Tako je, čim se nešto kaže što nije "politički korektno", pogotovu po današnjim standardima, odmah je mizogino.
Ne serite, molim vas, svi zajedno. Samo pogledajte svoje postove po drugim temama.
Ja sam istakao koliko mi se Lena dopada iz gomile razloga, a da je "malter građe" jeste. "Malter građa" aka boli me kurac u kom stadijumu mi je telo/organizam itd. Izgleda kao couch potato koji po ceo dan pije pivo. Da li sam zbog toga ženomrzac? Zato što konstatujem nešto što većina vas neće jer se pronalazite u opisu?
I potpuno je glupo moju opservaciju nazvati površnom, jer bi istabila takva da se nisam osvrnuo na njeno stvaralaštvo.
Ne moramo svi izgledati isto, niti svi biti fit (pa evo i da krenem od sebe, koji uvek imam koji kg viška), ali ovo je naprosto iritantno kada se uzme u obzir da je reč o jednoj mladoj, pametnoj i interesantnoj osobi.
Uostalom, sta ima da se objašnjavam sa ljudima koji džodže ceo dan na forumu i vrebaju iza svakog ćoška ne bi li nešto okarakterisali kao "mizogino", "šovinistički", "površno", "plitkoumno", "politički nekorektno".
I od te fejk "korektnosti" mi se više sere. Eto, cenim njen rad, ali mislim da je njen izgled plod zapšuštenosti, lenjosti i nemara, a to nije nešto što generalno cenim. Ili je i to površno?
I, sada se ponavljam, ko jebe holivudske standardne, niko ne želi još jednu žgoljavu glupačicu u nizu, ali brate da izgleda zapušteno, izgleda. I ne, to nije moje mišljenje, bojim se da je to činjenica.
I sad će da usledi serendanje o tome kako nismo svi isti, niti treba da budemo. Neki vole ovo, neki ono. Well, hello? Naravno da je tako, ali ako išta mrzim to je ovo licemerje koje seva po temi, jer ste sada najednom svi postali fanovi tela dotične, a da je to npr. neka nesretnica sa kojom se sprdaju, stali biste, kao i obično, na tu stranu.