[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2552774#p2552774]MDNA napisao:[/url]
ne, ne razumem da je neko vernik ako u bibliji piše da muškarac koji legne s muškarcem treba biti kamenovan ili nešto slično, šta već piše ne znam tačno. ili grešim?
sa druge strani hteli ili ne da se identifikuju kao pederi, oni to jesu i uvek će biti
E, to je autogenocidno
Verujem u religiju koja zabranjuje i osudjuje moje postojanje i radije bi da mi moj decko nabije kolac nego kurac u guzu.
Nije mi jasno to.
To nije samo autogenocidno, autodestruktivno vec i autodebilno. Nikako mi nije jasno.
Da se ne ponavljam, nek veruje ko u sta hoce, postujem sve i svakoga (ali,ocigledno moram posto nekima stvari malo teze ulaze pod njihove male plave sheshirice), ali sta ste udarili u kuknjavu da ih ovde proganjaju ljudi , jos da vrsimo genocid nad njima?
Pa dal imate 3 grama mozga da ustvrdite tako nesto. Ako neko kaze da voli meso i da mu nije jasno kako vegetarijanci mogu da se pridrzavaju takve dijete, i da mu je povrce -fuj, jel on to onda vrsi genocid nad vegetarijancima?
I kad je to takav problem, toliko bode oci i tako goruca stvar, Vel,kako ti to do sad nisi zapazio i kritikovao , nego ti je trebao Reomir da dodje i da napise ovde Zlocin i Kaznu da bi ti nakon nekoliko postova postao isti takav fanaticni branioc gay pravoslavaca.
Igra se zove ajde da trazimo dlaku u jajetu , pa da pravimo periku.