Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Ćao svima. Nov sam ovde i ukoliko tema sličnoj ovoj postoji, ja se unapred izvinjavam.

Ovako: već duže vreme (oko 2 meseca) se dopisujem sa jednim dečkom u koga sam zaljubljen. Čujemo se 2-3 puta nedeljno, i naše dopisivanje je opušteno, mislim da je gej, ali nisam siguran u to. Zbunjuje me to što ne znam šta on oseća prema meni, da li mi šalje poruke tako bez veze i zato što je druželjubiv, ili možda zato što oseća isto što i ja. Eh, da je barem ovo drugo... Ja pokušavam da mu indirektno stavim do znanja da mi se sviđa i da sam gej, ali on ne reaguje, a možda i ne shvata. Ne želim da rizikujem i da mu pošaljem poruku tipa: ''Sviđaš mi se'' ; ''Hoćeš da se vidimo?'', mada mi neki put dođe da napišem, ali se iskontrolišem. Ja samo želim da znam šta on oseća, jer ne bih želeo da oboje ćutimo a želimo isto. Želim da znam na čemu sam. Pokazuje i on neke znake zainteresovanosti, ali to se može shvatiti na različite načine. Ne znam, neka mi neko kaže šta bi bilo dobro da uradim, ja nemam puno iskustva. Zaboravio sam da kažem da je on poslao prvi poruku, ako je to uopšte bitno... Voleo bih da se vidimo, ali ne znam kako to da mu kažem, a da ne zvuči glupo. Bilo bi dobro kada bi mi neko raspoložen dao neki savet. :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
nedovoljno informacija!!! ne do volj no!!!!!!!
kako se dopisujete, a ne vidjate? sta, kako, gde, zasto?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2372695#p2372695]blenta napisao:[/url]jednom kad se kolima budete vracali sa treninga umorni
ti skreni satro u neku precicu i odvezi ga na neko udaljeno "diskretno" mesto

pravi se da ti je auto pregrejao i reci mu da izadje i otvori haubu dok ti otvoris iznutra
tada ga zgazi, izvadi alat iz gepeka, raspori ga, izvadi mu jetru, izmiksaj je, odnesi u lab i odradi elektroferezu

elektroforeza se obično radi u puferu alkalnog pH, jer je pri tim uslovima većina proteina negativno naelektrisana, te se kreću od katode ka anodi. Posle završene elektroforeze, kada negativno naelektrisana boja - "tracking dye" dođe do kraja gela, gelovi se izvade, razdvojeni proteini "fiksiraju", obično taloženjem pomoću trihlor-sirćetne kiseline, a potom boje. Višak
boje se ispere, a trake razdvojenih proteina vide se na osnovu boje koja se na njima adsorbovala

zavisno od boje kojim se proteini oboje znaces dal je gej
vise pink = vise gej

nes' prcati, al ces znati
By Kragi
a sto se 'kontrolises' da mu kazes da ti se svidja i da si gay?
Moze da ti naudi or what?
I gde se to dopisujete? fb?

Edit: sanja s :lol:
Korisnikov avatar
By bern
pa izađite u stvarni svijet, zar je to tako teško? piće, kafa, kolač, šetnja... pa vidi dalje šta će biti.
Korisnikov avatar
By Katengl
A sta bi rizikovao ako bi mu napisao "Hoces da se vidimo?" :puzzle:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ništa onda.
Pištolj u glavu, ima da govori k'o ptičica.

Da n4m s3 n3 osetjasx bezweze. :(
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
evo ovako..

napisi mu nesto tipa:
"jao, koji smor! znas sta mi se desilo?!
vec mesecima zelim da idem u bioskop na taj i taj ultra mega giga film, taman se dogovorimo sve lepo sa drugaricom, i ona umre. glupaca. i sad imam dve karte, a niko mi ne pada na pamet sa kim bi mi bilo kul da odem"
naravno izaberes film u njegovom fazonu i to je to.
mrak, ne mozete da pricate da vas ljudi ne bi gadjali kokicama, a mozete da se pipkate.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
"Nego, onaj film, planina Broukbek, meni se zapravo dopao. A tebi?"
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
"Nego, taj analni seks. To baš zvuči kao kul stvar, zar ne?"
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
"E, ono brate, hteo sam da te nešto pitam brate. Da li bi ti, brate, kada bi iskreno odgovarao na upitnik, brate, smeo da daruješ krv, brate?"
Korisnikov avatar
By Pavle
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2559031#p2559031]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]evo ovako..

napisi mu nesto tipa:
"jao, koji smor! znas sta mi se desilo?!
vec mesecima zelim da idem u bioskop na taj i taj ultra mega giga film, taman se dogovorimo sve lepo sa drugaricom, i ona umre. glupaca. i sad imam dve karte, a niko mi ne pada na pamet sa kim bi mi bilo kul da odem"
naravno izaberes film u njegovom fazonu i to je to.
mrak, ne mozete da pricate da vas ljudi ne bi gadjali kokicama, a mozete da se pipkate.

Jao, pa ti si kraljica! Hahaha... :roflmao: e, vidiš možda tako nešto slično probam... volim tako kreativne ljude i ideje.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!