- 19 Jun 2013, 00:22
Vec 100 godina visim na ovom forumu al nikako da vam pišem. Uvek mi nešto drugo oduzme najviše slobodnog vremena. Prvo škola, pa onda opet škola, pa dođe raspust pa mora malo da se provede vremena i sa društvom. Al sad sam konačno našla malo slobodnog vremena da se registrujem, valjda zato što sam prehladjena pa nema šta da se radi.
!
Nešto uopšteno o meni imam 16 godina i PONOSNO završila 2. razred gimnazije. Obožavam da učim i školu inače.
! Muzika zauzima veliki deo mog života al sam totalno netalentovana da se njom i bavim...
! VOlim coca-colu i sve što u sebi sadrži čokoladu. Nikad nisam zapalila cigaretu a nisam probala ni drogu a ni alkohol mi nije omiljen ( samo kad je deo neke romantične priče onda može
) .
Omiljeni deo mog života mi je naravno priča o mojoj seksualnosti.
Ovako, znam da sam gay od uvek, mislim znate kako to već ide. I nikad nisam imala problem da to kod sebe i prihvatim ali su mi ovakvi forumi i sajtovi mnogo pomogli u tome. Uvek sam imala problem sa drušvom. Strašno su mi smetala pljuvanja po gay populaciji. Posebno uvrede koje su izgovarali moji roditelji. Ipak sam vremenom naučila da se borim sa tim. Jednostavno se trudim da ih zaboravim jer me one mnogo bole a ja ne želim da se ta bol taloži u meni i ne želim da počnem da mrzim svoje roditelje, Sa ostalim društvom a to su uglavnom moji vršnjaci mi je fenomenalno. Veliki broj njih zna da sam gay. Uglavnom su ok sa tim, idalje me gledaju na isti način kao pre tog saznanja ( i to su uglavnom devojke
) , A sa ovim ostalim sam u sukobu svakodnevno. Stalno imaju potrebu da vredjaju nekog zato što oni sumnjaju da je taj neko gay, pa pričaju nešto o gay pravima, ja naravno ne mogu da ćutim pa moram da im držim predavanja. DošlA sam do zaključka da su ove nove generacije mnogo ograničene, sa pogledom na svet pećinskog čoveka, znači, ne verujem. I tako
Nadam se da vas nisam mnogo smorila, i da ste pročitali mnogo mi je važno što mogu negde opušteno da pričam o svemu.
I nadam se da ćemo lepo da se družimo...
!!
![:elf:](./images/smilies/elf.gif)
![:okret:](./images/smilies/spin.gif)
Nešto uopšteno o meni imam 16 godina i PONOSNO završila 2. razred gimnazije. Obožavam da učim i školu inače.
![x :cvet:](./images/smilies/flower1.gif)
![:zavist:](./images/smilies/envy.gif)
![:mirth:](./images/smilies/beer.gif)
Omiljeni deo mog života mi je naravno priča o mojoj seksualnosti.
Ovako, znam da sam gay od uvek, mislim znate kako to već ide. I nikad nisam imala problem da to kod sebe i prihvatim ali su mi ovakvi forumi i sajtovi mnogo pomogli u tome. Uvek sam imala problem sa drušvom. Strašno su mi smetala pljuvanja po gay populaciji. Posebno uvrede koje su izgovarali moji roditelji. Ipak sam vremenom naučila da se borim sa tim. Jednostavno se trudim da ih zaboravim jer me one mnogo bole a ja ne želim da se ta bol taloži u meni i ne želim da počnem da mrzim svoje roditelje, Sa ostalim društvom a to su uglavnom moji vršnjaci mi je fenomenalno. Veliki broj njih zna da sam gay. Uglavnom su ok sa tim, idalje me gledaju na isti način kao pre tog saznanja ( i to su uglavnom devojke
![:wink:](./images/smilies/wink1.gif)
Nadam se da vas nisam mnogo smorila, i da ste pročitali mnogo mi je važno što mogu negde opušteno da pričam o svemu.
I nadam se da ćemo lepo da se družimo...
![:love:](./images/smilies/love.gif)
![:love:](./images/smilies/love.gif)