Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2557042#p2557042]emo_haos_ napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2557033#p2557033]Hys. napisao:[/url]Jebem ti vise ekceme u tri lepe materine. Jel zna neko neku narodnu medicinu da ne moram fakin kortikosteroide da mazem opet?
ja znam! iz ličnog iskustva! sasvim slučajno sam probala još davno, mada sam imala prepisanu od strane dermatologa neku drugu kremicu. teebaum ol. iliti čajevac. nađi neku kremu koja to sadrži, ili ti ja mogu šibnuti na u2u kako se tačno zove ova koju ja imam.

Joj šibaj u2u sestro slatka! :radosnice:
Korisnikov avatar
By zozefin st
zamara me sto me stalno dodavaju na fejsu neki lazni profili, dodje mi svasta da im kazem...........
Korisnikov avatar
By gossip
ja ne znam sta je sa nervoznim ljudima danas
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Tačno ću uzeti da pravim origami figure, ili bar da vezem goblene.
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Dobra pesma, ooodlican spot - desetka za dramaturgiju, divan glas, a kao slag na torti - pevac je sehi. :D
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Svaka njegova parafraza = jedan ekser u mome mrtvačkome sanduku. :lambada:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
PITANJE ZA "CUVARE" FORUMA: STA SE DESILO SA OPCIJOM CITANJA POSTA, KADA PRINESEMO KURSOR NA POSLEDNJI POST U TEMI, A BEZ ULAZENJA U ISTU???

:evilwait:
Korisnikov avatar
By gossip
kafa u pola 2 cause sleep is for whoosies
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2557479#p2557479]hippo... napisao:[/url]Palma ponovo o gej paradi. Nije ni njemu lako... :lepeza:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=731065
komentar - Opet Palma u vezi geyeva. Ja sam gay i imam 30god. Nikad to nisam prihvatio, niti cu. Nije to za mene. Mislim da je najbolja varijanta muskarac+zena=dijete. Biti u gay vezi ima mnogo manje smisla nego biti u hetero vezi. Istospolne veze nisu nesto sto dugorocno daje dusi mir. Nebi nikome pozelio da bude gay. Koje to prihvatio i pronasao svoj mir, taj gay bi trebao biti sretan. Ja nisam, niti cu.
(nn, 10. jul 2013 22:24)
ja, ne znam, stvarno. .......
komentar - Поштовани г-дине Палма,

Желео бих да Вас позовем на моје венчање са мојим дугогодишњим партнером. Сви путни трошкови плаћени (на шта сте ионако навикли). Биће добре клопе, музике и пуно геј људи које можете да упознате. Можда тако престанете да престанете да се бламирате до изнемоглости помињући белу кугу, Косово и гејеве у истој реченици. Нажалост, нисмо успели да букирамо Бетовена да нам ’свира’ на венчању јер није жив (чисто да Вас подсетим, нисте то знали у више наврата). Неће бити ни народњака ни Цеце... Али, биће доста потенцијалних инвеститора, који су заинтересовани да улажу у Србији. Иако је већина њих геј, сигурно Вам то неће бити проблем, јер је кеш по среди. А Ви лако мењате мишљење када се укаже прилика да се ћорише и мажу очи сиротим бирачима... Можете и да поведете Вашу жирафу, таман да имамо два егзотична госта.

Ако нас почастите својим присуством, даћу Вам покоји савет за кампању како можете још више гласова да прикупите али НЕ ширећи мржњу и нетрпељивост. Ово је мало срамота...

Венчање ће се одржати 2. августа 2012., мислим да је и тада Илиндан (Свети Илија), ’црвено слово’. Али можемо да проверимо са неким од геј попова из врха СПЦ. Они ће знати, ваљда...

С поштовањем,
Геј Србин
(TotesGay, 10. jul 2013 15:25)
hit :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
nisam znao da budjenje drugih ljudi sa polivanjem vode could be so much fun :giggle:
  • 1
  • 440
  • 441
  • 442
  • 443
  • 444
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!