Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Forum veceras ko komedija apsurda :lol:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
previse je rano da bih zvala nekog iz drustva da mu se jadam, pa da to izbacim ovde..

placem k'o malo dete.. devojka mi je otisla na prijemni, kao konj je ucila, spremala se, nervirala i tresla svakog dana, a njeni jebeni roditelji i glupa familija, niko da se seti ni poruku da joj posalju sa jebenim "srecno"..
ajde ocevi, ajde sira porodica, ajde zatucani balkanci i sve to, ali kakva je to majka, da ti se nesto od srca otkine i ti vise od pola godine neces za "to nesto" da pitas, uradis, JEBENO NESTO?!!!!
pa kakvi su to ljudi? pa u sumi zive celog zivota izolovani od civilizacije, pa nadje zivotinju, pripitomi je i zavoli.. kako mozes da sutnes deo sebe nakon 18 godina samo zato sto je gay?!
jbt, ljudi su narkomani, serijski ubice, silovatelji, pa iako ga majka kori, i da je poslednji na svetu, ponovo, ako nista drugo, makar zagrli to dete.. jebem ti i zivot i sve
Korisnikov avatar
By Katengl
...

Mojoj drugarici se desilo pre par nedelja da je niko iz porodice nije pozvao da cestita sto je diplomirala... Stvarno da se zapitas da l' su to uopste ljudska bica...
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
@Sanja Steppenwolfinc & @Katengl, takvi roditelji ne zasluzuju da imaju decu. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
da imaju srama isla bih im na vrata i ispljuvala, ali zatucanim ljudima pomoci nema
Korisnikov avatar
By Kiborg
Završio sa vežbanjem i kuliram
A za večeru neki sendvič :D sa kačkavaljem, suhomesnatim /ja obično biram čajnu kobasicu ili tako nešto/, majonezom, kečapom /ili bolje kolutovima paradajza/ :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Kad je ždranje u pitanju slobodno možeš da me konsultuješ :))))
Sad sam na nekoj dijeti pa samo razmišljam šta bih mogao masno i sočno da jedem, a ne smem :D
Korisnikov avatar
By gossip
meni je nekako uspelo...ne znam kako...da smrsam 4 kg :D
sad planiram da nadoknadim to :lol:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Pa to je kao neki prenos, k'o kad je bilo za Feliksa Baumgartnera kada je postavljao rekorde. :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Dajem sebi jos minut i onda na posao :oklagija:
  • 1
  • 284
  • 285
  • 286
  • 287
  • 288
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!