Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Kažu da ih ima svuda, pa verovatno i među korisnicima. Ima li ih i ko su ovdašnje, forumske masonke i forumski masoni ? Šta mislite ? :sveca:
Korisnikov avatar
By 2kune
nema masona toliko blizu rusije... oni ne rastu gdje se katolici ne kote... :giggle:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako diskriminiše ? Misliš, što nisam naglasio - i masonKe ? :sveca:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ne, nego u masone ne primaju zene.. bar je teko bilo u 18. i 19. veku, nesam skolovala ove "nove" / sadasnje :plavusa:
Korisnikov avatar
By Trilian
žene ne mogu da budu članovi zvanične masonske lože... međutim, tokom dvadesetog veka osnovane su druge masonske lože, u njima je ženama člastvo dozvoljeno, ali te lože nisu priznate od strane one prvoosnovane masonske lože
Korisnikov avatar
By blenta
preporucen u veliku lozu ohajo, usa
nisam se nikad odazvao

nisam video vrednost u tome,
pogotovu posto sam za mesec i po dana
trebao ici nazad u srb

ne znam ko me je preporucio,
poprilicno sam siguran da je bio jedan od tri sefa
kojima sam bio subordiniran
Korisnikov avatar
By blenta
verovatno je jedan od tih sefova sa posla mislio da sam perspektivni clan
ili je to bio nacin da ucvrsti svoju poziciju
ili ko ce ga znati

glupo je da nagadjam, realno nemam ideju ni ko me je tacno nominovao
Korisnikov avatar
By *deni*
Sve to što si naveo spada pod pojam - kurentan - . To je Božiji, skupni pojam za sve vrle osobine, zbog kojih su te i zvali da zauzmeš mesto u toj loži. :fancyklap:
Korisnikov avatar
By *deni*
A predviđam i Nobelovu nagradu. :snob: :gatara:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jednoga dana, kada sunce bude daleko na nebu, :sunce: , toplo, telegram će da stigne da je blenta, srbijanska državljanka, kandidirana za Nobelovu nagradu

Korisnikov avatar
By blenta
jedino ako me deni
smrt ne prevari
sikiraju me :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ali, neće. Ti si jarac u horoskopu, a emotivan si.
Znate, dragi forumaši, blenta je jako emotivan, on plače nad sudbinama. On se razboli. On kad čuje da ja proričem sudbinu nekome i da ta žena potvrđuje to što ja govorim, on plače i moli se. Zato smatram da ste svi zadovoljni što imate blentu među vama, kao što su i masoni hteli ga imaju u svojoj loži.
:gatara:
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2555920#p2555920]*deni* napisao:[/url]Ali, neće. Ti si jarac u horoskopu, a emotivan si.
Znate, dragi forumaši, blenta je jako emotivan, on plače nad sudbinama. On se razboli. On kad čuje da ja proričem sudbinu nekome i da ta žena potvrđuje to što ja govorim, on plače i moli se. Zato smatram da ste svi zadovoljni što imate blentu među vama, kao što su i masoni hteli ga imaju u svojoj loži.
:gatara:
nisam znao da je jarac u horoskopu...uklapa se bas u taj znak
pretpostavljam da je ostalo sarkazam?

OT

ne znam ni jednog masona pa ne ne znam ni kakvi su to ljudi...ti neki osnovni kodeksi i nacela su mi ok napisani...
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
moj bivsi im je projektovao hram (ne ovaj u bg). A par godina pre nego sto sam ga upoznao imao sam bas uvrnute snove o masonima..

Mislim da sam negde citao da masoni ne primaju pedere u svoje redove, a teoreticari zavere tvrde da oni imaju (homo) sexualne magic rituale...Alister Krouli je u jednoj svojoj knjizi napisao da je svevidece oko ustvari simbol analnog otvor.
Korisnikov avatar
By blenta
pa ja sam prilicno otvoren peder

elem, @barni nisam jarac, lupa deni sale radi

molim te nemoj izvlaciti zakljucke o ljudima
pozivajuci se na omiljene boje i mesec kad su rodjeni
dovodis sebe u jako nezavidan polozaj
i kazes mnogo o sebi zapravo
Korisnikov avatar
By Blady
Nisam masonka, al sam vjestica :napitak:
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2560729#p2560729]blenta napisao:[/url]pa ja sam prilicno otvoren peder

ja to nikada i ne radim...rekao sam da se uklapas u taj znak...sto znaci da sam stekao odredjenu sliku o tebi na osnovu onoga kako se ti predstavljas ovde a nisam stekao sliku o tebi na osnovu datuma tvoga rodjenja

meni se cini da si upravo ti dosta rekao o sebi na ovoj temi i ...(nastavak tvog posta)

...
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2560751#p2560751]barni napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2560729#p2560729]blenta napisao:[/url]pa ja sam prilicno otvoren peder

ja to nikada i ne radim...rekao sam da se uklapas u taj znak...sto znaci da sam stekao odredjenu sliku o tebi na osnovu onoga kako se ti predstavljas ovde a nisam stekao sliku o tebi na osnovu datuma tvoga rodjenja

meni se cini da si upravo ti dosta rekao o sebi na ovoj temi i ...(nastavak tvog posta)

...
a MENI se pak čini da ste obojica rekli puno o sebi
Korisnikov avatar
By Madonna
neeeeeeeeeeeeeee

sad ti kažeš meni da sam ipak ja rekao puno o sebi
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!