Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By axel87
Moja sestra ima cetiri devojcice
Should I stay or should I go
Meni nesto pokusava opasno da se pripici iako se solidno slazemo
Mora da nesto ocekuje hmmm...
Brat i ja - nebo i zemlja, ali bukvalno. Kao mali nismo ličili fizički uopšte, sada samo podsećamo, kako neki kažu (mada ja to ne vidim), ali smo kao osobe totalno drugačiji i imamo 0% zajedničkih interesovanja. Baš mi je krivo zbog toga, pogotovu što je razlika između nas veoma mala, ali jbg, priroda je čudo.
Brat i ja smo dosta razliciti i fizicki, i psihicki, nemamo nikakvih zajednickih interesovanja, on se vise nervira dok sam ja vise "ladovina", posteniji je i iskrenija osoba od mene, i stalno me gura napred, podrzava i voli sjajan je
Više se razlikujemo nego što smo slični.
Brat je ista mama a ja isti ćale.
On će pre otići u neku kafanu a ja u klub.
Ne voli sport (sem formule, motora i reli trka) a meni je sport jedna od najvećih ljubavi.
Odlično imitira što javne ličnosti, što nekog iz familije, što neke delove iz filmova/serija ali ne voli glumu, a ja obožavam nego veze nemam.
Tvrdoglav je i ne voli da uči i sve u zadnjem trenutku rešava. :facepalm:
A sličnosti su nam recimo to što smo oboje veoma emotivni, kad me vidi da plačem počinje i on (i obrnuto) jer ga žao i obično usledi nakon toga pitanje zbog koga plačem da ga bije :lol: volimo slatkiše, nismo lenji, ne znamo drugima da slomimo srce, uvek su nama lomili :placko: nismo muzikalni, volimo životinje, more, duge šetnje...
Korisnikov avatar
By Madonna
nebo i zemlja. ja sam nebo razume se :kosa:
Korisnikov avatar
By zguba_91
avaj ima nas 12oro.... ne bih znao ahahhahahahahahaha :D :D :D :D
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2549103#p2549103]Electric Dream napisao:[/url]Brat i ja - nebo i zemlja, ali bukvalno. Kao mali nismo ličili fizički uopšte, sada samo podsećamo, kako neki kažu (mada ja to ne vidim), ali smo kao osobe totalno drugačiji i imamo 0% zajedničkih interesovanja. Baš mi je krivo zbog toga, pogotovu što je razlika između nas veoma mala, ali jbg, priroda je čudo.
Korisnikov avatar
By Blady
Ne preterano.
Imamo slicnosti.. onako.
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1977234#p1977234]ultraviolet napisao:[/url] ali kapram da to možda ima malo veze s tim da ja imam 33 godine, a ona je dosta mlada.
:krezavi:

OT:

Imamo slicna stopala, volimo slicnu muziku - sto je zaista podudarnost a ne rezultat zajednickog odrastanja jer tokom mog puberteta nije zivela u Srbiji. Liberalnih je shvatanja.

Tu se slicnost zavrsava.

Mislim da imamo i iste noge, ali moje su uvek deblje od njenih pa ne mogu da budem sigurna :lol:

edit to add:

Imam sve jači utisak da je njen sin, a moj sestrić daleko meni sličniji nego što je ona. Ljubi ga tetka.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2549103#p2549103]Electric Dream napisao:[/url]Brat i ja - nebo i zemlja, ali bukvalno. Kao mali nismo ličili fizički uopšte, sada samo podsećamo, kako neki kažu (mada ja to ne vidim), ali smo kao osobe totalno drugačiji i imamo 0% zajedničkih interesovanja..
A i sa setrom ista prica....
Ista stvar i kod mene
Ali meni to i odgovara... :tumble:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!