Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dark Walker
Danas se malo prisećam "Hamleta" i "Olivera Tvista".
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Šekspir - "Soneti", "Bogojavljenska noć"
Antologija savremene engleske poezije
Bukovski - "Ljubav i ludilo u L.A."
Ivo Andrić - "Mustafa Madžar", "Trup", "Na državnom imanju"
Korisnikov avatar
By Madonna
uputstvo za upotrebu fluorescentne farbe za pubic hair
Korisnikov avatar
By Waldorf
Završila The Hunger Games trilogy. Očekivala, Twilight: The Fallout Years. Dobila, nešto što ne mogu da hejtujem. Ništa spec, ali držalo pažnju i zabavilo, i ni jednom nisam imala nagon da šamaram glavne likove. Što se moderne young adult (sf) književnosti tiče, jedna od boljih koje sam čitala.

Drug me takogđe nedavno podsetio na Dark Tower serijal koji sam nekako uvek preskakala, pa sam se sad latila Gunslingera. Još uvek se uhodavam i pokušavam da prešaltam u novi setting. Mada, s obzirom da je King, čak i knjige koje ne volim su me zabavile. So..
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
čitam ono što čitam prethodna 2 meseca.
okej nije da nije zanimljivo ali već sam slučajno izdvojila još hiljadu stvari da čitam iako sam se suzdržavala a nemam vremena hoo

btw opet da kažem čitajte knjigu "šaptač", brutalna je.
Korisnikov avatar
By ViolentlyHappy
Dombi i sin od Dikensa. Interesantna knjiga, naravno ako volite viktorijance :)
Korisnikov avatar
By No_Stress
Jednu od najgore napisanih knjiga za fax...:(
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2546046#p2546046]Torry napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2544740#p2544740]Princess Mononokie napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2543877#p2543877]Torry napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2540891#p2540891]Princess Mononokie napisao:[/url]Ja sam vernik svojim verovanjima u vezi Boga, nikako nisam povinovana religiji ili crkvi:)

e dobro

mene je knjiga razocarala jako

sto? Mislim, kakva su bila tvoje ocekivanja od knjige?

svakako da ne bude poenta, dok ne verujete u Boga tako vam se i vraca, kao sto i jeste
Pa svako nadje svoju poentu knjige u principu, vidis, moja je ipak da nije to sustina , vec meni stvara novo gledanje te 'nezavisnosti' koju smo sami sebi dodelili, hijerarhije bez koje ne mozemo da zamislimo da funkcionisemo, i te lepote odnosa izmedju kvazi Boga, kvazi Isusa i kvazi Soraje :D naravno da ne verujem u istinitost dogadjajau knjizi , ali su po meni piscevi zakljuCci, recenice, njegova misljenja i iskazanja bozanski sroceni. Eto
Korisnikov avatar
By axel87
Danas dobio sa Book Depository.com The Beautiful and The Damned <3
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
U poslednjih desetak dana procitala:
Jelena Bacic Alimpic - Ringispil (knjiga i nije tako ocajna kako sam mislila da ce da bude, mada ne bih ni znala za nju da mi je brat nije poklonio)
Kejtlin Dejvis - Crni dud (svidja mi se knjiga)
Trilogija E. L. Dzejms - Pedeset nijansi (nemam pojma otkud to na mom kompu, ali citam sve sto nadjem :roll: )

Trenutno citam:
E. M. Remark - Noc u Lisabonu
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Lorel Korona - Cetiri godisnja doba (roman o Vivaldijevoj Veneciji)

S obzirom od koga je, na koji nacin je birana knjiga i koliko doticna osoba zna sta volim, izbor je odlican :lol:
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!