Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Dobro me podseti da moram nešto da uradim sa presoljenom boranijom koju mi je keva poslala.
By barni
boraniju

i kada pecem jaje pre obavezno izvadim onaj deo sa strane zumanceta,..zametak se valjda zove...uglanom ljudi kada vide sta radim ne veruju :)
Korisnikov avatar
By hippo...
Jedem uglavnom sve sto mama spremi... :vegi: Ne volim samo njene soseve mnogo brate začina stavlja. :shocked: Ali zato ne jedem ništa iz uže familije ( babe, tetke, dede ). :zavera:
Korisnikov avatar
By Katengl
Kako vreme prolazi, tako postajem sve manje izbirljiv. Sada ne bih mogao da jedem jedino pihtije i sl.
Korisnikov avatar
By Hys.
Neke iznutrice i pihtije.

Nisam izbirljiva. I moram da priznam da me izbirljivost malkice nervira, podseća me na razmaženost, al kapiram svako ima drugačije čulo ukusa i neki ljudi su osetljivi i malo toga im se dojmi, jel. Al odma progovori onaj 2. deo mene - aj da imaš samo to da jedeš, ne bi bilo kukanja, sve bi dupe prštalo kako bi se gutalo, ne bi bilo izvođenja i biranja.
Korisnikov avatar
By Hys.
Par dana gladovanja jer nemaš ništa drugo da jedeš to obićno sredi, ali ko zna.
Korisnikov avatar
By Mars
Slažem se.

Ja tako planski projedoh suši.

OT: sve isto ko i pre.
By Sixto
Pihtije
Ren
Mozak
Creva
Kolenice, papke i ostala kopita
Kozuru bilo kog porekla
Rotkvice
Korisnikov avatar
By Mars
kako se meni jede čokolada sa rižom...pirinčem...godinama
Korisnikov avatar
By elizevin
uh
Ne podnosim kuvani kupus, smeta mi miris. Skembici i pihtije - nikad nisam probala i nikada necu. Mladi sir mi je poprilicno besmislen za jelo, kompletno bezukusan, tofu takodje. Soja mi se takodje ne dopada. Margarin i vecinu polinezasicenih ulja ne jedem, kao ni krompir, zitarice, kikiriki i secer, sem u vocu, niti bilo sta sto sadrzi pojacivace ukusa, tipa vegetu. U stvari, kad bolje razmislim, bezim od vecine zapakovanih stvari, sa izuzetkom nekih mlecnih proizvoda.
Korisnikov avatar
By CosmicLover
Pesto sos ... svi se raspamećuju, a meni baš gadan
Korisnikov avatar
By Hys.
Elizevin, koliko dugo praktikuješ low carb? Primećujem i po onim receptima da je već neko vreme - pretpostavljam da si mnogo kilograma skinula ako si već neko vreme na takvoj ishrani (znam kako low carb brzo daje rezultate).A vidim ovde pominješ da šećer samo u voću, to mi je bila asocijacija, to atkinsonovci govore :D

Tvoj divni recept sa karfiolom se još uvek ne usuđujem da probam, zbog nedostatka alata, ali mislim da ću probati ručno sa onim drndačem za pire i ceđenjem.
Korisnikov avatar
By elizevin
Eliminisala sam slatkise jos pre godinu dana i pocela da vezbam, samo sa tim sam skinula nekih 10 kila. Od pre tri meseca sam na cistoj paleo/primal dijeti, i pravo da ti kazem, Hys, nikada se nisam bolje osecala niti sam bolje jela :D Za ta tri meseca sam skinula nesto, ali ne znam koliko, jer sam pritom dobila dosta misica, samo vidim da cu uskoro morati da kupujem nove farmerke, sve mi vec pomalo vise. Ali ja sam i imala dosta da skidam, i ima sigurno jos bar deset kila do onog sto hocu, mislim da cu uspeti do proleca, iako se na ovakvoj dijeti nikad ne zna. Mislim, videla si mozda moje slike na fejsu, pa znas o cemu govorim. Ima tu jos dosta da se radi, iako kad pogledam moje slike sa Tajlanda pre dve godine, prosto se odusevim sta sam postigla. Doduse, trenutno se toliko dobro osecam na dijeti, da bih je nastavila samo zbog neverovatne energije pa da ne izgubim vise ni gram :D
Ja ne komplikujem mnogo stvari, svu hranu spremam sama, jedem sa dosta dobrih, uglavno saturisanih masti, uglavno sveze ili peceno sezonsko povrce, meso, jaja, pomalo punomasnog sira ili kajmaka, pavlake. Kad mi se jede nesto slatko, pojedem vocku ili umutim bananu sa slatkom pavlakom, ili redje napravim neke paleo kolace. Jedem kad mi se jede, uvek imam hranu u frizideru, makar nekoliko kuvalih jaja ili domaci majonez ako mi slucajno padne na pamet da jedem nesto. Obicno je frka kad izadjem uvece negde da djusnem, pa se crknuta vracam kuci ujutru - tad sam ranije uvek kupovala neke pice ili nesto iz pekare, sada znam da me ceka klopa kod kuce. Od paleo grickalica sam izbacila skoro totalno semenke, sa bademima i indijskim orahom jednostavno nemam nikakvu meru.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!