Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mOwbid
sjajno! prvi put mi kosa uspela onako kako sam zelela. :drkanje:
By Kragi
Ljuto, ali onako odmereno ljuto.
Shvatim da me je sestrina kcerka izbrisala sa facea posle par godina iako je sama slala zahtev. Sve to zato sto sam peder razume se.
Sad vec razmisljam kada cu je videti na nekom od porodicnih okupljanja pa da joj na finjaka jebem kevu i kazem joj da je ruzna i glupa curka.
2. Avgust, sveti ilija, slava njene babe a moje tetke. Najverovatnije :cekam:
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2558108#p2558108]Kragi napisao:[/url]Ljuto, ali onako odmereno ljuto.
Shvatim da me je sestrina kcerka izbrisala sa facea posle par godina iako je sama slala zahtev. Sve to zato sto sam peder razume se.
Sad vec razmisljam kada cu je videti na nekom od porodicnih okupljanja pa da joj na finjaka jebem kevu i kazem joj da je ruzna i glupa curka.
2. Avgust, sveti ilija, slava njene babe a moje tetke. Najverovatnije :cekam:
A ne, samo je otvorila novi profil nesto kao da lupi kontru bivsem tra la la.
Sad se osecam spokojno :lepeza:
By Kragi
hahahahahahahaha

e, a nije tako losa stvar taj face. zaista.
lakse odrzavas kontakt sa nekim ljudima koje ne vidjas cesto (srednja, osnovna, fax, rodbina i sl).
ujedno pratis sve sto te zanima i updateovan si istog sekunda ili kad god se ulogujes. :D

pritom sve sam kontrolises i doziras.
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2558223#p2558223]Over the rainbow napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2558179#p2558179]Kragi napisao:[/url]hahahahahahahaha

e, a nije tako losa stvar taj face. zaista.
lakse odrzavas kontakt sa nekim ljudima koje ne vidjas cesto (srednja, osnovna, fax, rodbina i sl).
ujedno pratis sve sto te zanima i updateovan si istog sekunda ili kad god se ulogujes. :D

pritom sve sam kontrolises i doziras.
Slazem se sa ovim.

Ont:
Ok sam.
Pa da.
E sad to sto ljudi, kao i sve ostalo, to zloupotrebljavaju i koriste za glupiranje - to nije nas problem. :D
Inace, Popeye konstantno tako kenja da bi bio cool valjda. :lol:
Prvo napise esej o mobilnim telefonima i tome kako je neki obican sasvim dovoljan da bi zvao ili slao sms da bi godinu posle kacio slike sa ciglom od bar 4 " u ruci. :D
Da vidis kad otvori face sledece godine u ovo vreme :D
Korisnikov avatar
By HalfJack
[Kragi napisao:ujedno pratis sve sto te zanima i updateovan si istog sekunda ili kad god se ulogujes.
Ovo. :D Sve informacije na jednom mjestu. Inače bih po koliko sajtova trebao rovati a na fejsbuku sve ti izbaci news feed. A friends activity, ja jedva uopće imam nadodane ljude. :lol: Par ih imam i ne svjedočim nikakvim dramama. :mir:

OT: U fazi sam potiskivanja nekih festivala. :lol: Baš sam super.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
@Kragi, najjaci su oni koji fejs koriste kao dnevnik, pa imas redovne izvestaje sta rade, gde, kako, sa kim. :D
A obicno to tako biva (za Popaja).

Ont:
Super sam, ne ubija me koleno, ne uopste. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Dušu ću diskašljem dok dođem do željene lokacije, nosim trista kUfera sama, nijedan džentlmen da se nađe da pomogne gospođi, cccc....
  • 1
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!