- 17 Jun 2013, 11:39
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2551374#p2551374]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Pa naravno da imaju.Bezočna i bestidna laž. Atmosfera je takva da je moguće bez ikakvih opomena, posljedica ili banova pisati po forumu: gay hrišćani, fuj, pravoslavlje je sranje i koješta daljeg a to i na temi koje se tiču Gaj Pravoslavaca i zbog čega tražim da to razdvajanjem tema bude nadalje omemogućeno. Nemoj da ti ja sad počnem postovat sve te diskriminatorne bljuvotine ateista i antitesta i njigove verbalne dijareje svuda po forumu koje se toga tiču. Neću više ni da raspravljam s vama o takvim besmislicama da li je na LGBT forumu stvar prava na lično mišljenje napisati "gay hrišćani, fuj" kad se jasno zna da je to krivično kažnjivo svakim savremenim evropskim zakonom pa i srpskim.
Ljudi su ti argumentovano razoružali premisu na osnovu koje se zasniva svo ovo baljezganje, ali ti si nastavio po svome, i svaki put kada ti kažu da nisi u pravu, daju ti materijalne dokaze da atmosfera nije takva i još nekoliko stvari, ti njih optužuješ da spamuju, pričaš o kulturnom genocidu (omb to je hit ) i prdiš u čabar.
Postavljaš temu u svrhu pitanja "kada ćete prestati da bijete svoju ženu?" a mi se ubismo objašnjavajući da niko ne bije nikakvu ženu. A pošto ne odgovaraš na argumentovanu priču o tvojim početnim premisama, onda se prirodno tema okrenula na tebi, tj. neverovatnost kako neko ne može da shvata elementarne stvari.
Te si nanizao red logičkih falacija kao niko drugi do sad i drago mi je da ti ih sad predstavim (in order of appearance):