su cesto umesto nje pustali neke beslovesne emisije. A sad redovno pratim samo Game of Thrones, Veep i Futuramu. Doduse, prve dve su zavrsile sezone, a Futurama je tek krenula sa zavrsnom sezonom :placko:.
Korisnikov avatar
By hipsterche
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2554660#p2554660]Katengl napisao:[/url]SFU maratone pravim svake godine. Secam se da su je pustali subotom na pinku kad sam bio u srednjoj skoli i da sam pizdeo jer su cesto umesto nje pustali neke beslovesne emisije. A sad redovno pratim samo Game of Thrones, Veep i Futuramu. Doduse, prve dve su zavrsile sezone, a Futurama je tek krenula sa zavrsnom sezonom :placko:.
mozda ne bude zadnja sezona, posto im ugovor sa comedy centralom prestaje. rekli su ljudi iz futurame kako ce pokusati da ih neka druga stanica otkupi. tako da samo mozemo da se nadamo da nije zadnja :/
Korisnikov avatar
By Katengl
Nesto ne verujem da ce im to poci za rukom. A mozda je ovako i bolje, da ne bi postali kao Simpsonovi. Epizoda od prosle nedelje je bila malo... simptomaticna...
Korisnikov avatar
By hipsterche
ja se slazem, simpsonove su unistili ovim zadnjim sezonama. mozda bi najbolje bilo da futuramu zavrse ako ne ove sezone, onda sledece. nova epizoda futurame mi je bila malo dosadna.
Korisnikov avatar
By hippo...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2554756#p2554756]hipsterche napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2554751#p2554751]hippo... napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2554658#p2554658]hipsterche napisao:[/url]za par dana novi skins! can't wait..
uUuu jebote ja još ni prvu sezonu nisam odgledala ... moram da se ubrzam .. :pacman:
prva i druga su najbolje. odgledaj, cuo sam da ima i americka verzija, ali to mi se i ne gleda :D
Aha.. okk.. hvala .. :okret:
Ma sigurno su Amerikanci nešto zasrali.. :cool:
Korisnikov avatar
By hipsterche
amerikanci uvek zaseru, obradili su i the inbetweeners i unistili, nekako sve sto obrade uniste. (preporucujem i the inbetweeners ukoliko volis teen komedije)
By Aven
The Borgias - treća sezona je jako dobro nastavila kvalitetu druge. Nemam zamjerki. Gledala sam ju s guštom. A tek glazba...:love:

Hannibal - ne znam kad sam se zadnji put tako mučila s nekom serijom. Trenutno sam na S01E05. Obožavam psihologiju, ali ovdje je iskomercijalizirana i nategnuta do krajnjih granica. Unatoč tome, slučajevi su strašno površno obrađeni. Zbilja, psihologija za predškolski uzrast. Laurence Fishburne mi se nikako ne uklapa u ovu seriju. Uz sve to, iritiraju me Madsova ružna odijela i kravate. Nda, definitivno ova serija i ja nemamo nikakvu kemiju. :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
evo preporuka ^^ za one koji vole dobro napravljene limunade :calista:
gej-multikulti-liberalna fantazija na kvadrat ^^

odgledao sam prve dvije epizode i bas je kjut. :sweet:
By filipkum
Poceo da gledam italijanski Hobotnicu (La piovra) na youtube-u sa engleskim titlom, kad se kod nas prikazivala bio sam mali pa me i nije bas mnogo zanimalo, sjajna je serija, a onaj detektiv je uhh san snova
Korisnikov avatar
By Waldorf
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2556030#p2556030]Srklet napisao:[/url]evo preporuka ^^ za one koji vole dobro napravljene limunade :calista:
gej-multikulti-liberalna fantazija na kvadrat ^^
[youtube]The Fosters clip[/youtube]
odgledao sam prve dvije epizode i bas je kjut. :sweet:

E, i ja sam skroz taj trip imala. I falila mi je kjutsi i neopterećujuća sapunjara godinama. Ovo mu dođe kao Once and Again, samo je gej od početka i nema Sele "the MILF" Ward. Nadam se da će preživeti i do sledećeg leta.
Korisnikov avatar
By Misfit
waldorf, šta kažeš na nove skinse? :pervert:
Korisnikov avatar
By Waldorf
opet drame bez potrebe, ali imam utisak da ću u narednoj epizodi zaista uživati. :shallow:
Korisnikov avatar
By Misfit
potpuno su ga nabili u prvoj epizodi. :drama: ali meni je na nekom grešnom nivou prijao povratak stare ekipe. ponekad se zaista zabrinem za sebe. :bush: kaja mi je slaba tačka. :bush:
Korisnikov avatar
By Herald
Teen Wolf, True Blood, Park avenue 666
Korisnikov avatar
By partyb3
Zaljubio sam se u Sherlocka.
I nemam vremena za Skins. Kme.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ E el jesu? Tela sam da skinem to. Sad ocem :D

Vi to gledate americke skinse? nisam upucena u njih otkad sam samo cekirala uk pre mnogo vremena.

E, ja uzela da gledam House of Cards - dopada mi se, drzi mi paznju. Hocu da skinem i UK verziju, a ionako cu pogledati us danas do kraja.
Korisnikov avatar
By Misfit
jok, američku verziju sam pustio nekoliko minuta i ugasio. sada je počela 7. sezona uk skinsa sa starim likovima iz vremena kada je serija i ličila na nešto. crpim neko perverzno zadovoljstvo iz toga, guilty as charged.

ja sam tek sad počeo da gledam SoA i za sada je njami njami. :meso:
By Aven
Super je SoA, a Katey Sagal kao Gemma mi je jedan od najjačih ženskih likova u serijama ever. :hypno:
Nevjerojatna transformacija u odnosu na lik Peggy Bundy. :wow:

Slika
Korisnikov avatar
By Taki
Omiljena serija svih vremena su mi "Prijatelji".
Volela sam da gledam i "Allo Allo".
A trenutno pratim samo "The Vampire Diaries" i ne mogu da dočekam V sezonu. Ako je tačna informacija, ta sezona počinje tek u oktobru. :iskolacen: :cupakosu:
Korisnikov avatar
By gossip
^ tek?! :O
pa mesec dana cu biti bez ijedne vampirske serije :panic:
By filipkum
Odgledao sam prvu epizodu Siberia, mislio sam da je rijaliti ali je zapravo igrana serija o rijaliti takmicarima tipa onih novih dokumentarno igranih serija koje izgledaju stvarno a nemastene, nesto tipa survivor susrece lost, ima i lik (ili takmicar?) koji se zove Miljan i Crnogorac je i dj je i nije neki frajer a podmukao mi izgleda...
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!