Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Vespertine
Svadba je trebala da bude mnooooogo veca i krvavija. Meni se uopste ne svidjaju odstupanja od knjiga. Zaobisli su neke izuzetno bitne stvari koje imaju uticaja kasnije, ubacili su neke sasvim nove i bezvezne stvari, ispotencirali ih sasvim glupo i bespotrebno.
Mislim, mogli su da se drze nekih najprostijih i izvodljivih stvari iz knjiga. Recimo ovaj mladi lepi placenik iz Drugih sinova je trebao da izgleda totalno egzoticno i cudno, sa plavom (plavom, ne blond) kosom, ljubicastom bradom u kikicama, svilenom sarenom odecom, a on izgleda ko da je pobegao iz sirotista 10 godina posle punoletstva. Kal Drogo kako su ga napravili u seriji mi vizuelno izgleda vise kao taj lik, nego on sam.
Isto tako su mogli malo vise da ofucaju Dzejmija dok je bio u zarobljenistvu jer je poenta da se on vrati sestri izgladneo, izmucen, mrsav, celav i sakat.
Dosta sam razocaran stvarima koje su do sad ispustili i upropastili, sad jedva cekam da vidim kako ce da odrade pustinjske zmije, samo me hvata frka da ne upropaste i njih,
Korisnikov avatar
By Waldorf
Pre nego što krene ludilo oko večerašnje epizode, htedoh da se ubacim sa svojim shallow momentom. Old news, but I think I may be in love.. :love:

Korisnikov avatar
By bothways
^ Jer svaka sezona, pa tako i ova, ima tačno 10 epizoda i upravo je puštena 10. epizoda.
Korisnikov avatar
By No_Stress
Me like it. Mnogo likova, svakog puste po malo, jer ako ih puste vise, ubice ih :)
Korisnikov avatar
By blenta
Pisac Džordž R. R. Martin u velikom intervjuu za magazin "The Vanity Fair" povodom snimanja ultrapopularne HBO-ove serije “Igra prestola” otkriva odakle je dobio inspiraciju za raznolike ali realne političke odnose među kraljevstvima Vesterosa. Martin je objasnio da je inspiraciju crpio iz raznolikosti i političkih tenzija bivših republika Jugoslavije.

http://www.nadlanu.com/pocetna/zabava/f ... 5.914.html" target="_blank
By Sixto
Ok je poslednja epizoda... ali ne mogu Deneris trash momenat u masi ljudi s ispruzenim rukama, stvarno ne mogu...
By Aven
Posljednja scena je prelejm, kao i većina treće sezone.

Tek su osma i deveta epizoda bile nešto bolje od ostatka.

Ta scerija mi je inače dramaturški prilično loša uz poneki dobar bljesak. :/
Korisnikov avatar
By Dirrty
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2549486#p2549486]blenta napisao:[/url]Pisac Džordž R. R. Martin u velikom intervjuu za magazin "The Vanity Fair" povodom snimanja ultrapopularne HBO-ove serije “Igra prestola” otkriva odakle je dobio inspiraciju za raznolike ali realne političke odnose među kraljevstvima Vesterosa. Martin je objasnio da je inspiraciju crpio iz raznolikosti i političkih tenzija bivših republika Jugoslavije.

http://www.nadlanu.com/pocetna/zabava/f ... 5.914.html" target="_blank
:krezavi:

Nisam iznenađen mlakim svršetkom sezone, prethodna epizoda je bila dovoljno iznenađujuća (za one koji nisu čitali knjige)... i pritom mi je genijalno što je vrhunac sezone ubačen u pretposlednju, a ne poslednju epizodu.
Korisnikov avatar
By Dirrty
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2549531#p2549531]Waldorf napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2549527#p2549527]Dirrty napisao:[/url] i pritom mi je genijalno što je vrhunac sezone ubačen u pretposlednju, a ne poslednju epizodu.
To se desilo i prethodna dva puta. I Nedovo pogubljenje u prvoj sezoni i Stanisov napad na Kraljevu luku u drugoj sezoni.
Trade mark!

Nisam primetio to, verovatno jer mi ti događaji nisu bili bitni i nisam očekivao ništa.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Koliko god voleo taj lik u seriji, taj mindless spam mi nije simpatičan nimalo.
Korisnikov avatar
By gossip
mene takav spam nervira samo kada je neka osoba koju ne volim u pitanju
ako je neko koga volim onda se pridruzujem spamu :D
Korisnikov avatar
By Dominion
cela sezona je bleh, prva mi se dopala, druga je vec nizbrdo a ova...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Poceo pre nekih mesec dana da pratim seriju na preporuku prijatelja i da vidim oko cega se dize toliki hype posto je serija postala planetarni fenomen i sad vidim i zasto....navukao sam se posle 2-3 epizode i uvek jedva cekao sledecu i sad kada se zavrsila treca sezona nmg docekati da pocne 4 sezona sa emitovanjem i ne pamtim da sam se ikada navukao ovako na neku seriju :D
Razocarao sam se kada je Stark familija za koju sam na neki nacin navijao vecim delom ubijena i cinjenicom da je Dzofrey jos uvek na prestolu ali nema veze koliko sam se raspitivao o tome sta ce se desavati dalje nece ni to dugo...the north will rememeber and revenge will come :ninja:

FOR THE WINTER IS COMING AND THE NIGHT IS DARK AND FULL OF TEROR :flaming:
Korisnikov avatar
By gossip
ja sam tek sada stigao do S03E03....kasnim!
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 40
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!