Pozdrav svima!
Drago mi je što sam vas pronašla.
Red bi bio da napišem nešto o sebi za početak.
Pa... dakleM ovakooo:
~ Godine: 22
~ Pol: ženski
~ Visina: 163cm (znam, znam, jbg
)
~ Kosa: smeđa
~ Oči: zelene
~ Region: Centralna Srbija
~ Status: u vezi sa slobodom dok nas ljubav ne rastavi
~ Muzika: uh, zavisi od raspoloženja šta ću da slušam; volim Lanu Del Rey, Coldplay, Imagine Dragons, LP, Prodigy, Beyonce, Rihannu, Nicole Scherzinger, Aliciu Keys, Nicki Minaj, BS, Silvanu Armenulić, Tomu Zdravkovića, Tozovca, JK, Cecu, Riblju Čorbu, House muziku...
~ Knjige: nesam školovala
ma ne volim da čitam uopšte :/ nastavnica nas u osnovnoj terala to da radimo i ako ne pročitamo određeni broj knjiga dobijemo keca
i eto odakle moja odbojnost prema toj stvari
pre sam za neki film... jedino što čitam su knjige sa faxa jer to moram da čitam
~ Film: nebitan žanr, samo da je dobar film
~ Smejem se: ma svakog dana se smejem, imam zarazan smeh, pozitivne sam prirode i optimista u životu, smejem se i kad plačem; smejem se Sraniji koja "završava ekonomski fakultet" a ne zna procente da izračuna; zaključak - smej se smej, uvek se smeeej
~ Plačem: pa šta znam... nekad ne plačem po nekoliko meseci a nekad svih 7 dana u nedelji... može da me rasplače i neka pesma, film, gest ili kada me savladaju hormoni dok sam u
ili kad izgubi Nole titulu kao pre neki dan na Vimbldonu itd.
~ Pijem/duvanim: ne pijem, ne pušim ali volim kad-kad da popijem jednu času crnog vina, em je zdravo, em se preporučuje, em je odlično za romantiku
~ Droga: čokolada
~ Volim: sve volim
osim nekoliko stvari koje ću da navedem ispod
~ Ne volim: viku, boraniju, ujutru kad čujem alarm, ne volim kad me babe pitaju "a čija si ti"
i ne volim da vežbam kad me mrzi
~ Bojim se: visine, zmije i da me ne sahrane živu hah
~ Omiljene zemlje: Brazil, Španija i Italija
~ Boje: crvena, crna, narandžasta
~ Nick: Taki mi je nadimak, inače se zovem Tanja
ja kao onaj sa mutavim plovkama - Ja se zovem Slobodan a umetničko ime mi je Boban
~ Horoskop: vodolija