Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
Red Lights (2012)
dobri glumci, sranje film.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Behind the candelabra
Dobar je, baš sam uživao gledajući ga. Nemam većih zamerki. :up:

Lice revolucije (2010)
Zanimljiv pogled na izneverena očekivanja i ideale ljudi nakon petooktobarske revolucije. Vredi pogledati.
By space_oddity
Girl, interrupted.

Nije loš, ali očekivala sam više. Svako malo mi je prolazilo kroz glavu da je scena koju gledam nerealna. Daleko od toga da sam navikla na realne scene u filmovima, ali imajući u vidu da je film snimljen po istinitoj priči, očekivala sam da bude ipak malo realnije. Ovako mi deluje kao polu-banalizovana, polu-romantizovana priča o "psihičkim oboljenjima" koja ista predstavlja kao neku zapravo uzbudljivu avanturu...

Jedine dve upečatljive scene
- samoubistvo
- poljubac

A evo i gif istog ako je još nekom bio interesantan :P
Slika
Nisam sigurna koja od njih dve mi se više sviđa :opacupa:
Korisnikov avatar
By Laerem
Irma Vep 10/10

Remek djelo o francuskoj filmskoj industriji, koja se našla na prekretnici sredinom devedesetih, kada su režiseri novog vala ostarili i radili dosadne hermetične filmove za svoje frendove, a s druge strane se pojavio Luc Besson i njegove komercijalne metastaze koje će se srozati francuski film na razinu Amelie i sličnih feel-good kripto-hollywoodiziranih sranja. Generalno, ovo je jedan od najboljih filmova o filmovima. U zadnjoj seksvenci Assayas se (opravdano) nameće kao nova nada francuskog suvremenog filma. Inteligentno, slojevito i vrlo intimno.

Slika
Korisnikov avatar
By V25
^

Meni je "Girl Interrupted" jako potcenjen film. I da, Wynona je daleko bolja od Angeline, koja je u toj ulozi praktično glumila sebe. Kad god se setim filma ona mi je poslednj asocijacija na njega.

OT:

1. "Evil Dead" (2013) - Kako nikada nisam voleo original a usput se gnušao remake-ova, moram priznati da je ovo vrlo prijatno iznenađenje. 6/10
Spring Breakers(2013)
Slika
Čekao sam da dvd rip izađe i napokon, oduševljen filmom, skroz drugačiji od prethodnih Korine-ih filmova(samo kad pomislim da je ista osoba snimila i Trash Humpers), ali i dalje u njegovom stilu. Komplet postava je ok odradila posao, a jedino kao manu navodim kraj....ok ideja ali delovalo je ko Konan ili Terminator banalno.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555899#p2555899]Clockwork Orange napisao:[/url]Slika
E...
Baš odgledah pre neki dan. Simpatičan film, odlična animacija :)
Podsetilo me malo na Fullmetal Alchemista u vezi sa osnovnom pričom o vraćanju mrtvih u život i žrtvom koje to traži.

Pa sam odmah posle odgledao konačno i

Slika

koji me je oduševio kao sve gde su Alfons i Elrik :)
Korisnikov avatar
By HalfJack
space_oddity napisao:Girl, interrupted.
Prije mi se je više dopadao film, a sada ne. Kao i Donnie Darko. :shrug: Teenage faza I guess.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555910#p2555910]Timothy napisao:[/url]Spring Breakers(2013)
Slika
Čekao sam da dvd rip izađe i napokon, oduševljen filmom, skroz drugačiji od prethodnih Korine-ih filmova(samo kad pomislim da je ista osoba snimila i Trash Humpers), ali i dalje u njegovom stilu. Komplet postava je ok odradila posao, a jedino kao manu navodim kraj....ok ideja ali delovalo je ko Konan ili Terminator banalno.
To je prvi, a vjerojatno i zadnji film koji je iskoristio pjesmu Britney Spears u iskrene romantične svrhe, bez doze sarkazma, a da pri tome funkcionira. Zapravo, čitav film funkcionira jer nije condescending prema tim djevojčicama i njihovim eternal summer fantazijama.

Ipak, ključni osoba tu je (Noeov regularni) direktor fotografije Benoît Debie. Bez njega ništa ne bi funkcioniralo. A i sjajan je sound editing. Ona šaputanja u montažnim sponama su jeziva. Također, ovo je prvi film gdje se James Franco actually potrudio napraviti nešto autentično.
Korisnikov avatar
By No_Stress
[quote="V25"]^

Meni je "Girl Interrupted" jako potcenjen film. I da, Wynona je daleko bolja od Angeline, koja je u toj ulozi praktično glumila sebe. Kad god se setim filma ona mi je poslednj asocijacija na njega.

U potpunosti se slazem. Realno, Andjelini je ovo jedina dobra uloga jer glumi ludacu...inace, Vinona je vrh u skoro svemu sto je radila...

ont: Kids are all right. Vrh!
Korisnikov avatar
By V25
"Moonstruck" - 7/10 - maherski odrađena romantična komedija iz koje se može vaditi recept za ovaj žanr. Svi klišei su tu, pa naizgled i vodviljski zaplet, a sve tako fenomenalno funkcioniše. Cher je sjajna, kao i filmska majka joj - Olivia :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2556202#p2556202]V25 napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2556198#p2556198]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

savrsen
Jedno "budžetski" malo remek-delo :) Scenario i gluma Kate i Jim-a. Sve je na mestu.
hajde ako ti nije problem preporuci mi neke "slicne" filmove :) ne mora biti ista tematika. nisam neki filmofil, ali kad vec sednem da odgledam film,zelim da ostavi utisak, a ovaj je definitivno odradio svoje.
The Mill and the Cross o životu Pietera Brojgela

2/10

Prva zvezdica je za vizuelni aspekt filma - sve je vrlo fino, balansirano i dobro utkano, fizionomije i kostimi glumaca se uklapaju u ono što bi moglo da se nađe na flamanskim platnima te epohe.
Druga zvezdica je za Rutgera Hauera u ulozi Pietera Brojgerla, mada njega volim u bilo kojoj ulozi, čovek je prosto divan. Poprilično izgleda kao Brojgel i sololokviji su mu zahvalni i solidni.

Ostatak je haos: ekranizacija tematike njegovog platna kroz progon protestanata je vrlo doslovna i izrazito loše odrađena, mrmljanja Šarlot Rempling kao device Marije su patetična, turbulentni svet jedne jako maštovite i talentovane ličnosti kao što j Brojgel je sveden ni na šta, sve u svemu jedna loša, jako nemaštovita ekranizacija.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
^
jedan od retkih filmova koje nisam uspela da pogledam do kraja.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2556239#p2556239]Blady napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555984#p2555984]ViolentlyHappy napisao:[/url]9/10
Slika
ovo

Three colors of Blue, White i ostao mi je Red

Slika

Slika

Ni ja nisam gledala Red. Blue je jako dobar, ali White mi se nikako nije svideo. Ne svidja mi se radnja, a ni glavni glumac.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Dobar je Kišlovski, ne može da omane... sad se setih da je vreme da pogledam Amator
  • 1
  • 310
  • 311
  • 312
  • 313
  • 314
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!